bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım benim sağolasın hem güzel niyetlerin hemde duaların için artık aldırmıyorum doktorlara yeterki bebeğimin sağlıklı olup olmadığını öğrenim onlar istediğini desin ondan sonra :)))))))))))) inşallah sizleride yeni yılda hamile olarak burda takip etmek nasip olacak merak etme önce ben güzel kızımın resmini koyacam inşallah sonrada arkamdan siz gelceksiniz bak görürsün bukadar kişi dua ederken rabbim bizi kapısından boş çevirmez :))))))))))) elbet birimizin duası kabul olunur

canlar hepinizin yeni yılını ve peygamberimiz hz. isanın doğum gününü kutlarım onu nurundan hiç yokken var eden daha bakireyken hz. meryem'i anne eden rabbim inşallah onların yüzüsuyu hürmetine en kısa zamanda hepinize bebişlerinize sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalarrrrrrr
rabbim dualrımızı kabul etsin
daha fazla bekletmesin bizlerii
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aminnnnnnnnnnnnnnn

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amin canım...herkese mutlu yıllar..

Canım hepinize mutlu sağlıklı, bebek kokulu, hamile haberli, ikiz haberli yıılar diliyorum. Allah 2011de umutlarımıza , bebeklerimizi bize kavuştursun. Inşallah. Allah evimizi şenlendirmemize, neslimizin devamını nasip etsin. Inşallah. Sizleri çok seviyorum. Sizler için dua ediyorum. Hayatta hiç imkanısz yok biliyorum. Bunun için allaha dua ediyorum. Herkese selamlar...............

kızlarrr yeni yıl sağlı huzur ve bebiş getirsin herkeseeeeeeeeee

Yeni yılın 2. sabahı ve aynı dün sabah gibi pırıl pırıl soğuk ama tertemiz açık bir hava var.. İçim açılıyor iki sabahtır, içim umutla doluyor. Biliyorum bu sene bize çook iyi gelecek, bu pırıl pırıl sabahlar gibi hep açık ve güneşli olacak bu yılımız.. Ömrümüzün güneşi bu yıl doğacak, evlerimizi mis kokusu ve tatlı gülüşüyle ısıtacak.. Yeni başlangıçlar mutlu sonlar getirecek bu yıl.. Ve burada kurduğumuz yeni dostluklarımız daha da pekişecek..

iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

2011 in guzeleri nasilsisiniz...

nurcanim benim...bende aynisini diyorum elbet birimizin duasini kabul eder Rabbim...acilan ellerimizi bos cevirmeyecek insallah....bu arada arkadasin esra nasil? ne asamada su an tedavi?

aysem benim canim arkadasim...bende 2011 in hepimize cok ama cok guzel gelecegine inaniyorum..ve bu yil inaniyorumki anne olmak hepimize nasip olacak...nurcanin ardindan insalahh bizde bebislerimizin resimlerini koyacagiz buraya...

hilbayin canim benim....guzel dileklerin icin cani gonulden amin diyorummm...insallah Rabbim dualarimizi kabul etsin..

hasretimsin canim nasilsin? merkeze karar verdinmi?

yetercimmmm ilaclari bulamamana uzuldum..ama her iste bir hayir vardir..belki son anda bulursun insallah.....

hepinizi cok cok optum guzel anne adaylari....
moralimizi bozmadan hic ama hic yilmadan ve umudumuzu kaybetmeden yolumuza deveam..2011 de kimsenin kucagi bos kalmasin insallah...

canım bilm,yorum yaaaaa
bulamayacağım galibaaa ama ne yapalım sağlı olsun
zaten bir tek ilaç değil olmayan benim umudumda yok artık şu son günlerde okadar çok yorluduğumu fark ettim
bebk meselesinin haricinde şeylede yordu beni bebk olayı zaten çok yıprattı
valla öyle bir piskolojideyimki hiç bir şeyin tadı tuzu yok hayatın bile

İnsan bazen tüm ümidini yitiriyor ama geçer merak etme Allah içine yeniden bir heves yeniden bir ümit kapısı koyar hem gün doğmadan neler doğar beklemediğin yerden maddi manevi bir ferahlığa kavuşursun biraz uzaklaşmaya çalış bu konudan.
İlaçların aşağı yukarı ne kadar tutacak senin?

canım yaaaa sağol inşş rabbim bit çıkış yolu verir
yaa düşümemek mümkün değil çünki bu konu hayatımızın tam ortasında
canım biraz fazlaya 250 tl falan bnada 18 kutu falan lazım

Umudumsun iyi yıllar canım..İnşallah bu yıl bu topikteki bütün arkadaşlara ve sana sağlıklı ve Hayırlı bebişler getirir......çifter çifter hemdeeeee

umudumsun iyiyim canım yarın doktor kontrolüm var düşük tam olarak gerçekleşmiş mi parça kalmış mı doktorum ona bakacak. merkezi bu aralar inan hiç düşünmedim. sen neler yapıyosun

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

canlar diğer topiğede yazdım akapunkturun birçok hastalık gibi bebeği olmayan lardada çok etkili olduğunu duydum şansı %50 artırıyormuş biraz araştırın isterseniz

.................................................................

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

Umudumsun canım nerelerdesin kaç gündür,seni merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…