siz yoksunuz diye kızzzzzzzz:26::26::26::26::26:
şaka yapıyorduk
canım benim valla topic yetim kaldı :))))))))
gunaydin kizlar......
hakket topik yetim kalmis:))) kizlar malum benim adet sancilarim; kivrandiriyo beni..ay bi ay sancisiz olsamda sancisiz nasil birsey bilsem yaaaa..benim teyzem 50 yasinda hala sancili oluyo..genetikk bizim soyy bole..dayimin kizi evli iki cocugu var her adet donemi acilde solugu alir....oyyyyy surunduruyo beni bu sancilar yaaa
canım geçmiş olsunnnnnnn benim kardeşimdede var sancılı adet çok zor oluyor yaaaa
selam kızlar...
aramızda kaç hamile olan var... tüp bebek sonucu bekleyen kimler var... yakında mutlu haberimiz var mı bizi sevindirecek.
kızlar ben histeroskopiden dolayı adetim biliyosun. ama bitince hemen meryem suresini okuyacağım...
hatta birden fazla da okuyabilirim. belki inşallah...
ben bir dahaki ay umut tüp bebekte tüp bebek tedavisine başilamayı düşünüyorum.. aranızda umut tüp bebekte tedavi olan var mıydı...
canım hakında hayırlısı olsun
gunaydin kizlar......
hakket topik yetim kalmis:))) kizlar malum benim adet sancilarim; kivrandiriyo beni..ay bi ay sancisiz olsamda sancisiz nasil birsey bilsem yaaaa..benim teyzem 50 yasinda hala sancili oluyo..genetikk bizim soyy bole..dayimin kizi evli iki cocugu var her adet donemi acilde solugu alir....oyyyyy surunduruyo beni bu sancilar yaaa
ayyyyyyyyy yazıııııııık :))))))))))))) sende kaldın tek hecanım ben dün topkteydim hatta topklerde gezdim durdum ama kimseler yoktu yaa
çok geçmiş olsun hayatım yat dinlen kendini sıcak tutgunaydin kizlar......
selam kızlar...
aramızda kaç hamile olan var... tüp bebek sonucu bekleyen kimler var... yakında mutlu haberimiz var mı bizi sevindirecek.
kızlar ben histeroskopiden dolayı adetim biliyosun. ama bitince hemen meryem suresini okuyacağım...
ben bir dahaki ay umut tüp bebekte tüp bebek tedavisine başilamayı düşünüyorum.. aranızda umut tüp bebekte tedavi olan var mıydı...
selam kızlar...
ayyyyyyyyy yazıııııııık :))))))))))))) sende kaldın tek he
çok geçmiş olsun hayatım yat dinlen kendini sıcak tut
canım halev arkadaşımız sonuç bekliyo şuan aramızda hala tek hamile benim diğer hamile kalan arkadaşlar girmiyo bu topice artık pearlflover arkadaşımızda tedaviye başladı şükür inşallah transfer sonrası ondanda güzel haber alıcaz son ece arkadaşımızda yanı şekilde tedaaviye başladı geri kalan herkez aynı bi değişikl yok canım meryem suresi herkez bir tane okuyabiliyo sen kanaman bitince bitek kendininkini okuyabilirsin
Canım sende endometriyozis kisti var sanırım. Ameliyat olmadan önce bende de aynen senin gibi sancılar olurdu öyleki ağrının şiddetinden bayılır hastaneye kaldırılırdım. Sonra kuvvetli bir ağrı kesici kullanmaya başladım o çok iyi geldi. Laporoskopi ile kist aspire edildikten sonra o ağrılarım kalmadı. Ama ne varki şimdi de baş ağrılarım ben mahvediyor.... Bu kadınlara rahat yok mu yaaa
nurcanimm dogum tarihi belli oldumu?
yeter esin nasil canim?
ayseemmm kizzz nerelerdesin? aldinmi bileti? nereye gidiyosun?
evet ağladımbağırdım:84::84::84: çirkeflik yaptım kimseler yoktu yaffffffffffff
nurcanimm dogum tarihi belli oldumu?
yeter esin nasil canim?
ayseemmm kizzz nerelerdesin? aldinmi bileti? nereye gidiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?