bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım inşşş daha fazala beklemezsiniz

hımmm tşkr ederim canım o zaman dün dr bana 300ml olmuş dedi ultrasyonda baktıgında ama ne oldugunu söylemdei belkide bu kalınlaşma nın olup olmadıgına baktı demekki

kız valla özelede fazla soru sorulmuyo devlettekilere hiç sorulmuyor zatende özelde belli zamandan sonra sıkılıoo

canim ben bi kere ozelde denedim..dr gercekten iyiydi bikmadan usanamdan ne sorarsan sor cevepliyodu ama basari dusuktu..devlette bi kere baslayayimd edim aman Allahim hayatimda boyle seyler yasamamistim...cevaplamayi birak resmen hakaret ediyodu dr..

canım ben 2 sene devlette tedavi gördüm 2 tane dr aralarında konuşuyor sanki hasta sen degilsin gibi bana bişi söylemiyordu sadecve şu ilaçları şu zamana kadar kullan gel diyorlardı hatta her gittiginde ayrı drlar oluyor özeli de dened,m 2 defa tabi onlara rahat soru sorabiliyordum ama cahillik sanırım bide devlette oldugu gibi onlarada sorulmaz düşüncesi ile soru bile sormuyordum dr açıklası neyse onunla kalıyordum

cok haklisin..ozeldeki dr.lar cok cok daha iyi devlet hastanelerine gore..en azindan her soruna cevap alabiliyosun

biz tüp bebk raporu için ünvrstye gittiğimizde her işlem yapıldı sadece ürolojiye muayene kaldı bizde randevu tarihi beklememk(en az 3 sonrasına devriliyor randevu) için özlden muayene olacağız üroloğa bir kaş çiftiz bekleyen orad tanıştık ama aynı şehirde oturuyormuşuz bir çift vardı,,, üroloğun yanına giriyoruz klasik sorular varya omar soruluyor alenizde şu varmı ağrın varmı falan 1 dk tamalandı sonra eşime içeriye gir dedi muayane edeceğim seni eşim girdi adam daha pantolonu indirmedi muayene için tama tamam dedi bir kaşe vurdu elmizdeki evrak tüp bebk için uygundur diye
işte yanımızdaki çift aynı şeyler yapılmış ama 2,5 dk sürüyor 3 değil adam karısına diyorki hayatım iyi ilğilendi dr değilmi
kadında dedi hadi canım sende bizadama 120 tl verdi o bizi sadece 20 tl muayene etti 100 borcu var bize

yok canim olesine sordum..ben seni mayada baslayacak diye hatirliyodum..soracaktim maya nasil memnunmusun felan..cunku bi kere netten mail gondermistim oaraya hemen aradilar..cok ilgili bi merkez geldi bana

yok canım maya degil bende netten buldum bu hastaneyi hemen aradılar ve şimdilik bende çok memnunum inşallah sonundada memnun kalırım

canim Allah doktorunda iyisiyle karsilatsirsin..iyi bir tedavi ve basarili sonuc icin bence dr cok ama cok onemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…