iyigeceler ben geeldiimmm
ama kimse yok burada :18:
nabersiniz hatunlar ben kendimi temizliğe verdim 2 gündür yorgunum aa dostlar
hilbaycım histereskopini olmuşsun hayırlısı inşallah bundan sonraki süreç nedir?
nurcancım geçen gün de görmüştüm prensesin cicilerini kapı süsünü sepetini bişey yazmadığımı hatırladım güle güle kullanır inşallah cicişlerini minik cimcimeayy zten ben bu kız kıyafetlerine bayılıyorum çok şeker şeyler oluyorlar bu arada yeni liste gelmiş en yakın zamanda bildirim okuduğumu canım
ayşecan ne güel tatile çıkıyorsun ohh ohhh iyice kafayı dinle sters neyin ne varsa at hepsini
eski ayşe olarak dön aramıza
sonece tedavin hayırlı olsun canım inşallah sende sonuda yüzün gülenlerden olursun
meraba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum benim transferim 10 mart perşembe gerçekleşti bugün saat 00:00 itibariyle 6.günüm test zamanım da 22 mart ama benim adet tarihime çok yakın olduğundan eğer sabredebilirsem beklemeyi düşünüyorum tabiiiii sabredebilirsem adet tarihimde 24-26 arası hepimiz hakkında hayırlısı olsun
bu arada drum bu sefer daha bi umutlu diğerine göre herşeyin daha iyi geçtiğini söyleditabi herşeyden önce nasip hayırlısı Allahım hepimizin yüzüne gülsün hepimizin gönlünün muradını nasşp etsin inşallah arkadaşlar öpüyorum hepinizi
yerim onun totosunu o dediğim fırfırlı çoraplardan da giydirirsin tam olur..ayşe teyzesi etek kısada tam totosunu gösterir
amaaan ne titiz kadınlarsınız beee kırklana kırklana öldünüz.. ben oturuyorum b.k içindeiyigeceler ben geeldiimmm
ama kimse yok burada :18:
nabersiniz hatunlar ben kendimi temizliğe verdim 2 gündür yorgunum aa dostlar
hilbaycım histereskopini olmuşsun hayırlısı inşallah bundan sonraki süreç nedir?
nurcancım geçen gün de görmüştüm prensesin cicilerini kapı süsünü sepetini bişey yazmadığımı hatırladım güle güle kullanır inşallah cicişlerini minik cimcimeayy zten ben bu kız kıyafetlerine bayılıyorum çok şeker şeyler oluyorlar bu arada yeni liste gelmiş en yakın zamanda bildirim okuduğumu canım
ayşecan ne güel tatile çıkıyorsun ohh ohhh iyice kafayı dinle sters neyin ne varsa at hepsini
eski ayşe olarak dön aramıza
sonece tedavin hayırlı olsun canım inşallah sende sonuda yüzün gülenlerden olursun
ahh canım benim ne kadar az kaldı güzel haberini almaya. inşallah bu sefer yüzün öyle bir gülecek ki br daha hiiiiç ağlamayacaksın..meraba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum benim transferim 10 mart perşembe gerçekleşti bugün saat 00:00 itibariyle 6.günüm test zamanım da 22 mart ama benim adet tarihime çok yakın olduğundan eğer sabredebilirsem beklemeyi düşünüyorum tabiiiii sabredebilirsem adet tarihimde 24-26 arası hepimiz hakkında hayırlısı olsun
bu arada drum bu sefer daha bi umutlu diğerine göre herşeyin daha iyi geçtiğini söyleditabi herşeyden önce nasip hayırlısı Allahım hepimizin yüzüne gülsün hepimizin gönlünün muradını nasşp etsin inşallah arkadaşlar öpüyorum hepinizi
selam kızlar..
histeroskopi iyi geçti. şu an ağrım yok.. ancak kanamam var. 3 gün oldu normal adet gibi kanam görüyorum normal mi bu.. histeroskopi yapanlar yardım..
birde rahimde çöküntü varmış biraz onu traşlamış, başka bir şey yok.. yani myom vs. yokmuş diğer doktor yanlış görmüş yani... artık pek sorgulamıyorum. sorgulayınca sıkıntı sıkıntı... doktor ne derse yapıyoruz.. antibiyotik verdi. birde doğum kontrol ilacı ancak sabah akşam iki kez içiyorum...
ben herhalde bir kaç gün daha adetli olurum onun için meryem suresini zannediyorum cumadan sonra okuyacağım bilginiz olsun arkadaşlar...
neyse sizler nasılsınız ceylin, nurcan, ayşe, umudumsun, yeter, halev,
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman-------------------OKUNDU
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
1bertsina
arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo
pearlflover
ayşe
umudumsun
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
yeter
hilbay
tweety25
derin
herzaman_seninle
son_ece
neslyy
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş
boş
boş
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)ayşe
3-)umudumsun
4-)nurcan
5-)nazemir
6-)ceylin
7-)pembe_86
yeter
9-)hilbay
10-)tweety25
11-)derin
12-)vahsihatun
13-)firstheaven
14-)asosman-------------------OKUNDU
15-)herzaman_seninle
16-)son_ece
17-)neslyy
1bertsina
arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo
pearlflover
ayşe
umudumsun
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
yeter
hilbay
tweety25
derin
herzaman_seninle
son_ece
neslyy
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş
boş
boş
kız kocam ileşti şükür artık eskiyalakalıklarına devam ediyo kızmaz oyzden :)))))))))) artık neti zaten hayata kapatmaz hem 2 yıl sözleşmesi var hemde ben şurda 2 ay daha anca girerim biliyo sıpa sağsağlim gelince nasılsa vıyak vıyak bağıracak :)))))Kız Nurcan gene kocanı uyutup nete mi girdin gece gece :)) Valla yakalancan sonra da adam toptan kapattıracak neti haaa
yerim onun totosunu o dediğim fırfırlı çoraplardan da giydirirsin tam olur..
amaaan ne titiz kadınlarsınız beee kırklana kırklana öldünüz.. ben oturuyorum b.k içinde
kuzum düzeldim ben gitti benim hey heyler ama tatil de iyi gelecek tabi..
ahh canım benim ne kadar az kaldı güzel haberini almaya. inşallah bu sefer yüzün öyle bir gülecek ki br daha hiiiiç ağlamayacaksın..
GÜNAYDIIIIIIIIN HEPİNİZEEEE....
sağol canım ben iyiyim şükürselam kızlar..
histeroskopi iyi geçti. şu an ağrım yok.. ancak kanamam var. 3 gün oldu normal adet gibi kanam görüyorum normal mi bu.. histeroskopi yapanlar yardım..
birde rahimde çöküntü varmış biraz onu traşlamış, başka bir şey yok.. yani myom vs. yokmuş diğer doktor yanlış görmüş yani... artık pek sorgulamıyorum. sorgulayınca sıkıntı sıkıntı... doktor ne derse yapıyoruz.. antibiyotik verdi. birde doğum kontrol ilacı ancak sabah akşam iki kez içiyorum...
ben herhalde bir kaç gün daha adetli olurum onun için meryem suresini zannediyorum cumadan sonra okuyacağım bilginiz olsun arkadaşlar...
kız bizim leylekler bayağı tembel ozaman :)))))))))) içip içip evin yolunumu bulamıyolar neeeeee çizgi filmlerde öle oluyoya :Bcanım geçmiş olsun sevindim iyi olmana
bendede 2 3 gün ufak kanamalar olmuştu
evet kuzum ya sorguladıkça aklımız karışıyor işin içinden çıklma bir hal alıyor bu konuda hiç bir şey yaşaşmış olmayı öğrenmemiş olmayı isterdim
keşke bende bebişi leyleklerin getirdiğini zanetseydim
Allah kabul etsin canım sağolCanım okudum ben meryem süresini Allah kabul etsin inşallah... Şifa olsun ve yavrusuna sağ salim en yakın zamanda kavuşsun arkadaşımız....
merhaba nasılsınız
Allah kabul etsin canımcanım ben duayı okudum allah kabul etsin inşşşş
gunaydin kizlar...hilbay canim cokk gecmis olsun...
halev hayirli olsun transferin insallah hamisim diye yazarsin buraya canm benim....
aysecim gozun aydin,,ohh gez...
nurcanim ay ne tatli bir elbise bayildim inanki yaaaa..cokk guzel...
kizlar bugun adet oldum..sanci agri sizi..benim malum adetimin sancisiz gectigini bilmem...surunecem illa sancidan..duayi 7 gun sonra okurum ancak..adetim bitince..
optum herkesi cokkk
kız kocam ileşti şükür artık eskiyalakalıklarına devam ediyo kızmaz oyzden :)))))))))) artık neti zaten hayata kapatmaz hem 2 yıl sözleşmesi var hemde ben şurda 2 ay daha anca girerim biliyo sıpa sağsağlim gelince nasılsa vıyak vıyak bağıracak :)))))
ay giydirmemmi teyzesi herkeze göstercem kızımmın fırfırlı totosuna :))))))) ayyyyyyyy inşallah nasip olurya hok güzel bi duygu rabbim inşallah bu kez tamamına erdriri hepinizede nasip eder
sağol canım ben iyiyim şükür
anım ayeninde sanırım olmuştu kanaması ciddi bi sorun değil sanırım o kanama
sorgulama olayına gelince bencede fazla şey bilmemek en hayırlısı
kız bizim leylekler bayağı tembel ozaman :)))))))))) içip içip evin yolunumu bulamıyolar neeeeee çizgi filmlerde öle oluyoya :B
Allah kabul etsin canım sağol
iyiyiz canım şükür sen nasılsın
kızlar slm nasılsınız...
meryem suresimi dağıtıldı geçmişi okuyamadım
bana yazarmısınız kime okunacak...bugün okuyayım...
canım bende senden çok ümitliyim biliyosun rabbim inşallah ümitlerimizi kırmaz iyi haberlerini bekliyoruz :))))))) testede sabret en azında 10. güne kadar dayan şimdi çıkmaz kola kolay
ahh canım benim ne kadar az kaldı güzel haberini almaya. inşallah bu sefer yüzün öyle bir gülecek ki br daha hiiiiç ağlamayacaksın..
GÜNAYDIIIIIIIIN HEPİNİZEEEE....
selam kızlar..
gunaydin kizlar...hilbay canim cokk gecmis olsun...
halev hayirli olsun transferin insallah hamisim diye yazarsin buraya canm benim....
aysecim gozun aydin,,ohh gez...
nurcanim ay ne tatli bir elbise bayildim inanki yaaaa..cokk guzel...
kizlar bugun adet oldum..sanci agri sizi..benim malum adetimin sancisiz gectigini bilmem...surunecem illa sancidan..duayi 7 gun sonra okurum ancak..adetim bitince..
optum herkesi cokkk
sağol canım iyiyim çok şükür..selam kızlar..
senin yerine de gezerim sözzz..aysecim gozun aydin,,ohh gez...
optum herkesi cokkk
kız kocam ileşti şükür artık eskiyalakalıklarına devam ediyo kızmaz oyzden :)))))))))) artık neti zaten hayata kapatmaz hem 2 yıl sözleşmesi var hemde ben şurda 2 ay daha anca girerim biliyo sıpa sağsağlim gelince nasılsa vıyak vıyak bağıracak :)))))
ay giydirmemmi teyzesi herkeze göstercem kızımmın fırfırlı totosuna :))))))) ayyyyyyyy inşallah nasip olurya hok güzel bi duygu rabbim inşallah bu kez tamamına erdriri hepinizede nasip eder
Selam güzellik senden naber?
son_ece için okunuyor adı da songül canım
sağol Ayşem az kaldı sanırım ama sonuçtan da korkmuyor değilim yani hem merak hem tedirginlik:18: Allahım hayırlısını versin hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?