allah razı olsun canımmm nasılsın
ece arkadaşlara ismini verirsen herkez başlasın duaya
evet yaaaa ilk fırsatta okurum inşşşşşş
sonuda güzel olcak inşşşşşşş
arkadaşlar çok tşkr ederim şimdiden hepinize benim ismim songül sarıışık hepinizden allah razı olsun inş dualarınız kabul olur bende alırım yavrumu kucagıma
inşşşşşşşşş innşşşşşşşşşşşşşşş
canım nasılsın neden burda görünmüyon sen kapalı görünüyon ışıgın yanmıyo
hadi gözün aydın canım inşallah bu sefer yüzün güler..tşkr ederim canımm bugün gittim dr ma allahıma şükür kist felan yokmuş hemen ilaçlara başladık inşallah canım
canım benim öle bu karılar ömrüü yedi hepsi depresyonda benden beterler :)))))))
hadi gözün aydın canım inşallah bu sefer yüzün güler..
hadi beee geçti bi kere benim depresyonum iyiyim ben..
e geçsin artık bebeğim ya biz alışık değiliz senin bu hallerine :)))))))hadi gözün aydın canım inşallah bu sefer yüzün güler..
hadi beee geçti bi kere benim depresyonum iyiyim ben..
oh hadi gözün aydın :)))))))))))iznimi aldııııım kocam da aldııııııı... çıkkıdı çıkkıdı
şimdi bi gidecek biyer bulayım ohhhh...
nurcaaaan belkim de kocamla gezmeden dönünce istanbula da gelirim haftaya...
e geçsin artık bebeğim ya biz alışık değiliz senin bu hallerine :)))))))
oh hadi gözün aydın :)))))))))))
ay gel artıkın zaten bi görim nur cemalini :)))))))) ha ha teyzesi bak kuşuma dayanamayıp cici aldım gene kız vala alıyom habire bişi inşallah giymek nasip olur((
Uploaded with ImageShack.us
Yerim ben o ciciiyiiii:)sağlıkla gelsinn giysin bu cicileri inşalllllaaahhhhe geçsin artık bebeğim ya biz alışık değiliz senin bu hallerine :)))))))
ay gel artıkın zaten bi görim nur cemalini :)))))))) ha ha teyzesi bak kuşuma dayanamayıp cici aldım gene kız vala alıyom habire bişi inşallah giymek nasip olur((
e geçsin artık bebeğim ya biz alışık değiliz senin bu hallerine :)))))))
oy oy oyyy ne güzzel bi cici bu böylr inşallah canımmm
al annesi al kızıma feda olsun, iyi günlerde giysin inşallah..
Yerim ben o ciciiyiiii:)sağlıkla gelsinn giysin bu cicileri inşalllllaaahhhhannişiiiiii çok yakışacak bu prensesee
canım bu bebiş nazlı ama çok şanslı olcak inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?