bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

meraba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum benim transferim 10 mart perşembe gerçekleşti bugün saat 00:00 itibariyle 6.günüm test zamanım da 22 mart ama benim adet tarihime çok yakın olduğundan eğer sabredebilirsem beklemeyi düşünüyorum tabiiiii sabredebilirsem adet tarihimde 24-26 arası hepimiz hakkında hayırlısı olsun

bu arada drum bu sefer daha bi umutlu diğerine göre herşeyin daha iyi geçtiğini söyledi tabi herşeyden önce nasip hayırlısı Allahım hepimizin yüzüne gülsün hepimizin gönlünün muradını nasşp etsin inşallah arkadaşlar öpüyorum hepinizi

hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

sağol canım Allahım burdaki tüm evlat isteyen arkadaşlarıma kat kat güzelini almayı nasip etsin inşallah benim aldığımdan daha güzel ciciler alın bebişlerinize

duayıda okuyunca yazarsın canım Allah kabul etsin

canım bende senden çok ümitliyim biliyosun rabbim inşallah ümitlerimizi kırmaz iyi haberlerini bekliyoruz :))))))) testede sabret en azında 10. güne kadar dayan şimdi çıkmaz kola kolay

Kız Nurcan gene kocanı uyutup nete mi girdin gece gece :)) Valla yakalancan sonra da adam toptan kapattıracak neti haaa
ayşe teyzesi etek kısada tam totosunu gösterir
yerim onun totosunu o dediğim fırfırlı çoraplardan da giydirirsin tam olur..
amaaan ne titiz kadınlarsınız beee kırklana kırklana öldünüz.. ben oturuyorum b.k içinde
kuzum düzeldim ben gitti benim hey heyler ama tatil de iyi gelecek tabi..
ahh canım benim ne kadar az kaldı güzel haberini almaya. inşallah bu sefer yüzün öyle bir gülecek ki br daha hiiiiç ağlamayacaksın..

GÜNAYDIIIIIIIIN HEPİNİZEEEE....

günaydın kılzarrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsnız

selam kızlar..
histeroskopi iyi geçti. şu an ağrım yok.. ancak kanamam var. 3 gün oldu normal adet gibi kanam görüyorum normal mi bu.. histeroskopi yapanlar yardım..

birde rahimde çöküntü varmış biraz onu traşlamış, başka bir şey yok.. yani myom vs. yokmuş diğer doktor yanlış görmüş yani... artık pek sorgulamıyorum. sorgulayınca sıkıntı sıkıntı... doktor ne derse yapıyoruz.. antibiyotik verdi. birde doğum kontrol ilacı ancak sabah akşam iki kez içiyorum...

ben herhalde bir kaç gün daha adetli olurum onun için meryem suresini zannediyorum cumadan sonra okuyacağım bilginiz olsun arkadaşlar...

neyse sizler nasılsınız ceylin, nurcan, ayşe, umudumsun, yeter, halev,

canım geçmiş olsun sevindim iyi olmana
bendede 2 3 gün ufak kanamalar olmuştu
evet kuzum ya sorguladıkça aklımız karışıyor işin içinden çıklma bir hal alıyor bu konuda hiç bir şey yaşaşmış olmayı öğrenmemiş olmayı isterdim
keşke bende bebişi leyleklerin getirdiğini zanetseydim

Canım okudum ben meryem süresini Allah kabul etsin inşallah... Şifa olsun ve yavrusuna sağ salim en yakın zamanda kavuşsun arkadaşımız....

canım ben duayı okudum allah kabul etsin inşşşş

gunaydin kizlar...hilbay canim cokk gecmis olsun...

halev hayirli olsun transferin insallah hamisim diye yazarsin buraya canm benim....

aysecim gozun aydin,,ohh gez...

nurcanim ay ne tatli bir elbise bayildim inanki yaaaa..cokk guzel...

kizlar bugun adet oldum..sanci agri sizi..benim malum adetimin sancisiz gectigini bilmem...surunecem illa sancidan..duayi 7 gun sonra okurum ancak..adetim bitince..

optum herkesi cokkk

kız kocam ileşti şükür artık eskiyalakalıklarına devam ediyo kızmaz oyzden :)))))))))) artık neti zaten hayata kapatmaz hem 2 yıl sözleşmesi var hemde ben şurda 2 ay daha anca girerim biliyo sıpa sağsağlim gelince nasılsa vıyak vıyak bağıracak :)))))

ay giydirmemmi teyzesi herkeze göstercem kızımmın fırfırlı totosuna :))))))) ayyyyyyyy inşallah nasip olurya hok güzel bi duygu rabbim inşallah bu kez tamamına erdriri hepinizede nasip eder
sağol canım ben iyiyim şükür
anım ayeninde sanırım olmuştu kanaması ciddi bi sorun değil sanırım o kanama
sorgulama olayına gelince bencede fazla şey bilmemek en hayırlısı

kız bizim leylekler bayağı tembel ozaman :)))))))))) içip içip evin yolunumu bulamıyolar neeeeee çizgi filmlerde öle oluyoya :B
Canım okudum ben meryem süresini Allah kabul etsin inşallah... Şifa olsun ve yavrusuna sağ salim en yakın zamanda kavuşsun arkadaşımız....
Allah kabul etsin canım sağol
merhaba nasılsınız

iyiyiz canım şükür sen nasılsın

canım ben duayı okudum allah kabul etsin inşşşş
Allah kabul etsin canım

sorun değil canım zaten arkadaş yeni başkladı tedaviyeyetişir hertürlü zaten çokta eksik var

evet bizim tebbel leylekler yolunu kabetti galiba

canım bende senden çok ümitliyim biliyosun rabbim inşallah ümitlerimizi kırmaz iyi haberlerini bekliyoruz :))))))) testede sabret en azında 10. güne kadar dayan şimdi çıkmaz kola kolay

sağol nurcanım inşallah hayırlı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin güzel Allahım, yok erken yapmicam testimi aksine 2-4 gün geç yapabilirim eğer dayanabilirsem

ahh canım benim ne kadar az kaldı güzel haberini almaya. inşallah bu sefer yüzün öyle bir gülecek ki br daha hiiiiç ağlamayacaksın..

GÜNAYDIIIIIIIIN HEPİNİZEEEE....

sağol Ayşem az kaldı sanırım ama sonuçtan da korkmuyor değilim yani hem merak hem tedirginlik:18: Allahım hayırlısını versin hepimiz için

sende tatile çıkıyormuşsun ohhhhhhhhh ne de güzel olur kafan dağılır canım

geçmiş olsun canım ben iyiyim beklemedeyim işte, bencede kurcalamamak bazen çok iyi oluyor

inşallah tatlım Allahım hayırlısını nasip etsin her zaman

sağol canım iyiyim çok şükür..
geçmiş olsun canım ben biliyorsun çok kereler histereskopi oldum, her seferinden sonra doktor kanaman olacak normal dedi. benim de hep kanamam oldu gerçi az az oldu ama epey de uzun sürdü endişelenme.
aysecim gozun aydin,,ohh gez...
optum herkesi cokkk
senin yerine de gezerim sözzz..

aman iyi iyi bi de bizim yüzümüzden kocanla bozuşma da :))
amin be güzelim inşallah bize de bişeyler almak giydirmek nasip olur..

Selam güzellik senden naber?
son_ece için okunuyor adı da songül canım

iyidir cnm ne olsun işte son günlerin ev hapsini dün bitirdim ve dün gezdim biraz kocişle iyi geldi kendime ve bebişe(patik)alışveriş yaptık..ama bugün yine evdeyim hergüz gezmeme yasağım var kendime yormiyim kendimi diye öyle
bugün okumaya niyetim var inş okurum..
songül arkadaşımıza ne niyet için okunacak cnm,
ben bu topikteki herkesin durumunu pek öğrenemedim daha..
asıl sen nasılsın?

sağol Ayşem az kaldı sanırım ama sonuçtan da korkmuyor değilim yani hem merak hem tedirginlik:18: Allahım hayırlısını versin hepimiz için

o kadar korku olur tabi ama merak etme ben dondurulmuşu olanlarınkine kesin gözle bakıyorum. sen de biliyorsun iyi kalite olmayanları dondurmuyorlar bile, o yüzden benim içim rahat, sen de kendini rahatlatmaya çalış. biliyorum şimdi senin için zaman geçmek bilmiyor ama boşuna strese sokma kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…