bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

slmmm canımmm nasılsınnn bende 2ay önce özel bi hastanede aşılama yaptrdımmm ama tutmadı şuan metformin kullanıyormmm ve soğan suyu içiyormmm adet günümmm yarınnn bakalımmm neolcakkk işallahhh dualarımız kabull olurrr hepimiz için dua edyormmm namazlarımdan sonraa buarda 23yaşındaym vae 1.5yıllık evliym 1yıldr bebek istyorzz

nurcan cnm ben okudum songül arkadaşımızın meryem suresini...
hamile kalmayı bekleyen, transferi olmuş sonuç bekleyen, hamile olup doğumunun sağlıklı geçmesini bekleyen herkeslere dua ettim Allah kabul etsin...

ağzına sağlık canımmm.. duaların misliyle sana dönsün inşallah..

nazemir naber canım yaa ne zamandır konuşamadık. nasılsın, kullanıyor musun ilaçlarını?

canim iyiyim sen nasilsin? diliyorumki tedaviye gerek kalmadan bir an once anne olabiliriz...insallah Rabbim kucagimizi bos birakmaz..bu yolda emek veren herkesin kucagi dolsun insallahhh

nazemir naber canım yaa ne zamandır konuşamadık. nasılsın, kullanıyor musun ilaçlarını?

kullanıyorum bugün bitti adetle beraber başka ilaçlara geçecem...sanada iyi tatiller bol bol gez bizim içinde gez moral depolada gel şöyle bir sene yetecek kadar

kullanıyorum bugün bitti adetle beraber başka ilaçlara geçecem...sanada iyi tatiller bol bol gez bizim içinde gez moral depolada gel şöyle bir sene yetecek kadar

canim hayirli olsun insallah tedavin..dilerim kucagin bebis ile dolsun...bende iyiyim canim..nasil olsun ayniiii...

merabaa arkadaşlarrr hayırlı cumalarrrr

slmmm arkadaşlarrr ben bu topikte yeniymm 24 yaşındayım bende 1.5yıllık evliymm 1yıldrr bebek istyorzzz herhangi bir problemmm bulamadı doktorm sadece idrarr yolu intihabımmm vardı ve intihabımmm bitti özel bi hastanede aşılama yaptrdık ama tutmadı şun metformin kullanıyormmm ve soğan suyu içiyormmm arkadaşlarrr umarımmm şu mübarekk cuma günümüzde allah hepimizin dualarını kabul eder

amin insallah canim....sen tedavini hangi hastanede yaptirdin canim?

cnm ben tedavimi okmeydanı memorial hastanesinde yaptırdım..
ikinci tedavimde tuttu..
ilk tedavim geçen sene nisan ayındaydı,
ikinci tedavim ise kasım ayında oldu..
ilk tedaviden sonra 6 ay beklememiz gerekti eşime uygulanan tedavi için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…