KIZZ!! Ne zaman girsem yoksunuz, bi gidiyorum hepiniz doluşuyosunuzAkşam da yoktunuz zaten siz bi yandan tv izleyip bi yandan yazamıyorsunuz yaaa...
Bi de hakkımda konuşuyosunuz :))
Umudumsun evet yerleri ayırttık ctesi pamukkaleye gidicez kısmetse.
bebişim hadi bakalım sağlıcakla kucakla bebişini inşşş
canım aslında günüm haziranın 10 u fakat sezeryan olduğum için özeldeki doktor mayısın son haftası yapalım dedi gata ile daha tarih konuşmadık nisanın 8 inde gidip heyet için baş vurucam erken alınsın diye mayıs başında felan alsınlar diye canım :))))))
çok dugulandımm
bende hamileyim bi kerem hemide bugün 18.haftya başaldık bebişimle
bide sanki bugün bi iki kıpraşmamı oldu ne ay bi acaip oldum
KIZZ!! Ne zaman girsem yoksunuz, bi gidiyorum hepiniz doluşuyosunuzAkşam da yoktunuz zaten siz bi yandan tv izleyip bi yandan yazamıyorsunuz yaaa...
bebişim hadi bakalım sağlıcakla kucakla bebişini inşşş
çok dugulandımm
ben buralardayım ayşemkızzzzzz
yi tatiler bebğim stresi sıkıntıyı orada bırak ve öle gel
yetercim inş Allahım sizlere yaşatır bu duyguları en kısa zamanda AMİN..
canim bir cok dr.a gittim cok sukur kist vs cikmadi..genetik oldugunu soyledi..dedigim gibi bizim sulale boyle..dusun teyzem 50 yasinda 4 cocugu torunu var..hala aynis anci...anne tarafim hep boyle benim..annemde kuzenlerde hep boyleler..kuzenim var onunda 2 cocugu var..her ay adet doneminde acilde alir solugu...her ay aprol icmeyecem icmeyecem diyorum ama yok dayanamiyorum...
senin transferin 25 indemiydi canim?
Anladım kiminin ağrı eşiği düşük olurmuş malesef bende onlardan biriyim. Ne kadar kendimi sıkarsam sıkayım bende çok acı duyarım... İki histeroskopiyi bana anestezi vermeden yapmıştı dr.um. Her ikisinde de tansiyonum çok düştü bayıldım kendime zor geldim.... Geçmiş olsun....
Ayın 25. us bakacak dr.um. Eğer yeterli kalınlığa geldiyse rahim bir kaç gün içinde yapar herhalde transferi. Ama içim bomboş ve endişelerim kara bulutlar gibi içimi kapladı malesef...:18:
yetercim inş Allahım sizlere yaşatır bu duyguları en kısa zamanda AMİN..
Uuuuf bi sürü işim çıktı sen geldin bu sefer de benim gitmem gerekti :))hehe ben geldim seni görünce hemen yalnız değilsin ayşecim...
hehe oh oh çık tatile cnm at negatif enerjileri üzerinden bi güzel canın ne istiyosa onu yap tatlım bol eğlenceler...
hayalet kadııııın...ben buralardayım ayşemkızzzzzz
yi tatiler bebğim stresi sıkıntıyı orada bırak ve öle gel
Anladım kiminin ağrı eşiği düşük olurmuş malesef bende onlardan biriyim. Ne kadar kendimi sıkarsam sıkayım bende çok acı duyarım... İki histeroskopiyi bana anestezi vermeden yapmıştı dr.um. Her ikisinde de tansiyonum çok düştü bayıldım kendime zor geldim.... Geçmiş olsun....
Ayın 25. us bakacak dr.um. Eğer yeterli kalınlığa geldiyse rahim bir kaç gün içinde yapar herhalde transferi. Ama içim bomboş ve endişelerim kara bulutlar gibi içimi kapladı malesef...:18:
Uuuuf bi sürü işim çıktı sen geldin bu sefer de benim gitmem gerekti :))
hayalet kadııııın...
senin kara bulutlarına başlıycam ben amaaa..
bak dayakçı nurcanla beraber seni bi döveriz bi döveriz transfer önce tüüüüm stresin dağılır..
hayalet kadın haaaaaaaaa
Dün savaşçı kadın, bugün hayalet kadın hergün yeni bir özelliğini keşfediyoruz yeterciğim
Saat beş buçuk olduuu. Ben çıkıyorum işten ve yine bebek görmeye gidiyorum. Bir arkadaşım daha doğurdu, biri de ptesi doğuracak.. Allah sabır versin..
Saat beş buçuk olduuu. Ben çıkıyorum işten ve yine bebek görmeye gidiyorum. Bir arkadaşım daha doğurdu, biri de ptesi doğuracak.. Allah sabır versin..
canim darisi bizim basimiza...benimde 2 kuzen 2-3 ay sonra doguracak..bugun yengem geldi onlardan konusuyo..hemen mutfaga gittim ben..icim acidi cok hemde....ama onlari kisakandigimdan degil..Rabbim onlarin tabiki evlatlarini sag salim nasip etsin..banada nasip etsin;...benim neden yok icim acidi..benden sonra evlendiler ondan...Rabbim onlara anneligi nasip etti ben hala bekliyorum ve iclerinde en cok bebisleri seven ben oldugum halde....
doğru hayatım sende varsın çoooooook özür :)))))) ha ha
bende hamileyim bi kerem hemide bugün 18.haftya başaldık bebişimle
bide sanki bugün bi iki kıpraşmamı oldu ne ay bi acaip oldum
oooooh gez hayatım gez benim yerimede gezKIZZ!! Ne zaman girsem yoksunuz, bi gidiyorum hepiniz doluşuyosunuzAkşam da yoktunuz zaten siz bi yandan tv izleyip bi yandan yazamıyorsunuz yaaa...
aynen haaaaaaa başlıcam içinizdeki karanlık şelere en sonunda valla benide kararttınız beeeeeUuuuf bi sürü işim çıktı sen geldin bu sefer de benim gitmem gerekti :))
hayalet kadııııın...
senin kara bulutlarına başlıycam ben amaaa..
bak dayakçı nurcanla beraber seni bi döveriz bi döveriz transfer önce tüüüüm stresin dağılır..
Allahım inşallah sanada gözünaydına gelmeyi nasip etsin :)))))))Saat beş buçuk olduuu. Ben çıkıyorum işten ve yine bebek görmeye gidiyorum. Bir arkadaşım daha doğurdu, biri de ptesi doğuracak.. Allah sabır versin..
Canım ben senin ne hisetiğini anlıyorumbenim kız kardeşim hamile olduğunda ben okadar çok ağlamıştım ki bana herkes neden dediler bende onlara sakın bunu kıskandığımı sanmayın ben sadece kendime ağlıyorum anne olamamışlığıma ağlıyorum dedim eterafım da benimle evlenler 3. çoccuklarını yaptılar hatta benden sonra evlenip bebeği olmadığını düşün kişiler bile 2. çocuklarını kucakladılar allahım esrigesin hepsinin evladını bense bu zaman kadar sadece gebe kalablmek için çaba sarft ettim ama olmadı bilmiyorum belkide olmayacak hiç bir zaman allah bilir bazan düşünüyorum neden diyorum neden böyle oldu:26::26: belikide ben anneliği hak etmiyorumdur belkide kaderimde bir bebek yoktur
belikde vardırda zamanı gelmemiştir:26::26: bilmiyorum...... ve en çok canımı bu belirsizlik yakıyoryaşım 35 oldu hayatımda yolunda gitmeyen ne kadar çok şey var bazan bir bebeğim olsaydı hayat dahamı huzrlu sevgi dolu kolay geçerdi diye düşünüyorum ..... bilmiyorumm.......çok ağladım çok çaballadım :84::84: ama artık oluruna bıraktım kaderimde ne varsa bahtıma ne çıkarsa sesizce yaşayacağım artık çabalayacak gücümde kalmadı bunları yazarken İÇİM ACIYOR ama ne yapayım kul olarak elimden gelen bunlar rabbim yardımcımız olsun
doğru hayatım sende varsın çoooooook özür :)))))) ha ha
ay benim kızım harekettemi etmiş ha ha maaşallah maaşallah benim sıpa kadar tebel olmıcak heralde benimki bugün tık bile demedi ha ha şimdiden kaldıramıyo totosunu sanırım :))))))))
oooooh gez hayatım gez benim yerimede gez
aynen haaaaaaa başlıcam içinizdeki karanlık şelere en sonunda valla benide kararttınız beeeee
Allahım inşallah sanada gözünaydına gelmeyi nasip etsin :)))))))
canım hep çevremdeki hamiişleri görünce bende üzülüyodum en yakın arkadaşlarımdan biri hamileydi benim transfer günümdew doğum yaptı okadar içim idiyoduki çok üzülüyodum ki hepimizde eminim bu durumda çok üzülüyoruz karşımızdakinin çocuğuna bişi olsun tabikide istemiyoruz ama kendimizde sahip olmak istiyoruz oğllum öldüğünde bi süre yineolur dedikleri halde bebeğimiz olmadı eşimin bi arkadaşı demiştiki unutmayın herkezin çocuğu olmaz dışarıda sizingibi çocuğu olmayan birsürü insanvar o yüzden neden biz demeyin yalnız değilsimniz Allah kimine verir kiminede vermez hayatın kuralı bu parayı kimine verir kimine vermez çocuğu kimine verir kimine vermez mutluluğu kimine veririr kimine vermez sağlığı kimine verir kimine vermez demişti ozaman çok gıcık olmuştum ilk başta tabiki onun çocuğu vardı ama sonrada düşündüm doğruydu belkide hiç çocuğum olmayacaktı ama çocuğumun olmaması bu dünyanın sonu değildi ve artık kendimi buna odaklamayı bırakmam lazımdı ki bıraktım tam çocuk çabasından elimi ayağımı çekmiştim rabbim daha zamanın gelmedi dedi ve kzımı nasip etti şimdi yine hergün aynı işgence acaba olacakmı olmayacakmı doğarsa benim mucizem olacak tam ben hayatıma devam etmeye karar vermişken rabbim beni onunla muzdelendirmiş olacak olmazsada bu benim hayatımın sonu olmayacak çok üzüücem çok alıcam ama ölmediğim üsrece hiç bir şey hayatın sonu değildir bu yüzden bazen yoldaki taşlara fazla takılmadan üstünden atlamak daha iyi sürekli neden olmuyoyu bırakmak lazım bazen heleki kendini suçlaman tamaamen saçmalık kim hakediyorki anneliği sen haketmiceksin sokakta birsürü kadın görüyorum cayürüyo ocuğunun elini bırakıyo yan komşum daha bugün 6 yaşındaki oğlunu evde trek bırakıp markete gtti yine bugün marketin önünde bi kadının olu biberonunu yere sürüp çamur ediyo sonra onu içiyodu anneside yanında bakıyodu benim ablam hergün kızlarını döver diğer ablam çocuklardan nefret eder kızınada hiç özenmez onlar hak ediyorda bizllermi etmiyoruz hayır ben bu bebeği hak ediyorum ki kaybetsemde benim haketmemenle felan ilgisiyokk sende aynı kız kardeşin senden daha iyi bi annemi emini m sende en az onunkadar iyi bakarsın sakın kendini suçlama
canım ben bunu kendimi suçlamak için söylemedim durmumu ifade etmek için söyledim(çünki benim elimde olsaydı şimdiye kadar 3 tane doğuracaktım) ve eşin arkadaşın söylediklerine katılıyorum verende vermeyende allah eğerki rabbim verecekse kimse hiç bir şey önünde duramaz........ ama işte seninde yazdıkların varya çocuğunu döven sevmeyen hırpalayan sokağa bırakan vs insanları görünce rabbim neden bizler bu kadar çabalarken o insaların bu çocukları harap etmeleirne izin veriyorsun keşke diyorum o ocukları isteyen ailelere verse (tabiki rabbim en iyisini bilir )ve çocuklarını aldıran kadınları duyduğumda allahım keşke çocuk anne olmak için çabalayan bir kadında olsaydı diyorum veeeee bunlar okadar çoğalıyorki nurcanım içinden çıklmaz bir hal alıyor düşündükçe COLOR]
doğru canım bende görünce lelerini neden böle insanlar sahip oluyor diyorum ama işte takdiri ilahi napalım bizimde kaderimiz bu demekki ama üzme kendini eminim bi gün anne olursan çooooooooooooooooook iyi bir anne olursun hayatım :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?