aaa forumda ilaç tavsiyeleri yasaaaakkk:))))))))))))))))))bu receteden bizede yazsana..ne yazdi sanabakim:)))
ah canım seni böleumutlü görmek nekadar güzel birşey :))))))))))
nurcannn mayista geliyo prensesinn..masallahhh...ne mutlu sana canim yaaaa.....anne oluyosun..evladini kucagina alacaksin....bebisini kucagina alirken bizim icin dua etmeyi unutma..bebisinin o cennet kokusunu kocaman kocaman cek icine..Rabbim insalah kotuluklerden korusun sizi
seninde cuman mubarek olsun canım :))))))))))
ah canım seni böleumutlü görmek nekadar güzel birşey :))))))))))
inşallah canım bukez kısmet olurse benimkinin hareketler hala ok normal bi bebek hareketi gibi değil diğer gebeliğimden biliyorum daha önce elim boş döndüğüm için bukez kendimi kandırmıyorum hiç birşey için ama ümidimide hiç yitirmiyoum :))))))))))))) rabbim inşallah bukez karnımdaki yavrumu kucağıma alıp sağ sağlim eve etirmeyi nasip eder
ah bi alsam kucağıma hepinize derim tabiki dua rabbim sizlerede nasip etsin diye etmemmi
amiiiiiiiiiiiiiiin sağolseninde canımmmmmm cuman mübarek olsun sağlıcakla bebeğini kucaklamayı nasip etsiin rabbim inşşşş
canimm tabikide yitirme......hicc olumsuz dusunmuyorum ben.. dr.lar herseye normal dedi..surekli ultrasona giriyosun..ole olumsuz dusunme canim ya..biraz tontis olacak heralde zor hareket ediyo:))) insallah sag salim gelecek canim..dualar koruyor bebisini cokkk inaniyorum ben....
amin canimmm Allah razi olsun...
amiiiiiiiiiiiiiiin sağol
ha ha bende babasına diyom şimdiden totosunu kaldıramıyo diyoeum çıtı pıtı ddoğacak ama bu tembellikle eni geçer diyorum :)))))))))))) arada da ya sana yada teyzelerine çekmiş benden gram bişi almamış 24 saat uyuyo diyorum bakalım inşallah gerçektende böle dediğim gibi tembel bi kısçem vardır :))))))))))) arkadaşımda diyo sakin olacak ondan diyo doğdummuda rahat edersin felan diyo ama artık hakkımızda hayırlısı inşallah bizim kısçe sağ sağlim gelir teyzeleride en kısa zamanda kısçeme birer kardeş getiride yalnız kalmayız herzaman seninle ile topicde
neden içine sinmedi. küçük bir merkez olması mı.. burada çok umut tüp bebek isminin duyuyorum bizde onun için gittik. ama henüz başlamadık. değiştirebilrizi yani. sen nerede oldun....
Açıkça umut tüp bebek merkezi bize pek umut vermedi gibi geldi bize. Dr.un tavrı, yaklaşımıda hoşumuza gitmedi. Çok uzun yıllardır bu işlerin içinde biri olarak artık bazı ayrımları yapabiliyorum. Kişiye özel durumlarda söz konusu olabilir ama başarılarınıda duymuyor değilim etkilemek istemem. Daha sonrasında amerikan hast. veya bursa art arasında kaldık tercihimizi de art den yana kullandık. Daha sonuca ulaşmış değilim tarnsferimi bekliyorum bakalım hayırlısı. Her merkezin kendine göre bir hasta profili var iyi araştırmak lazım. Kendi özel durumuna göre bir merkez seçmek en doğrusu gibi geliyor bana....Senin sonuç aldığın yer bana uygun olmayabilir çünkü...Hayırlı olsun tedavin...
haklısın tabi bilmiyorum ki artık. yaklaşımı iyi gibi geldi. ama çok kalabalık ve küçük bir merkez ya da bana ASM hastanesinden sonra öyle geldi. bende sadece histeroskopiden sonra yanıma geldiğinde tüp bebek olmamsında bir neden olup olmadığını söylemdi. ... yaptık dedi gitti. bilmiyorum.ama bir yandan da artık sorgulamıyım diyorum. maalesef bazen çok bilmek daha fazla yoruyor insanı. yinede çok sağol canım senin sorunun neydi. bende her iki tarafta da sorun var. ve bunu ilk kez ulun bey bize söyledi.
Evet çok kalabalık sanki seri imalat yapıyor hissi veren bir yer. Benm sorun nerede bilmiyorum sadece kader galiba... Elle tutulur bilinen önemli bir sorunum yok. Ama şimdilerde yumurta kalitesizliğini öğrendim. Umarım bebeğim annesine bu sefer sıkı tutunurda daha fazlasını öğrenmek zorunda kalmam....haklısın tabi bilmiyorum ki artık. yaklaşımı iyi gibi geldi. ama çok kalabalık ve küçük bir merkez ya da bana ASM hastanesinden sonra öyle geldi. bende sadece histeroskopiden sonra yanıma geldiğinde tüp bebek olmamsında bir neden olup olmadığını söylemdi. ... yaptık dedi gitti. bilmiyorum.ama bir yandan da artık sorgulamıyım diyorum. maalesef bazen çok bilmek daha fazla yoruyor insanı. yinede çok sağol canım senin sorunun neydi. bende her iki tarafta da sorun var. ve bunu ilk kez ulun bey bize söyledi.
hangisi dogru bend ebilmiyorum..sorgulamamakmi? sorgulamakmi? doktorlarin her dedigine uymakmi? yoksa neden diye sormakmi? ozel bu yonden devletegore daha iyi..parali oldugu icin sana bikmadan usanmadan cevap verebiliyorlar..ama dedigin gibi insan her iki durumdada cok yoruluyor..tedavin insallah hayirli olsun canim
çok şükür canımmmmmm sen nasılsınnn
nurcan cnm ben okudum songül arkadaşımızın meryem suresini...
hamile kalmayı bekleyen, transferi olmuş sonuç bekleyen, hamile olup doğumunun sağlıklı geçmesini bekleyen herkeslere dua ettim Allah kabul etsin...
nurcan cnm ben okudum songül arkadaşımızın meryem suresini...
hamile kalmayı bekleyen, transferi olmuş sonuç bekleyen, hamile olup doğumunun sağlıklı geçmesini bekleyen herkeslere dua ettim Allah kabul etsin...
Evet çok kalabalık sanki seri imalat yapıyor hissi veren bir yer. Benm sorun nerede bilmiyorum sadece kader galiba... Elle tutulur bilinen önemli bir sorunum yok. Ama şimdilerde yumurta kalitesizliğini öğrendim. Umarım bebeğim annesine bu sefer sıkı tutunurda daha fazlasını öğrenmek zorunda kalmam....
Bunu bende bilemiyorum canım ama artık lüzumlu lüzumsuz bir sürü bilgi ile donandık. Nasibinde varsa her şekilde oluyor zaten... Zaman senin için gelmediyse istersen doktora yap bildiklerinle ne faydası var. Ama şu da bir gerçekki bu ciddi bir sektör ve bu çarklar içinde heba olmamak için uyanık ve akıllıca davranmakta gerekir. Çünkü karşı taraf bu işe ticaret gözüyle bakıyor bunu unutmamalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?