guzel anne adaylari iyi aksamlar...esim geldi ama ben firsat kollayip girdim nete yine:))) yazdiklarinizi okudum tek tek...
denizim insallah 2011 de bizim yuzumuz gulecek..hangi dua karsiliksiz kalmiski: hangi iyilik mukafatsiz kalmis..insallah Rabbim bebislerimiz nasip etsin bize biran once...
nurcanim canim benim..en guclu anne adayi...bebisin sansli senin gibi guclu annesi olacak...canim benim biz cok ugras veriyoruzya cok kiymetli olacak o yuzden bebislerimiz....sorun olmamasina cok cok sevindim ya...dr.un ole demesi normal cunku dr bizim yasadiklarimizi anlayamayacgi icin...ama cok cok inaniyorumki..prensesin gelecek sana sapsaglam..insallah resimlerinide gosterirsin teyzelerine..canim arkadasin esra icinde cok cok dua edecem..insallah Rabbim kucagini bok birakmasin...dunyalar guzeli bir evlat nasip etsin Rabbim once sana; sonra bize ve tum evlat isteyen herkese..
yeterim canim ne yaptin ilac isini? bulabildinmi hic...Allah yardim eder insallah canim...insalllah bebisin bu sefer gelecek sana annesi...
aysecim canim benim...canim arkadasim....2011 anneleri olacaz biz insallah...mart ayinda sole diliyorumki hamileyimmmmm ben diye yazabileceksin...bir tek dua kaderi degistirir..her zaman hep dualarimdasin ve biliyorummi hepimiz hep biribirimize dua ediyoruz....ama biz guclu olalimki..bebisler guclu anne severler ....insallah kucagimiz bos kalmayacak canim benim..az kaldi inaniyorum ben...
hepinizi cok cok optum kizlar....dualarda bulusmak uzere...
canlar hepinizin yeni yılını ve peygamberimiz hz. Isanın doğum gününü kutlarım onu nurundan hiç yokken var eden daha bakireyken hz. Meryem'i anne eden rabbim inşallah onların yüzüsuyu hürmetine en kısa zamanda hepinize bebişlerinize sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin
canlar hepinizin yeni yılını ve peygamberimiz hz. isanın doğum gününü kutlarım onu nurundan hiç yokken var eden daha bakireyken hz. meryem'i anne eden rabbim inşallah onların yüzüsuyu hürmetine en kısa zamanda hepinize bebişlerinize sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin
2011 in guzeleri nasilsisiniz...
Nurcanim benim...bende aynisini diyorum elbet birimizin duasini kabul eder rabbim...acilan ellerimizi bos cevirmeyecek insallah....bu arada arkadasin esra nasil? Ne asamada su an tedavi?
Aysem benim canim arkadasim...bende 2011 in hepimize cok ama cok guzel gelecegine inaniyorum..ve bu yil inaniyorumki anne olmak hepimize nasip olacak...nurcanin ardindan insalahh bizde bebislerimizin resimlerini koyacagiz buraya...
Hilbayin canim benim....guzel dileklerin icin cani gonulden amin diyorummm...insallah rabbim dualarimizi kabul etsin..
Hasretimsin canim nasilsin? Merkeze karar verdinmi?
Yetercimmmm ilaclari bulamamana uzuldum..ama her iste bir hayir vardir..belki son anda bulursun insallah.....
Hepinizi cok cok optum guzel anne adaylari....
Moralimizi bozmadan hic ama hic yilmadan ve umudumuzu kaybetmeden yolumuza deveam..2011 de kimsenin kucagi bos kalmasin insallah...
canım bilm,yorum yaaaaa
bulamayacağım galibaaa ama ne yapalım sağlı olsun
zaten bir tek ilaç değil olmayan benim umudumda yok artık şu son günlerde okadar çok yorluduğumu fark ettim
bebk meselesinin haricinde şeylede yordu beni bebk olayı zaten çok yıprattı
valla öyle bir piskolojideyimki hiç bir şeyin tadı tuzu yok hayatın bile
insan bazen tüm ümidini yitiriyor ama geçer merak etme allah içine yeniden bir heves yeniden bir ümit kapısı koyar hem gün doğmadan neler doğar beklemediğin yerden maddi manevi bir ferahlığa kavuşursun biraz uzaklaşmaya çalış bu konudan.
Ilaçların aşağı yukarı ne kadar tutacak senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?