Allah razı olsun canım benim yaaaaaaaaa çok sağol obile yeterli eşindende Allah razı olsun
canım 3 cuma peş peşe sabah namazından sonra yusuf ve meryem suresini hiç konuşmadan arapçaolarak ve hiç yanlışsız okuyormuşun 3. hafta gebe kalıyomuşun
Bu topik süper.gerçekten çok doğal ve içten geldi burdaki herkes bana.Asıl senden Allah razı olsun kuran okumayan insanlara bir vesileyle kuran okutuyosun.bebek felan önemli ama en önemlisi Rabb'imin rızası.O bizden razı olsun,ben O'ndan razıyım.Mülk O'nun verirse verir vermezse niye verdin diyemeyiz.biz O'na ne verdik ki?
Allah bebeğini sana bağışlasın.sağsalim doğur inş.darısı isteyen herkese olsun.
canım benim o senin güzel görüşün biz burda hiçbirimiz diğerini tedavide bi kadın olarak görmüyoruz her geleni bi kardeşimiz sırdaşımız dert ortağımız görüyoruz velevki bir kişiye ufack bir faydam veya faydamız oluyorsa ne mutlu bize
rabbim cümlemizden razı olsun rabbim hepimize hayırlısa sağ sağlim yavrular nasip etsin :)))))))
kızlar iyi akşamalr bu gün eşimle eve geldim
çok güzel bir duygu eşimle evde olmak
ama dr bazı ilaçalrı eksik yazmış yarın sabah erkenden eşimin ameliyat olduğu has gideceğim düzeltirmek için
oohhhhhh oooooooooohhhhhhhh hadi gözün aydın canım bak çoğu gitti azı kaldı yazdırısın ilaçları nolcak eşin yanındaya herşy vız gelir sana :)))))))))))))))
evet canım yaaaa salona yatırdım şimdi çorba yaptım yedirdim uyuyor
inşş güzel olsun bundan sonrası inşşşş
kızlar iyi akşamalr bu gün eşimle eve geldim
ama dr bazı ilaçalrı eksik yazmış yarın sabah erkenden eşimin ameliyat olduğu has gideceğim düzeltirmek için
ayy cnm çok sevindim yaa çok şükür...
hadi gözüğn aydın yetercimkızlar iyi akşamalr bu gün eşimle eve geldim
bende okudum nurcancım allah kabul ederseMERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
1bertsina
arkadaşlar yeni duayı aysosman arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo
inşallah bebişi tutmuuştur ve sağ sağlim doğar
pearlflover------------okudu
ayşe-------------------okudu
umudumsun-----------okudu
nurcan----------------okudu
yeter-------------------okudu
firstheaven ------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
neslyy------------------okudu
pembe_86--------------okudu
nazemir
ceylin
hilbay
tweety25
derin
vahsihatun
asosman
son_ece
bertsina
neslyy
son_ece
boş
Allah başka dert göstermesin canı benim. Çok şükür bunu da atlattınız ya artık herşey kolay size. Allah ayırmasın, huzurunuzu bozmasın.kızlar iyi akşamalr bu gün eşimle eve geldim
aman be güzelim deli gibi bişey etti beni bu tedaviler, iptaller, ertelemeler.. zaten çok da sağlam değildim.. bugün cuma ya biraz daha iyiyim sanki bakalım iştekiler delirtmezse :)))ayşecik nbr cm neden sıkılıyosun...
evet canım yaaaa salona yatırdım şimdi çorba yaptım yedirdim uyuyor
inşş güzel olsun bundan sonrası inşşşş
Allah kabul etsin canım sağolhadi gözüğn aydın yetercim
rabbim bir daha böyle şeyler yaşatmaz inşallah
bende okudum nurcancım allah kabul ederse
rabbim ayşe arkadaşımızın hakkında hayırlısını nasip eder inşallah
ayrıca hatırlatmak istedim kızlar tilavet secdesini unutmayalım
sağol seninde cuman mubarek olsun görüemiyoruz girmiyosun artık :) akşamlarıCuma gününüz hayırlı ve mübarek olsun arkadaşlar... Allah'ım dualarımızı kabul ve makbul eylesin inşallah....
aysosmandan güzel bir haber bekliyoruz, bu mübarek günde hepimizin yüzü gülsün hadi lütfen..
Allah kabul etsin canım sağol
sağol seninde cuman mubarek olsun görüemiyoruz girmiyosun artık :) akşamları
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah
dostlarımmmm sonucum negatif üzgünümmm.allah hepinizden kat kat razı olsun bana dua ettiniz hepiniz.elden gelen bu olmadı işte yinee.
ben böyle durumlarda diyecek hiç birşey bulamıyorum.. Sabır ve yeniden denemek için güç diliyorum canım..dostlarımmmm sonucum negatif üzgünümmm.allah hepinizden kat kat razı olsun bana dua ettiniz hepiniz.elden gelen bu olmadı işte yinee.
kendimi toplamaya çalışıyorum canım ama zaman geçmek bilmiyor ne yazık ki..cnm ya ben bu topiğin devamlı müdavini değildim yeni yeni gelmeye başladım ve senle konuşmamız hiç olmadı ama..
ama bu negatifler beni o kadar çok üzüyoki,,,
kızlar ne oluyo yaa hep negatifler geliyo
ayşecim kendini yıpratma Allahın verdiğinin önüne geçilemiyo ne yazıkki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?