bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım songül dün iğnelerine başladı bu tedavisinde hayırlı sonuca ulaşması niyetiyle okunacak..
tabi hapsetme kendini bu mis gibi havada eve, çık yavaş sakin yürüyüşler yap hem insanın içi de açılıyor.
ben iyiyim şükür d.k haplarına devam ediyorum. haftaya izne ayrılıyorum bir haftalığına. sabahtan pamukkalede yer ayırttım biraz gezip dinlenicez kısmetse. artık dönüşte de nisan başında bir aksilik daha çıkmazsa başlayacağız..

selaaammmm
dün gece aklıma geldin halevcim acaba ne yaptı diye
hayırlısı olsun transferin olmuş
inşallah bebişin seninledir canım

amaaan ne titiz kadınlarsınız beee kırklana kırklana öldünüz.. ben oturuyorum b.k içinde
kuzum düzeldim ben gitti benim hey heyler ama tatil de iyi gelecek tabi..
herşey yolunda diyorsun yani birde tatil yapınca süper olacaksın,şansına havalarda iyi gidiyor yer belirledinizmi peki
bu arada bugünde mutfağı talan edicem tabi pcden kalkabilirsem

bizler iyiyiz canım seninde sonuçların iyi çıkmasına sevindim
inşallah bundan snra herşey seniniçin daha güzel olacak

merhaba nasılsınız
hoşgeldin yosungözlü biz iyiyiz sen nasılsın

‎''Dilini terbiye etmeden önce yüreğini terbiye et. Çünkü söz yürekten gelir, dilden çıkar.''
(Mevlana)

tamam cnm bilgin için sğl...
cnm inş bu son tedavin olur senin için ve bebişli günler geçirirsin artık inşallah...
bende eşimle nisan ayının ilk haftası bi 4 5 günlük değişiklik yapıcaz ama yer bulamıyorum hem istanbula çook uzak olmasın hemde rahat güzel bi yer arıyorum...araştırmadayım sizin o taraflardada olabilir bildiğin yer varsa mailini beklerim cnm

herşey yolunda diyorsun yani birde tatil yapınca süper olacaksın,şansına havalarda iyi gidiyor yer belirledinizmi peki
bu arada bugünde mutfağı talan edicem tabi pcden kalkabilirsem
yaaa ben de evimi temizlemek istiyoruuum ama valla işten dönünce hiç ahlim olmuyo kiii.. sanki bankada değil taş ocağında çalışıyorum..
acaba izne gitmesem de evde temizlik mi yapsam

sağol Ayşem gerçekten karşı taraftan böle güzel olumlu şeyler duymak insanı çok rahatkatıyor insanda stres bırakmıyor ki

selaaammmm

dün gece aklıma geldin halevcim acaba ne yaptı diye
hayırlısı olsun transferin olmuş
inşallah bebişin seninledir canım

sağol ceylinim evet bugün 6.günüm hayırlısı ile inşallah güzel hayırlı umutlu mutlu haberlerimizi vermek nasip olur canım

‎''Dilini terbiye etmeden önce yüreğini terbiye et. Çünkü söz yürekten gelir, dilden çıkar.''
(Mevlana)

bencede çok güzel ve doğru bi söz

aaa iyi olur ne güzel.. 4-5 gün biraz uzun olabilir ama bir haftasonu için mutlaka tirilyeye gelin. hani bi dizi vardı melekler adası mı ne, işte onun çeklidiği yer biz haftasonları hep gidiyoruz çok güzel oluyor deniz kenarı, hele haftaiçi gelirseniz çok da sakin olur.. sen yer belirle tavsiyeleri ona göre yapalım..

mevlananın sözü
ne kadar doğu şeyler söylemiş

tavsiyen için sğl cnm netten bi bakim dediğin yere...melekler adasını izlemiştim ama rastlamadım hiç..haftaiçi gitmeyi planlıyoruz cnm.tabi dr umda izin verirse

canım ben duayı okudum allah kabul etsin inşşşş

slm hanımlarrr allah hepinizden tek etk razı olsun okumuşsunnuzz bile benim için dua yı inşallah bu dualardan biri vesile olurda bende muradıma ererimm çok tşkr ederim hepinizee çok duygulandım yaa valla hepinizden allah razı olsun

allah kabul ettsin canım bu okuduğumuz dualar bebişini sana getirmede aracı olsun inşşşşşşşşşşşşşşş

Bu sefer olacak bak gör hem de oğlun olacak :))

sağol tatlım hayırlısı olsun veledim olsunda gerisi dert değil napalım

halev canım sende mi tüp bebek yaptırdın onun için mi bekliyorsun

evet canım transferimin bugün 6.günü sende tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşallah Rabbim gönlünün muradını nasip eder

allah kabul ettsin canım bu okuduğumuz dualar bebişini sana getirmede aracı olsun inşşşşşşşşşşşşşşş

aminnnn inşallahh ya yetercim burdaysan sana bişi sorcam benim tüplerimden biri kapalıydı daha önce ki tedavide söylemişti dr ama şuan hangisi oldugunu hatırlamıyorum neyse dün dr onu söyledim rahim flmi çekilecek mi diye sordum oda gerek yok bizim tüplerle alakımız yok dedi ben bişi anlamadım yeniden rahim filmi çekilmiyo mu bu tüp bebek tedavisinde

aminn aminnn inşallah canımm inşallah sende hayırlı haberler alırsın canım senin sorunun neydi yani herhangi bi sorun var mıydı

aminn aminnn inşallah canımm inşallah sende hayırlı haberler alırsın canım senin sorunun neydi yani herhangi bi sorun var mıydı

ben pcoluyum sadece başka bişeyim yok ama eşimde sperm azlığı var ve ileri hızlı hiç yok o yüzden direk tüp yaptırmak zorunda kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…