bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

tşkr ederim kızlarr allahım kabul eder inş bu dualarınızdan biri bana da vesile olurda bende yavrumu alırım kucagıma allah hepinizden razı olsun

günaydın canlarrrrrrrrr hayırlı cumalrrrr
rabbim dualrımız kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amin...dediklerinin her kelimesine katiliyorum..evet kendimi eksik hissediyorum...hic kimsenin gozundede degerim yok gibi..bazen umutlarim cok tukeniyo canim yaa..kac gun diyorum kac ay kac yil daha bekleyecem..yada omur boyumu ...alnimda yokmu annelik...kusuyorum herkese; kendime; kaderime...ama yasamak zorundayiz bir sekilde hayatta...yasamaliyim...kim anlayabilirki bizi..annem anne olmus beni anlayamazki...arkadasim 4 aylik hamile; bana diyoki zaman gecsede bir an once kizimi alsam kucagima...annelik bu iste..bende almak istiyorum yavrumu kucagima ama ne zaman? keske benimde bekleyecek 5 ayim olsada 5 ay sonra bebegimi kucagima olsam...keske..keske...Rabbim ne olur kucagimizi bos birakma...

canim..benimde dusundugum bir sey..ama hep korkarim ya elimden alinirsa; ya birsey olursa..etraftan evlatlik oldugunu ogrenirse v.s v.s...gelecek beni cok korkutuyor cokk...

canım allahın izni ile inşşş kucaklayacaksın bak ben çok inanıyorum burada bu kadar bebek için dua eden yürek var alahım birimizden birimizn dualrını kabul edecek inşşşşş:26::26: evet senin hisetiklerini bende hisediyorum ama önümüze bakmak zorundayız geleceğine inanmak zorundayız kiii gelsinn allahım ne kadar çok istediğimizi biliyor görüyor inşşşş inşşşş
bu isteğmizi sabrımızın karşılığında olarak evlatlarımızı gönderecek inşşşşşşşş

neden içine sinmedi. küçük bir merkez olması mı.. burada çok umut tüp bebek isminin duyuyorum bizde onun için gittik. ama henüz başlamadık. değiştirebilrizi yani. sen nerede oldun....

umut bahçeçinin şubesi zeten. bahçeci benimde aklıma geldi. ama avrupa yakasında olduğu için vazgeçtim. ne yapsam bende biraz kararsız kaldım. şimdi.

Günaydın canlar,
Güzel güneşli bir gün değil belki ama sanırım iznin de etkisiyle içim ışıl ışıl :))
Üzmeyin canlarım kendinizi, biz kendimizi üzsek de kaderimizde yazılı olanı değiştiremiyoruz.
Rabbim hepimize hayırlısını versin bu mübarek günde benim içimde açılan umut kapıları açılsın gönlünüzde..

gunaydin canim..haklisin..ne yapsak kendimize zaten..kendimize zarar verdigimiz kadar kim verebilirdiki bize....kaderimi yasiyorum; yapacak birsey yok..

umut bahçeçinin şubesi zeten. bahçeci benimde aklıma geldi. ama avrupa yakasında olduğu için vazgeçtim. ne yapsam bende biraz kararsız kaldım. şimdi.

canim pearin doktoru bursada osman develioglu..bizim ayseyle ayni doktorlari..ayni zamanda pembe ve nazemirde...

umut la ben hic gorusmedim..bir kac kez soru sormustum donduler bana...birebir gorusmedigim icin bir sey diyemem..ama hakkinda cok olumlu seyler duydum...tabikide pear birebir gorustugu icin o daha tecrubelidir..

canimmm insallahhh insallahh..bir bebek gercekten acilarimizi dindirecek...insallah Rabbim nasip eeder..

gunaydin canim..haklisin..ne yapsak kendimize zaten..kendimize zarar verdigimiz kadar kim verebilirdiki bize....kaderimi yasiyorum; yapacak birsey yok..

bakma ben de bir gün iyi oluyorum bir gün dibe vuruyorum ama şükür iyiyim birkaç gündür
ama ilk defa dün kendime çocuğum hiç olmayabilir de diyebildim, çok büyük bir aşamaydı bu benim için. daha düne kadar olmazsa ölürüm diyordum. şimdi diyorum ki evet olsun diye kendimi parçalarım ama olmuyorsa da ölmem diyorum. o zaman da yapabileceğim şeyler var.

ayşemmmmmmmmmm ne güzel şeyler yazmışsın söylemişsin
ne kadar pozitifsin yeminle hisettim
inşşşşş sende hep böyle ol bebğim inşşşşşşşşşşşşşşşş

ayşemmmmmmmmmm ne güzel şeyler yazmışsın söylemişsin
ne kadar pozitifsin yeminle hisettim
inşşşşş sende hep böyle ol bebğim inşşşşşşşşşşşşşşşş

size de bulaşsın inşallah bu güzel ruh hali :)))
tabi gökten inmedi bana bu güzellik deli doktorumun reçetesi sağolsun

aynen canim..bendede gel gitler oluyo surekli..bazen cok umutsuzluga dusuyorum..bazende aynis enin gibi kabulleniyorum...inslalah Rabbim hayirli yazilar yazmistir bize....

canimmm insallahhh insallahh..bir bebek gercekten acilarimizi dindirecek...insallah Rabbim nasip eeder..
aminnnnnnnnnnnn canım inşşşşşşş

olsa ne kadar güzel olcak ne kadar mutlu olacağız ama olmasada hayatın sonu değil rabbim hayılısını versin inşşşşşş

günaydın canlarrrrrrrrr hayırlı cumalrrrr
rabbim dualrımız kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
seninde cuman mubarek olsun canım :))))))))))

ah canım seni böleumutlü görmek nekadar güzel birşey :))))))))))

seninde cuman mubarek olsun canım :))))))))))

ah canım seni böleumutlü görmek nekadar güzel birşey :))))))))))

nurcannn mayista geliyo prensesinn..masallahhh...ne mutlu sana canim yaaaa.....anne oluyosun..evladini kucagina alacaksin....bebisini kucagina alirken bizim icin dua etmeyi unutma..bebisinin o cennet kokusunu kocaman kocaman cek icine..Rabbim insalah kotuluklerden korusun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…