canımevet mart gibi
inşşşş ama öncesinde bizim bir sorunumuz daha var ilaçlar ben normalde çok fazla ilaç kulanıyorum son tedavimde 18 kutu ruregon kulandım
şimdi yine aynısı olcak o yüzden ilaç ayralamaya çalışıyorum tedaviden çıkmış pozitif almış arkadaşlardan uygun fiyata ilaç bakıyorum ayaralaya biilirsem öncesndede başlayabilirim :
canim bu kadar cok ilac ne icin?insallah bulursun canim ya....
kuzum yumoşlar büyümüyor daha az olunca 375 ünite kulanıyordum birde 18 gün falan kulandım yani hem geç hem yavaş hemde kalitesiz büyorlar
şu ana kadar hiç bulamadım
kısmet bakalım
anladim canim...insallah bu son tedavin olur canim....rabbim dilerim bebisini sagsalim bir sekilde kucagina almani nasip etsin...
kuzum yumoşlar büyümüyor daha az olunca 375 ünite kulanıyordum birde 18 gün falan kulandım yani hem geç hem yavaş hemde kalitesiz büyorlar
şu ana kadar hiç bulamadım
kısmet bakalım
ay ben de çok kullanıyorum ilacı lucrinle beraber günde 3 kutu merional kullandım geçen sefer 12 gün delik deşik oldum. doktorum bu kadar ilacı genç bir kıza versek yumurtalıkları patlar ölür demişti üfff çok sinir bozucu yaaa
evt canım haklısın çevremdeki tüm arkadaşlarım kilolu ama evlat sahibi ben onlara fark atıp zayıf olmuşum ne faydası oluyorki.bende tombiş olsam yeterki bebişlerime sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşmuş olsam ahhhhhhhhhhve bunca çabanın karşılığı karnımda sağlıklı ve hayırlı bi can taşıyor olsam şuan bunu çok isterdimmmmmdimi ya..hormon yuklene yuklene gdo lu olduk mubarek:))) ama olsun canim sonunda bebisler gelsinde varsinnn biz hormonda yuklenenlim kilolu annelerde olalim..yeterki kucaklarimiz dolsun insallah bir an once...
ocak 18 doğum tarihim keşke bu ay hamile kalsam bu bana hayatımdaki en değerli hediye olurdu.
ALLAH hepimizin kucağını boş bırakmasın........
bu arada canlar dün dayanamadım doktora gittim tekrar baya iyi bir hastaneye sorunumu anlattım doktor bana nedese beğenirsiniz senin pisikolojin bozuk ondan böle kuruntu yapıyosun dedi daha bebeğin ufacık nasıl hergün oynasın dedi bigün hareket eder bi kaç gün dinlenir dedi sen bi an önce ilk çocuğunun etkisinden çık bebğin sağlıklı dedi çok şükür yani bebişimiz iyiymiş boşa korkmuşum oynamıyodiye teyzeleri ve hala sizlere dua ediyoruz ve esradiye bir arkadaşım bu hafta yumoşlarına kavuşacak inşallah onada dualarınızda yer ayırırsanız çok sevinirim gerçekten hepimiz gibi oda çok isteyen birr anne ve uzun protokol oldu yani çok uğraştı rabbim sizlerin dualarıyla belki nasip eder onada bu kez tekrar tekrar uğraşmaz
canım yapacak bir şey yokkiay ben de çok kullanıyorum ilacı lucrinle beraber günde 3 kutu merional kullandım geçen sefer 12 gün delik deşik oldum. Doktorum bu kadar ilacı genç bir kıza versek yumurtalıkları patlar ölür demişti üfff çok sinir bozucu yaaa
canım bizim gittiğimiz merkezde yarımkalan ilaçalrı toparlayıp tedavide olanlara veriyorlar ihtiyacı olanlara tek doz için bir kutu almasınlar diye böylece o ilalarda çöpe gitmiyorya aslında bende gonalf var bitane ama hemşirem ısrarla verme diyo yoksa ücretsiz veemek istiyordum bir arkadaşa hatta bir arkadaşla görüşmüştük kargoyla yollicaktım ama hemşirem her gittiğimde soruyorum hayır verme diyip duruyo o ilaç nekadar pahalı sen biliyonmu sendeki ilacın 2012 bitene kadar kullanım zamanı var diyo benim mesela büssürü yarım inemde kalmıştı aslında onlarda birleştirilebilirdi ama onları çöpe attırdı benim yumurtalar hemen gelişmişti anlamadım acaba bebeğe bişi olurda bidaha tüp bebek yaptırırız diyemi öle diyo bilmiyourm ama benim dondurulmuş 3 tane birinci kalite mebriomda var zaten orda
hep dua ediyorum önce adını bildiklerime sonra nickini bildiklerime sonra da isteyen uğraşan ve kıymetini bilecek herkese nasip et beni de ayırma Allahmı diyorum.. Hamile olanlara da tabiki sana da ayrıca hayırlısıyla kucağına almayı nasip et diyorum..
canım ben 6 tane ine almıştım heposindede rahat 125 lik kaldı ama hmşire onları at dedi bende attım benimki sigorta hastanesi özel değil ama bilmiyom nasıl oluyo bilseydim özel bi hastaneye bırakırdım boşa çöpe gitti birtanesi zaten hiiiç açılmamış 450 lik öle duruyo bilmiyom artık
İnşallah inşallaaah kalbinden geçen gerçek olsun inşallah..[/QUOTE
çok çok saol inşallah senin ve burdaki herkesin kalbinden geçenler gerçek olsun :)))))))))))))))))
guzel anne adaylari iyi aksamlar...esim geldi ama ben firsat kollayip girdim nete yine:))) yazdiklarinizi okudum tek tek...
denizim insallah 2011 de bizim yuzumuz gulecek..hangi dua karsiliksiz kalmiski: hangi iyilik mukafatsiz kalmis..insallah Rabbim bebislerimiz nasip etsin bize biran once...
nurcanim canim benim..en guclu anne adayi...bebisin sansli senin gibi guclu annesi olacak...canim benim biz cok ugras veriyoruzya cok kiymetli olacak o yuzden bebislerimiz....sorun olmamasina cok cok sevindim ya...dr.un ole demesi normal cunku dr bizim yasadiklarimizi anlayamayacgi icin...ama cok cok inaniyorumki..prensesin gelecek sana sapsaglam..insallah resimlerinide gosterirsin teyzelerine..canim arkadasin esra icinde cok cok dua edecem..insallah Rabbim kucagini bok birakmasin...dunyalar guzeli bir evlat nasip etsin Rabbim once sana; sonra bize ve tum evlat isteyen herkese..
yeterim canim ne yaptin ilac isini? bulabildinmi hic...Allah yardim eder insallah canim...insalllah bebisin bu sefer gelecek sana annesi...
aysecim canim benim...canim arkadasim....2011 anneleri olacaz biz insallah...mart ayinda sole diliyorumki hamileyimmmmm ben diye yazabileceksin...bir tek dua kaderi degistirir..her zaman hep dualarimdasin ve biliyorummi hepimiz hep biribirimize dua ediyoruz....ama biz guclu olalimki..bebisler guclu anne severler ....insallah kucagimiz bos kalmayacak canim benim..az kaldi inaniyorum ben...
hepinizi cok cok optum kizlar....dualarda bulusmak uzere...
guzel anne adaylari iyi aksamlar...esim geldi ama ben firsat kollayip girdim nete yine:))) yazdiklarinizi okudum tek tek...
denizim insallah 2011 de bizim yuzumuz gulecek..hangi dua karsiliksiz kalmiski: hangi iyilik mukafatsiz kalmis..insallah Rabbim bebislerimiz nasip etsin bize biran once...
nurcanim canim benim..en guclu anne adayi...bebisin sansli senin gibi guclu annesi olacak...canim benim biz cok ugras veriyoruzya cok kiymetli olacak o yuzden bebislerimiz....sorun olmamasina cok cok sevindim ya...dr.un ole demesi normal cunku dr bizim yasadiklarimizi anlayamayacgi icin...ama cok cok inaniyorumki..prensesin gelecek sana sapsaglam..insallah resimlerinide gosterirsin teyzelerine..canim arkadasin esra icinde cok cok dua edecem..insallah Rabbim kucagini bok birakmasin...dunyalar guzeli bir evlat nasip etsin Rabbim once sana; sonra bize ve tum evlat isteyen herkese..
yeterim canim ne yaptin ilac isini? bulabildinmi hic...Allah yardim eder insallah canim...insalllah bebisin bu sefer gelecek sana annesi...
aysecim canim benim...canim arkadasim....2011 anneleri olacaz biz insallah...mart ayinda sole diliyorumki hamileyimmmmm ben diye yazabileceksin...bir tek dua kaderi degistirir..her zaman hep dualarimdasin ve biliyorummi hepimiz hep biribirimize dua ediyoruz....ama biz guclu olalimki..bebisler guclu anne severler ....insallah kucagimiz bos kalmayacak canim benim..az kaldi inaniyorum ben...
hepinizi cok cok optum kizlar....dualarda bulusmak uzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?