Canım ben senin ne hisetiğini anlıyorumbenim kız kardeşim hamile olduğunda ben okadar çok ağlamıştım ki bana herkes neden dediler bende onlara sakın bunu kıskandığımı sanmayın ben sadece kendime ağlıyorum anne olamamışlığıma ağlıyorum dedim eterafım da benimle evlenler 3. çoccuklarını yaptılar hatta benden sonra evlenip bebeği olmadığını düşün kişiler bile 2. çocuklarını kucakladılar allahım esrigesin hepsinin evladını bense bu zaman kadar sadece gebe kalablmek için çaba sarft ettim ama olmadı bilmiyorum belkide olmayacak hiç bir zaman allah bilir bazan düşünüyorum neden diyorum neden böyle oldu:26::26: belikide ben anneliği hak etmiyorumdur belkide kaderimde bir bebek yoktur
belikde vardırda zamanı gelmemiştir:26::26: bilmiyorum...... ve en çok canımı bu belirsizlik yakıyoryaşım 35 oldu hayatımda yolunda gitmeyen ne kadar çok şey var bazan bir bebeğim olsaydı hayat dahamı huzrlu sevgi dolu kolay geçerdi diye düşünüyorum ..... bilmiyorumm.......çok ağladım çok çaballadım :84::84: ama artık oluruna bıraktım kaderimde ne varsa bahtıma ne çıkarsa sesizce yaşayacağım artık çabalayacak gücümde kalmadı bunları yazarken İÇİM ACIYOR ama ne yapayım kul olarak elimden gelen bunlar rabbim yardımcımız olsun
Ne güzel anlatmışsın hepimizin yaşadıklarının bir parçası bunlar... Hepimize üzen,ağlatan, hayatımızın odağındaki en büyük sorunumuz. Allah kadını yaratırken anne olma fıtratıda verdiği için bunu hiç durmadan arıyor sahip olmaya çalışıyoruz. Sanki bebeğimiz olmadan eksik gibiyiz. Hiçkimsenin gözünde bir değerimiz yok, bizlerde bir kadın değil gibiyiz. Yüce yaradanım en yakın zamanda hepimizi evlat sahip yapsın inşallah...(Amin...)
canim dondurulmuslarda sansin cok yuksek oldugunu dusunuyorum..topiklerdede dondurulmus transferi olupta olupta tutmayan yok neredeyse...helede bu zaman ne olur hic olumsuz dusunme canim ya..bak moral cok onemli...bunu bana dr.da soylemisti..transfer asmasinda moralinin iyi olmasi lazim...insallah iyi haberler vereceksin..ben senin bus efer pozitif alacagini dusunuyorum..inan gercekten icimde bu sefer olacagina dair his var..hic bastan beri olumsuz dusunmedim hakkinda..boyle moralsiz olursan bebisin nasil tutunsun sana canim yaa...
Uuuuf bi sürü işim çıktı sen geldin bu sefer de benim gitmem gerekti :))
hayalet kadııııın...
senin kara bulutlarına başlıycam ben amaaa..
bak dayakçı nurcanla beraber seni bi döveriz bi döveriz transfer önce tüüüüm stresin dağılır..
inşşş o günler gelirde görürüzne kadar iyi bir anne olurum bilimiyorum ama elimden geleni yapacağım kesin
ama bende çokkk iyi teyze olurrrrrrrr tecrübeyle sabit
Ne güzel anlatmışsın hepimizin yaşadıklarının bir parçası bunlar... Hepimize üzen,ağlatan, hayatımızın odağındaki en büyük sorunumuz. Allah kadını yaratırken anne olma fıtratıda verdiği için bunu hiç durmadan arıyor sahip olmaya çalışıyoruz. Sanki bebeğimiz olmadan eksik gibiyiz. Hiçkimsenin gözünde bir değerimiz yok, bizlerde bir kadın değil gibiyiz. Yüce yaradanım en yakın zamanda hepimizi evlat sahip yapsın inşallah...(Amin...)
anne daha iyi olur merak etme
doğru canım bende görünce lelerini neden böle insanlar sahip oluyor diyorum ama işte takdiri ilahi napalım bizimde kaderimiz bu demekki ama üzme kendini eminim bi gün anne olursan çooooooooooooooooook iyi bir anne olursun hayatım :)))))))))
yüreği kocaman arkadaşım benim
yüreği kocaman arkadaşım benim
oooooooooooo ayşem nerdesin be kuşum
geldiiiiim.. kız her seferinde korka korka gidiyorum şu bebek görmelere görünce ohhh ayy nasıl güzeeeel.. o güzelliğin yanında kötü bir his barınır mı insanın içinde.
sizlerden naber kızlar?
bu arada nurcancım songülün duasını okudum Allah kabul ederse.
geldiiiiim.. kız her seferinde korka korka gidiyorum şu bebek görmelere görünce ohhh ayy nasıl güzeeeel.. o güzelliğin yanında kötü bir his barınır mı insanın içinde.
sizlerden naber kızlar?
bu arada nurcancım songülün duasını okudum Allah kabul ederse.
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh bizde bi görsek yavumuzu kucağımızda yine efkarlandım valla :))))))))))
doğru diyon o bebişleri görünce insanın içinde bişicik kalmıyor :)))))))))
Allah kabul etsin canım:)))))))))
rabbim hepimize o güzeliklerden nasip etsin inşşşşş
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh bizde bi görsek yavumuzu kucağımızda yine efkarlandım valla :))))))))))
doğru diyon o bebişleri görünce insanın içinde bişicik kalmıyor :)))))))))
Allah kabul etsin canım:)))))))))
rabbim hepimize o güzeliklerden nasip etsin inşşşşş
amin canlarım inşallah Rabbim bize de nasip etsin inşallah ama bugün ilk kez diyorum ki eğer bu alnıma yazılmamışsa dünyanın sonu değil. uzun zamandan beri kendimi ilk kez bu kadar güçlü hissediyorum, olmayabilir de napalım bununla yaşamyı da öğrenebilirim. o zaman belki anasız babasız bir garibin elinden tutabilirim, belki Rabbim benden bunu yapmamı bekliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?