bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Ne güzel anlatmışsın hepimizin yaşadıklarının bir parçası bunlar... Hepimize üzen,ağlatan, hayatımızın odağındaki en büyük sorunumuz. Allah kadını yaratırken anne olma fıtratıda verdiği için bunu hiç durmadan arıyor sahip olmaya çalışıyoruz. Sanki bebeğimiz olmadan eksik gibiyiz. Hiçkimsenin gözünde bir değerimiz yok, bizlerde bir kadın değil gibiyiz. Yüce yaradanım en yakın zamanda hepimizi evlat sahip yapsın inşallah...(Amin...)

canım inşşşşşşşşş inşşşşşşşşşş

Allah razı olsun iyi dileklerin için.... Belkide aldığım bu negatifler sonunda beni bu hale getirdi bilmiyorum canım ama çok endişeliyim açıkçası...Ama bebeğimi içime almadan kendimi düzeltmeye çalışacağım...

Gerçektende kaşınıyorum ben galiba bi şöyle dövseniz iyi gelecek sanırım....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

aminnnnnn aminnnnnnn

offf yeter cimm ya insanın düşüncelerini o kadar güzel tek kalemde anlatmışsın ki yüregine saglık valla okurken içim cızz etti, sadece yaşayan bilir bunlarıı

oooooooooooo ayşem nerdesin be kuşum

geldiiiiim.. kız her seferinde korka korka gidiyorum şu bebek görmelere görünce ohhh ayy nasıl güzeeeel.. o güzelliğin yanında kötü bir his barınır mı insanın içinde.
sizlerden naber kızlar?
bu arada nurcancım songülün duasını okudum Allah kabul ederse.

ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh bizde bi görsek yavumuzu kucağımızda yine efkarlandım valla :))))))))))
doğru diyon o bebişleri görünce insanın içinde bişicik kalmıyor :)))))))))
Allah kabul etsin canım:)))))))))

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina

arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

pearlflover---------okudu
yeter--------------okudu
derin--------------okudu
pembe_86---------okudu
ayşe--------------okudu
umudumsun
nurcan
nazemir
ceylin
hilbay
tweety25
herzaman_seninle
son_ece
neslyy
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş
boş
boş

rabbim hepimize o güzeliklerden nasip etsin inşşşşş

rabbim hepimize o güzeliklerden nasip etsin inşşşşş

amin canlarım inşallah Rabbim bize de nasip etsin inşallah ama bugün ilk kez diyorum ki eğer bu alnıma yazılmamışsa dünyanın sonu değil. uzun zamandan beri kendimi ilk kez bu kadar güçlü hissediyorum, olmayabilir de napalım bununla yaşamyı da öğrenebilirim. o zaman belki anasız babasız bir garibin elinden tutabilirim, belki Rabbim benden bunu yapmamı bekliyordur.

bence çoooooook güzel bir düşünce bende bunu düşümüştüm eğer layıkıyla yapabilecek kendi evladın gibi görebileceksen çok yüce bir görev ama benim tek korkum ya birgün kendi bebeğim olurda ayrım yaparsam dı o yüzden çok kararsızdım ama şimdi düşünüyorum herkeze yetecek kadar annelik duygum var benim :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…