ah canım benim yyazmadımmı ben sana)))))))))) allahtan auyşe sölemiş :)))))))))))kızlar slm nasılsınız...
meryem suresimi dağıtıldı geçmişi okuyamadım
bana yazarmısınız kime okunacak...bugün okuyayım...
inşallah canım ama senle benim sorunlarda aynı ondan tutmama olasılığı düşükbencesağol nurcanım inşallah hayırlı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin güzel Allahım, yok erken yapmicam testimi aksine 2-4 gün geç yapabilirim eğer dayanabilirsem
sağol Ayşem az kaldı sanırım ama sonuçtan da korkmuyor değilim yani hem merak hem tedirginlik:18: Allahım hayırlısını versin hepimiz için
sende tatile çıkıyormuşsun ohhhhhhhhh ne de güzel olur kafan dağılır canım
geçmiş olsun canım ben iyiyim beklemedeyim işte, bencede kurcalamamak bazen çok iyi oluyor
inşallah tatlım Allahım hayırlısını nasip etsin her zaman
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin alıcan tabi dur sen bi gelsin sıpa neler alınırsağol canım iyiyim çok şükür..
geçmiş olsun canım ben biliyorsun çok kereler histereskopi oldum, her seferinden sonra doktor kanaman olacak normal dedi. benim de hep kanamam oldu gerçi az az oldu ama epey de uzun sürdü endişelenme.
senin yerine de gezerim sözzz..
aman iyi iyi bi de bizim yüzümüzden kocanla bozuşma da :))
amin be güzelim inşallah bize de bişeyler almak giydirmek nasip olur..
yok hayatım sen ixyaaa ben de evimi temizlemek istiyoruuum ama valla işten dönünce hiç ahlim olmuyo kiii.. sanki bankada değil taş ocağında çalışıyorum..
acaba izne gitmesem de evde temizlik mi yapsam
seninde senindeeeeeeeeeeeeeeeBu sefer olacak bak gör hem de oğlun olacak :))
yaaaaaaaaaaaaa bukez buraya gelin istanbulu teemizleyin birazda bende görim sizleritüp bebek tedavisinde döllenmiş yumurta doğrudan rahme yerleştirildiği için tüplerin tıkalı olması bir sorun teşkil etmiyor.
sadece tıkalı tüplerin iltihaplı su topladığı durumlar bu su rame sızarak tutunmayı engelleyebiliyormuş bu nedenle bu hastalık varsa (hidrosalpenks) tedaviden önce tüpleri alıyorlar ama merak etme senin böyle bir durumun olsa rahim filminde belli olurdu.
oluuur önce seninkini sonra benimkini temizleyelim.
ya da en iyisi sen gel biz sokakları süpürelim yine :))
çocuk özlemi için neler yapılmıyorki üç yıldır evliyim ve 2 yıldır bi evladımız olsun die uğraşıyoruz sayısız haplar testler filimler doktorların ayrı konuşmaları insanı çok yıpratıyo ben soğan kürü incir kürü acı elmayağı olmak üzere herşeyi kullandım tabi doktorun ilaçlarını saymıyorum bile eşime keçi boynuzu kürü içirdim 3 ay içti ve şuan çakşır suyu içiyo ve arı sütü polen bal ve bikaç karışımdan oluşan macun yiyor ve vitamin hapı oluyor ve eşim 9 ay önce varikoselden ameliyat oldu doktor aşılama diyor şuan sayısı yetmiyormuş herşeyi deniyoruz işte doğal olarak yıpranıyoruz ve yıpratıyoruz elimizde olmadan ama bugünüze bin şükür umudumuz inancımız var ve herşeyin hayırlısı rabbim cümlemize özlemlerini duyduğumuz evlatlar nasip etsin
selam arkadaşlar sonunda girebildim siteye çok şükür nasılsınız? nurcan ben duayı okudum canım yazarsın
allah kabul etsinnnnnnnnn
anam topikte niye hiç kimse yokkkk nerdesiniz hatunlarrrrrr:84::84::84::84::84::84:
anammm ben varım ama tek başımayaım
biz çok yalnız kaldık ya ya bizi öcüler yerse
valla olurmu olur haaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: topkte kimse yok:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
nirdesinizzz hatunlarrr gelin artıkkkkkkkkkkkkkk bakın bizi öcüler yiyecek yemeden yetişin :))nasılsın yetercim eşin nasıl oldu
valla bağırdım ağladım gelmediler
nirdeler bilmiremmmmm bu kızlar cadılarrrrr
canım eşim iyi çok şükür
allah iyilik versin canımmm sevindim senin adınaa bbu kızların hepsi koçişiyle çay keyfi yapıyo herhalde
yok tok bu iş çay kafini geçtibu gün diğer topikte yumruta çatlama muhabeti vardı
hımmmm anladımmmmm bunlarrr .....................
ece sabırla bekleyler topiğine gel metuka gelmiş hiç değilse 3 kişi olak
Allah kabul etsin canım :)))))))) hoş geldin sonundaselam arkadaşlar sonunda girebildim siteye çok şükür nasılsınız? nurcan ben duayı okudum canım yazarsın
valla bağırdım ağladım gelmediler
nirdeler bilmiremmmmm bu kızlar cadılarrrrr
canım eşim iyi çok şükür
Allah kabul etsin canım :)))))))) hoş geldin sonunda
hayatım neden ağladın :)))))))) bugün hürrem günü biliyon ayşemde tatile hazırlanıyodur aaaaaaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?