bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım tüp bebekte tüplere ihtiyaç yok yumurtalar oluştuktan sonra iğnler yardımıyla rahmin yumurtalık kısmında(her yumoş için tek tek iğne ile girerek) girip yumoşlar toplanıyor ve direk olarakta embiyolar rahme yerleştirildiği için gerek olmuyor hsg ya

Son düzenleme:
tüp bebek tedavisinde döllenmiş yumurta doğrudan rahme yerleştirildiği için tüplerin tıkalı olması bir sorun teşkil etmiyor.
sadece tıkalı tüplerin iltihaplı su topladığı durumlar bu su rame sızarak tutunmayı engelleyebiliyormuş bu nedenle bu hastalık varsa (hidrosalpenks) tedaviden önce tüpleri alıyorlar ama merak etme senin böyle bir durumun olsa rahim filminde belli olurdu.
Sen temizliğe bu kadar hevesliysen izninde beklerim seni bana arkadaşım :)...
oluuur önce seninkini sonra benimkini temizleyelim.
ya da en iyisi sen gel biz sokakları süpürelim yine :))

Selam kızlarrson ece arkadaşımızın duasını okudumAllah kabul etsiinnn

Havalar da ne güzel insanın dışarıdan içeriye giresi gelmiyor. Sokaklar kirlenmiş mi?

ben geldimmmm çok tşkr ederim kızlarr ya valla dün dr soramadım çünkü çok soru sormuştum

ayşecim tşkr ederim verdigin bilgi için ama bişi diecem ben bu rahim flmini yeni çektirmemiştim ki ilk tedavime başladıgımda çekmişlerdi oda hemen hemen 7-8- sene oldu diyebilirim

çocuk özlemi için neler yapılmıyorki üç yıldır evliyim ve 2 yıldır bi evladımız olsun die uğraşıyoruz sayısız haplar testler filimler doktorların ayrı konuşmaları insanı çok yıpratıyo ben soğan kürü incir kürü acı elmayağı olmak üzere herşeyi kullandım tabi doktorun ilaçlarını saymıyorum bile eşime keçi boynuzu kürü içirdim 3 ay içti ve şuan çakşır suyu içiyo ve arı sütü polen bal ve bikaç karışımdan oluşan macun yiyor ve vitamin hapı oluyor ve eşim 9 ay önce varikoselden ameliyat oldu doktor aşılama diyor şuan sayısı yetmiyormuş herşeyi deniyoruz işte doğal olarak yıpranıyoruz ve yıpratıyoruz elimizde olmadan ama bugünüze bin şükür umudumuz inancımız var ve herşeyin hayırlısı rabbim cümlemize özlemlerini duyduğumuz evlatlar nasip etsin

ayşecim tşkr ederim verdigin bilgi için ama bişi diecem ben bu rahim flmini yeni çektirmemiştim ki ilk tedavime başladıgımda çekmişlerdi oda hemen hemen 7-8- sene oldu diyebilirim

ben bu hidrosalpenksi duyduğumda dr.a madem böyle bişey var neden bana rahim filmi çekmiyorsunuz dedim. o da us ile baktığımda tüplerdeki kalınlaşma belli olur zaten dedi. kalınlaşma olsaydı çekerdik dedi. çünkü tıkanıklık dediğim gibi su toplarsa tüp şişiyormuş o da us de gözükürmüş

hosgeldin canim....guzel dularin icin cani gonulden amin...evet cok yipraniyoruz cok hemde..ve bunu kimseye anlatamiyoruz...ama dedigin gibi umut ediyoruz..umudumuzu kaybettigimiz an tukendigimiz an zaten..Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok ama cok zor....

evet dedigin gibi anormal bi durum olsa us de belli oluyormus zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…