kız bu dr daha dişli daha yırtık kanlar lazım ki yola gelsinler
çocuk özlemi için neler yapılmıyorki üç yıldır evliyim ve 2 yıldır bi evladımız olsun die uğraşıyoruz sayısız haplar testler filimler doktorların ayrı konuşmaları insanı çok yıpratıyo ben soğan kürü incir kürü acı elmayağı olmak üzere herşeyi kullandım tabi doktorun ilaçlarını saymıyorum bile eşime keçi boynuzu kürü içirdim 3 ay içti ve şuan çakşır suyu içiyo ve arı sütü polen bal ve bikaç karışımdan oluşan macun yiyor ve vitamin hapı oluyor ve eşim 9 ay önce varikoselden ameliyat oldu doktor aşılama diyor şuan sayısı yetmiyormuş herşeyi deniyoruz işte doğal olarak yıpranıyoruz ve yıpratıyoruz elimizde olmadan ama bugünüze bin şükür umudumuz inancımız var ve herşeyin hayırlısı rabbim cümlemize özlemlerini duyduğumuz evlatlar nasip etsin
ben bu hidrosalpenksi duyduğumda dr.a madem böyle bişey var neden bana rahim filmi çekmiyorsunuz dedim. o da us ile baktığımda tüplerdeki kalınlaşma belli olur zaten dedi. kalınlaşma olsaydı çekerdik dedi. çünkü tıkanıklık dediğim gibi su toplarsa tüp şişiyormuş o da us de gözükürmüş
hımmm tşkr ederim canım o zaman dün dr bana 300ml olmuş dedi ultrasyonda baktıgında ama ne oldugunu söylemdei belkide bu kalınlaşma nın olup olmadıgına baktı demekki
cok haklisin..ozeldeki dr.lar cok cok daha iyi devlet hastanelerine gore..en azindan her soruna cevap alabiliyosun
ece tedavini nerde yaptiriyosun?
kız valla özelede fazla soru sorulmuyo devlettekilere hiç sorulmuyor zatende özelde belli zamandan sonra sıkılıoo
ben ankaradayım canım akay hastanesinde ne oldu ki
canım inşşş daha fazala beklemezsiniz
canim ben bi kere ozelde denedim..dr gercekten iyiydi bikmadan usanamdan ne sorarsan sor cevepliyodu ama basari dusuktu..devlette bi kere baslayayimd edim aman Allahim hayatimda boyle seyler yasamamistim...cevaplamayi birak resmen hakaret ediyodu dr..
cok haklisin..ozeldeki dr.lar cok cok daha iyi devlet hastanelerine gore..en azindan her soruna cevap alabiliyosun
yok canim olesine sordum..ben seni mayada baslayacak diye hatirliyodum..soracaktim maya nasil memnunmusun felan..cunku bi kere netten mail gondermistim oaraya hemen aradilar..cok ilgili bi merkez geldi bana
yok canım maya degil bende netten buldum bu hastaneyi hemen aradılar ve şimdilik bende çok memnunum inşallah sonundada memnun kalırım
biz tüp bebk raporu için ünvrstye gittiğimizde her işlem yapıldı sadece ürolojiye muayene kaldı bizde randevu tarihi beklememk(en az 3 sonrasına devriliyor randevu) için özlden muayene olacağız üroloğa bir kaş çiftiz bekleyen orad tanıştık ama aynı şehirde oturuyormuşuz bir çift vardı,,, üroloğun yanına giriyoruz klasik sorular varya omar soruluyor alenizde şu varmı ağrın varmı falan 1 dk tamalandı sonra eşime içeriye gir dedi muayane edeceğim seni eşim girdi adam daha pantolonu indirmedi muayene için tama tamam dedi bir kaşe vurdu elmizdeki evrak tüp bebk için uygundur diye
işte yanımızdaki çift aynı şeyler yapılmış ama 2,5 dk sürüyor 3 değil adam karısına diyorki hayatım iyi ilğilendi dr değilmi
kadında dedi hadi canım sende bizadama 120 tl verdi o bizi sadece 20 tl muayene etti 100 borcu var bize
canim Allah doktorunda iyisiyle karsilatsirsin..iyi bir tedavi ve basarili sonuc icin bence dr cok ama cok onemli...
canim Allah doktorunda iyisiyle karsilatsirsin..iyi bir tedavi ve basarili sonuc icin bence dr cok ama cok onemli...
evet canım yaaaaaaaa dr çok önemli
kızlarrrrrrr nereyeee gittinizzz yaaaaaaaaaaaaaaa
ben buradayım kız :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kız senin adını ya hayalet koyalım yada görünmez kadınnnne geldigin bell, nede gittigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?