bir hafta da bir senelik moral toplanır mı acaba:26:
canim hayirli olsun insallah tedavin..dilerim kucagin bebis ile dolsun...bende iyiyim canim..nasil olsun ayniiii...
merabaa arkadaşlarrr hayırlı cumalarrrr
meraba arkadaşımmmm hayırlı cumalarrrnasılsıntoplanır toplanır her dakikasını dolu dolu yaşarsan her anın tadını çıkarırsan nasılda toplanır
nieee kimse cvp vermyooo arkadaşlarrr
aa bi bursalı daha katıldı aramıza bir kere daha h.g
meraba arkadaşımmmm hayırlı cumalarrrnasılsın
hoş buldukkk canımmmmm sendemi bursalısınnn
nieee cvp vermiyosnnnn arkadaşımmmm???
hoş buldukkk canımmmmm sendemi bursalısınnn
Nazemir hoşgeldin, neler yapıyorsun hayırlı olsun tedavine başlamışsın....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinah canim insallahhh..amin...nasil istiyorum bi bilsen varya..insallah Rabbim hepimize nasip eder..
sanada hayırlı cumalar canım nasılsınselam...hayırlı cumalar...
allah kabul etsin canım duaların çok güzel sağolnurcan cnm ben okudum songül arkadaşımızın meryem suresini...
hamile kalmayı bekleyen, transferi olmuş sonuç bekleyen, hamile olup doğumunun sağlıklı geçmesini bekleyen herkeslere dua ettim Allah kabul etsin...
yaşın çok genç canım rabbim hakkında hayırlısını versin iltehapsa tek neden kolay sonucuslmmm canımmm nasılsınnn bende 2ay önce özel bi hastanede aşılama yaptrdımmm ama tutmadı şuan metformin kullanıyormmm ve soğan suyu içiyormmm adet günümmm yarınnn bakalımmm neolcakkk işallahhh dualarımız kabull olurrr hepimiz için dua edyormmm namazlarımdan sonraa buarda 23yaşındaym vae 1.5yıllık evliym 1yıldr bebek istyorzz
bir hafta da bir senelik moral toplanır mı acaba:26:
h.b. iltihap varda onun için ilaç kullanıyorum bidahiki ay başlayacam asıl ilaçlara...senin test günün ne zamandı
Canım daha transferim bile olmadı ona hazırlanıyorum şu an....
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina
arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo
pearlflover---------okudu
yeter--------------okudu
derin--------------okudu
pembe_86---------okudu
ayşe--------------okudu
umudumsun
nurcan
nazemir
ceylin
hilbay
tweety25
herzaman_seninle
son_ece
neslyy
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş
boş
boş
Allah kabul etsin canım sen okudunmu kendininkini peki ben okudu yazıyom enidenurcancım eşimde okudu bi tane kendimiz için meryem süresin canım
son_ece arkadaşımız için okudum meryem süresini.Allah kabul etsin. hayırlısıyla tez zamanda kavuşsun bebeğine.Rabb'im hepimize versin.amin...
son_ece arkadaşımız için okudum meryem süresini.Allah kabul etsin. hayırlısıyla tez zamanda kavuşsun bebeğine.Rabb'im hepimize versin.amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?