bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman-------------------OKUNDU
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
1bertsina

arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

pearlflover
ayşe
umudumsun
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
yeter
hilbay
tweety25
derin
herzaman_seninle
son_ece
neslyy
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş
boş
boş

arkadaşlar çok tşkr ederim şimdiden hepinize benim ismim songül sarıışık hepinizden allah razı olsun inş dualarınız kabul olur bende alırım yavrumu kucagıma

inşşşşşşşşş innşşşşşşşşşşşşşşş

tşkr ederim canımm bugün gittim dr ma allahıma şükür kist felan yokmuş hemen ilaçlara başladık inşallah canım
hadi gözün aydın canım inşallah bu sefer yüzün güler..
canım benim öle bu karılar ömrüü yedi hepsi depresyonda benden beterler :)))))))

hadi beee geçti bi kere benim depresyonum iyiyim ben..

iznimi aldııııım kocam da aldııııııı... çıkkıdı çıkkıdı
şimdi bi gidecek biyer bulayım ohhhh...
nurcaaaan belkim de kocamla gezmeden dönünce istanbula da gelirim haftaya...

hadi gözün aydın canım inşallah bu sefer yüzün güler..

hadi beee geçti bi kere benim depresyonum iyiyim ben..
e geçsin artık bebeğim ya biz alışık değiliz senin bu hallerine :)))))))
iznimi aldııııım kocam da aldııııııı... çıkkıdı çıkkıdı
şimdi bi gidecek biyer bulayım ohhhh...
nurcaaaan belkim de kocamla gezmeden dönünce istanbula da gelirim haftaya...
oh hadi gözün aydın :)))))))))))
ay gel artıkın zaten bi görim nur cemalini :)))))))) ha ha teyzesi bak kuşuma dayanamayıp cici aldım gene kız vala alıyom habire bişi inşallah giymek nasip olur ((

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:

oy oy oyyy ne güzzel bi cici bu böylr inşallah canımmm

Yerim ben o ciciiyiiii:)sağlıkla gelsinn giysin bu cicileri inşalllllaaahhhhannişiiiiii çok yakışacak bu prensesee

canım bu bebiş nazlı ama çok şanslı olcak inşşş

oy oy oyyy ne güzzel bi cici bu böylr inşallah canımmm

al annesi al kızıma feda olsun, iyi günlerde giysin inşallah..

Yerim ben o ciciiyiiii:)sağlıkla gelsinn giysin bu cicileri inşalllllaaahhhhannişiiiiii çok yakışacak bu prensesee

canım bu bebiş nazlı ama çok şanslı olcak inşşş

hepiiniz sağolun kızlar ah inşallah yetercim dediğingibi olsun tek razıyım sağ sağlim gelsinde gerçekten çok şanslı olacak :)))))))
derinim korkuma bişi alamıyom valla böle nadiren içimde kalan bişi olursa alıyom nasip inşallah giyer:))))))

ayşe teyzesi etek kısada tam totosunu gösterir

iyigeceler ben geeldiimmm
ama kimse yok burada :18:
nabersiniz hatunlar ben kendimi temizliğe verdim 2 gündür yorgunum aa dostlar

hilbaycım histereskopini olmuşsun hayırlısı inşallah bundan sonraki süreç nedir?

nurcancım geçen gün de görmüştüm prensesin cicilerini kapı süsünü sepetini bişey yazmadığımı hatırladım güle güle kullanır inşallah cicişlerini minik cimcime ayy zten ben bu kız kıyafetlerine bayılıyorum çok şeker şeyler oluyorlar bu arada yeni liste gelmiş en yakın zamanda bildirim okuduğumu canım

ayşecan ne güel tatile çıkıyorsun ohh ohhh iyice kafayı dinle sters neyin ne varsa at hepsini
eski ayşe olarak dön aramıza

sonece tedavin hayırlı olsun canım inşallah sende sonuda yüzün gülenlerden olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…