:79:selam...hayırlı cumalar...
canim hosgeldin..bizi bizden baskakim anlayabilriki..bende kurler denedim basta...valla kurlerin etkisimi var..inan cozemedim...sonuc alanda var kurler ile alamayanda..insallah canim en kisa zamanda kucagimiz bebis ile dolar...Rabbim artik daha bekletmez insallah...
nurcan cnm ben okudum songül arkadaşımızın meryem suresini...
hamile kalmayı bekleyen, transferi olmuş sonuç bekleyen, hamile olup doğumunun sağlıklı geçmesini bekleyen herkeslere dua ettim Allah kabul etsin...
ağzına sağlık canımmm.. duaların misliyle sana dönsün inşallah..
aleykum selam canim..hayirli cumalar...nasilsin?
ağzına sağlık canımmm.. duaların misliyle sana dönsün inşallah..
iyiyim diyelim iyi olsun...sen nasılsın
slmmm canımmm nasılsınnn bende 2ay önce özel bi hastanede aşılama yaptrdımmm ama tutmadı şuan metformin kullanıyormmm ve soğan suyu içiyormmm adet günümmm yarınnn bakalımmm neolcakkk işallahhh dualarımız kabull olurrr hepimiz için dua edyormmm namazlarımdan sonraa buarda 23yaşındaym vae 1.5yıllık evliym 1yıldr bebek istyorzz
nazemir naber canım yaa ne zamandır konuşamadık. nasılsın, kullanıyor musun ilaçlarını?
okumuşsundur izne gidiyorum keyfim yerinde :)) zaman da sanki biraz hızlandı galiba:44:iyiyim diyelim iyi olsun...sen nasılsın
cnm benim ben herzaman böyle dualar ediyorum...
bu sefer dile getirmek istdim...
Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inş...
kullanıyorum bugün bitti adetle beraber başka ilaçlara geçecem...sanada iyi tatiller bol bol gez bizim içinde gez moral depolada gel şöyle bir sene yetecek kadar
canim hosgeldin..bizi bizden baskakim anlayabilriki..bende kurler denedim basta...valla kurlerin etkisimi var..inan cozemedim...sonuc alanda var kurler ile alamayanda..insallah canim en kisa zamanda kucagimiz bebis ile dolar...Rabbim artik daha bekletmez insallah...
cnm benim ben herzaman böyle dualar ediyorum...
bu sefer dile getirmek istdim...
Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inş...
okumuşsundur izne gidiyorum keyfim yerinde :)) zaman da sanki biraz hızlandı galiba:44:
inşallah bu mübarek günde Rabbim sesimizi duyar
kullanıyorum bugün bitti adetle beraber başka ilaçlara geçecem...sanada iyi tatiller bol bol gez bizim içinde gez moral depolada gel şöyle bir sene yetecek kadar
merabaa arkadaşlarrr hayırlı cumalarrrr
merhaba canim..hayirli cumalar..Rabbim dualarimiz kabul etsin bu mubarek gunde insallah
amin insallah canim....sen tedavini hangi hastanede yaptirdin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?