bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim hayirli olsun insallah tedavin..dilerim kucagin bebis ile dolsun...bende iyiyim canim..nasil olsun ayniiii...

sağol canım inşallah bigün olacak olmasada dünyanın sonu değil ya insanlar ne dertlerle uğraşıyo bizimkide dertmi kaderimizde ne varsa onu yaşayacaz

ah canim insallahhh..amin...nasil istiyorum bi bilsen varya..insallah Rabbim hepimize nasip eder..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
selam...hayırlı cumalar...
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın
nurcan cnm ben okudum songül arkadaşımızın meryem suresini...
hamile kalmayı bekleyen, transferi olmuş sonuç bekleyen, hamile olup doğumunun sağlıklı geçmesini bekleyen herkeslere dua ettim Allah kabul etsin...
allah kabul etsin canım duaların çok güzel sağol
yaşın çok genç canım rabbim hakkında hayırlısını versin iltehapsa tek neden kolay sonucu
bir hafta da bir senelik moral toplanır mı acaba:26:

tolanmıyo valla ben denedim bisüre sonra yetersiz geliyo :))))))))) unutma burayada bekliyom :)))))

son_ece arkadaşımız için okudum meryem süresini.Allah kabul etsin. hayırlısıyla tez zamanda kavuşsun bebeğine.Rabb'im hepimize versin.amin...

nurcancım eşimde okudu bi tane kendimiz için meryem süresin canım
Allah kabul etsin canım sen okudunmu kendininkini peki ben okudu yazıyom enide
son_ece arkadaşımız için okudum meryem süresini.Allah kabul etsin. hayırlısıyla tez zamanda kavuşsun bebeğine.Rabb'im hepimize versin.amin...

sağol canım Allah kabul etsin rabim cümlemize nasip etsin

allah razı olsun hanımlar hepinizden çok tşkr ederim aminnnn inşallah rabbim hayırlısı ile banada bi evlat nasip eder

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina

arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

pearlflover---------okudu
yeter--------------okudu
derin--------------okudu
pembe_86---------okudu
ayşe--------------okudu
nurcan-----------okudu
son_ece----------okudu
son_ece eşi -----okudu
neslyy------------okudu
umudumsun
nazemir
ceylin
hilbay
tweety25
herzaman_seninle
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş
boş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…