geldiiiiim.. kız her seferinde korka korka gidiyorum şu bebek görmelere görünce ohhh ayy nasıl güzeeeel.. o güzelliğin yanında kötü bir his barınır mı insanın içinde.
sizlerden naber kızlar?
bu arada nurcancım songülün duasını okudum Allah kabul ederse.
Ne güzel anlatmışsın hepimizin yaşadıklarının bir parçası bunlar... Hepimize üzen,ağlatan, hayatımızın odağındaki en büyük sorunumuz. Allah kadını yaratırken anne olma fıtratıda verdiği için bunu hiç durmadan arıyor sahip olmaya çalışıyoruz. Sanki bebeğimiz olmadan eksik gibiyiz. Hiçkimsenin gözünde bir değerimiz yok, bizlerde bir kadın değil gibiyiz. Yüce yaradanım en yakın zamanda hepimizi evlat sahip yapsın inşallah...(Amin...)
amin canlarım inşallah Rabbim bize de nasip etsin inşallah ama bugün ilk kez diyorum ki eğer bu alnıma yazılmamışsa dünyanın sonu değil. uzun zamandan beri kendimi ilk kez bu kadar güçlü hissediyorum, olmayabilir de napalım bununla yaşamyı da öğrenebilirim. o zaman belki anasız babasız bir garibin elinden tutabilirim, belki Rabbim benden bunu yapmamı bekliyordur.
günaydın canlarrrrrrrrr hayırlı cumalrrrr
rabbim dualrımız kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin...dediklerinin her kelimesine katiliyorum..evet kendimi eksik hissediyorum...hic kimsenin gozundede degerim yok gibi..bazen umutlarim cok tukeniyo canim yaa..kac gun diyorum kac ay kac yil daha bekleyecem..yada omur boyumu ...alnimda yokmu annelik...kusuyorum herkese; kendime; kaderime...ama yasamak zorundayiz bir sekilde hayatta...yasamaliyim...kim anlayabilirki bizi..annem anne olmus beni anlayamazki...arkadasim 4 aylik hamile; bana diyoki zaman gecsede bir an once kizimi alsam kucagima...annelik bu iste..bende almak istiyorum yavrumu kucagima ama ne zaman? keske benimde bekleyecek 5 ayim olsada 5 ay sonra bebegimi kucagima olsam...keske..keske...Rabbim ne olur kucagimizi bos birakma...
canim..benimde dusundugum bir sey..ama hep korkarim ya elimden alinirsa; ya birsey olursa..etraftan evlatlik oldugunu ogrenirse v.s v.s...gelecek beni cok korkutuyor cokk...
Geçmiş olsun....Aramızda histeroskopi prf.Ayşe ama bende doktora yaptım sayılır.... İnşallah şifa ve teşhisi olmuştur... Ben ve eşim bir kez umut tüp bebek'e görüşmeye gitmiştik. Ulun bey'le görüştük ama biz oradan pek hoşlanmadık içimize sinmedi yani o yüzden tedaviyi orada yaptırmayı düşünmedim. Benim dondurulmuş embriyo tarnsferim olacak bu ay sonu olur inşallah bir aksilik çıkmazsa. Allah hepimizin yardımcısı olsun....İnşallah güzel haberleri beraber paylaşalım....
hilbay canim nasilsin? tedavin hayirli olsun canim..ceylin umutta denemis daha once....bende iyi diye duydum umutu..bahceci ile gorustunmu orayada cok iyi diyolar..eda ozulkude orda yaptirmis...insallah tedavin hayirli olur canim benim....
canim hamis kalanlar topige girmiyor..diger topige geciyorlar genelde:))) bizde hamis kalalimda gecelim insallah.....
Günaydın canlar,
Güzel güneşli bir gün değil belki ama sanırım iznin de etkisiyle içim ışıl ışıl :))
Üzmeyin canlarım kendinizi, biz kendimizi üzsek de kaderimizde yazılı olanı değiştiremiyoruz.
Rabbim hepimize hayırlısını versin bu mübarek günde benim içimde açılan umut kapıları açılsın gönlünüzde..
umut bahçeçinin şubesi zeten. bahçeci benimde aklıma geldi. ama avrupa yakasında olduğu için vazgeçtim. ne yapsam bende biraz kararsız kaldım. şimdi.
canım allahın izni ile inşşş kucaklayacaksınbak ben çok inanıyorum burada bu kadar bebek için dua eden yürek var alahım birimizden birimizn dualrını kabul edecek inşşşşş:26::26: evet senin hisetiklerini bende hisediyorum ama önümüze bakmak zorundayız geleceğine inanmak zorundayız kiii gelsinn allahım ne kadar çok istediğimizi biliyor görüyor inşşşş inşşşş
bu isteğmizi sabrımızın karşılığında olarak evlatlarımızı gönderecek inşşşşşşşş
gunaydin canim..haklisin..ne yapsak kendimize zaten..kendimize zarar verdigimiz kadar kim verebilirdiki bize....kaderimi yasiyorum; yapacak birsey yok..
Günaydın canlar,
Güzel güneşli bir gün değil belki ama sanırım iznin de etkisiyle içim ışıl ışıl :))
Üzmeyin canlarım kendinizi, biz kendimizi üzsek de kaderimizde yazılı olanı değiştiremiyoruz.
Rabbim hepimize hayırlısını versin bu mübarek günde benim içimde açılan umut kapıları açılsın gönlünüzde..
ayşemmmmmmmmmmne güzel şeyler yazmışsın söylemişsin
ne kadar pozitifsin yeminle hisettim
inşşşşş sende hep böyle ol bebğim inşşşşşşşşşşşşşşşş
bakma ben de bir gün iyi oluyorum bir gün dibe vuruyorum ama şükür iyiyim birkaç gündür
ama ilk defa dün kendime çocuğum hiç olmayabilir de diyebildim, çok büyük bir aşamaydı bu benim için. daha düne kadar olmazsa ölürüm diyordum. şimdi diyorum ki evet olsun diye kendimi parçalarım ama olmuyorsa da ölmem diyorum. o zaman da yapabileceğim şeyler var.
aminnnnnnnnnnnn canım inşşşşşşşcanimmm insallahhh insallahh..bir bebek gercekten acilarimizi dindirecek...insallah Rabbim nasip eeder..
bakma ben de bir gün iyi oluyorum bir gün dibe vuruyorum ama şükür iyiyim birkaç gündür
ama ilk defa dün kendime çocuğum hiç olmayabilir de diyebildim, çok büyük bir aşamaydı bu benim için. daha düne kadar olmazsa ölürüm diyordum. şimdi diyorum ki evet olsun diye kendimi parçalarım ama olmuyorsa da ölmem diyorum. o zaman da yapabileceğim şeyler var.
size de bulaşsın inşallah bu güzel ruh hali :)))
tabi gökten inmedi bana bu güzellik deli doktorumun reçetesi sağolsun
seninde cuman mubarek olsun canım :))))))))))günaydın canlarrrrrrrrr hayırlı cumalrrrr
rabbim dualrımız kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Günaydın canlar,
size de bulaşsın inşallah bu güzel ruh hali :)))
tabi gökten inmedi bana bu güzellik deli doktorumun reçetesi sağolsun
seninde cuman mubarek olsun canım :))))))))))
ah canım seni böleumutlü görmek nekadar güzel birşey :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?