bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Hu huuuu bu topik öldü müüü? Birtek yetrle ben mi varız? umudumsun sen nerelerdesin? hilbay? zinal? sesimi duyan var mı?

hu huuuu bu topik öldü müüü? Birtek yetrle ben mi varız? Umudumsun sen nerelerdesin? Hilbay? Zinal? Sesimi duyan var mı?

ben varımmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canlarimmmmmmmm sirdaslarim sizi nasilllll unuturum.......esim yarin gidiyor..aklim hep sizde inanin....nete pek giremedim...ama buyuk ihtimal ara verdigim tedavime mart gibi baslayacam.....hayirlisi insallah...hepinizi cok optummm...sirdaslarimsiniz siz benim...yarin yazacam herseyi detayiyla...

günaydın güzel anne adayları:80:

Umudumsun berde tam Ayşenin mesajına cevap yazacaktım ki senin yazdığını gördüm.hoşgeldin..tedaviye başlama kararın beni çok mutlu etti..hadi bakalım Hayırlısı..

kızlar günaydın nasılsınız uzun zamandır giremiyodum k.k işlerimden dolayı keyifler nasıl güzel haberler varmı hamiş olan tedaviye başlayan arkadaşlarım varmı

kızlar merhaba. sayfamızı sahipsiz bırakmadığınız için sağolun. bu sayfa hep açık kalsın ve hep dertleşelim. sevinçlerimizi paylaşalım. kızlar bende adet olunca karnım çok ağrıyor iki günüdr kendimde değildim. ama şimdi yanınzdayım. bu sefer adet olunca pek üzülmedim. önceleri her gün ağlardım. galiba sizler sayesinde. hatta bir umutla incir kürüne başladım. yarında koromozm ve pıhtılaşma testleri için hastaneye gidiyorum. inşallah bir problme varsa teşhis konulurda tedaviye başlarız. sizleri çok seviyorum. ayşecim histeroskopi için gitmeye korktum bu ayda erteledim. inşallah doğru yapmışımdır. öptüm kızlar siz neler yapıyorsunuz tedavinizle ilgili paylaşırsanız sevimnirim.

kızlarrrrrrrrrrr nasısınız

zaten bi sen bi ben yılmaz forum savaşçıları :))) gündüzleri ben de giremiyorum işim çok bu sıralar ama akşam bari yazalım iki satır di mi ama?

ayse ben kk en çok mesaj yazanıyım galibaaa
her yerde varım yaa

Abonesi olduğum topiklere mutlaka girmeye özen gösteriyorum canım takip etmeye ne kadar başarıyorum bilmiyorum ama :26::26::26::26::26:merak ediyorum sizler

sirdaslarim benim...burada inanin kendi anneme kardesime diyemedigim seyleri sizlere soyluyorum.sizlerle paylasiyorum..hilbayimin dedigi gibi evet insallah bu topik hep guncel olur..hepimizin tipigi bu..ve hep derteleselim burada..iyi haberlerimizi yazalim insallah..esim yeni gitti ve bende hemen annemlere gelip nete girdim:)))

kizlar biliyorsunuz tedaviye ara vermistim ben..cunku olumsuz sonuc alinca toparlanmak cok ama cok zor oluyor..simdi tip fakultesinde baslamayi dusunuyorum..hacettepeden prf.lar gelmis ve basari orani cok iyiymis...

gecen ay evlenen bir tanifigim varmis hamile..uni.den arkadasimi gordum kizi dogmus oldu bile...yine.uni.den bir arkadasim hamile.teyzemin gelini hamile..dayimin kizi hamile..birde surekli ayni soru..sen neden hamile degilsin????sonra anneme geldik dun esimle..annemi o gun bir arkadasi aramis..demis kizinin cocugu varmi..annem demis henuz yok..demis iste bak fakulteye gitsinler iyi dr.lar geldi oraya..bir baktirsinlar sorun varmi diye...bende boyle baskasi bana bebek konusunu acinca kotu oluyorum..bir tek sizinle konusuyorum cunkiu..etrafta annem haric tup bebek yaptirdigimi bilende yok...aksam eve gidince esime dedim..onumuzdeki ay izine geldiginde baslayalim tedaviye..anlattim ona..oda tamam dedi...hatta bebis hayalleri bile kurduk...bir bebegimiz olur onunla uyuruz..hayllari bile o kadar mutlu ettiki bizi..esimin bu kadar cok bebek istedigini bende dun ogrendim..sanki ben daha cok istiyorum gibi gelirdi...

iste boyle kizlar..Rabbim nasip ederse subat yada mart gibi tedaviye baslayacagiz..bakalim dr nasil uygun gorurse..insallah bir aksilik cikmaz....aysem sende o aylarda baslayacaktim..beraber anne olmak nasip olur insallah...ole dua etmistik hatirliyormusun?

gonulden diliyorumki kizlar..insallah hepimiz bu yil anne olalim..cok zor inanin cocuk olmadan...hayatin tadi olmuyor...bunu en iyi bizler anlayabiliriz..belkide o yuzden sizi cok yakin goruyorum kendime..sizin iyi haberlerinizle cok ama cok seviniyorum..cunku ayni aciyi cekenler anlarlar birbirlerini...icimde bir umit bebisim bu defa gelsin bana Allahim ne olur...sadece bir evlat bile yeter..yeterki yanliz olmeyeyim...yeterki bu hayatta bir evlat buyutemeden olmeyeyim..yeterki bir evladin kipirdatisini hissedeyim icimde...bu dualara hepimiz icin insallah..insallah bu dualarin kat kat fazlasi nasip olsun hepinize....hep dualarimdasiniz...suraya yazabilelim 2011 de anne olduk diye...

firdosum cok sagol canim benim...insallah snin gibi guzel bir annenin dulari kabul olur canim benim...

nurcanim canim bebis nasil...hareket varmi? esra arkadasin nasil bu arada?

aysem canim benim..tedavilerimiz hemen hemen ayni zamanda..ayni anda yazalaim buraya insallah hamileyim diye...aminnnnnnn....

hilbayim canim o adet sancisi bendede var malesef.....canim benim insallah kurun yararli olacak sana...Rabbimn o guzel gonlune gore versin..umudumuzu kirmak yokk..

zinalcim canim. nasilsin? sen dusunuyomusun tedavi yakin zamanda?

yetercim canim...seninde tedavin bu yil..insallah Rabbim boynumuzu bukturmesin..hepimizin kucagi dolsun insallah...

ve diger arkadaslar hasretimsin ceylin ve digerleri sizler basladinizmi arkadaslar tedavilere?

hepinizi cok cok opuyorum sirdaslarim benim..Rabbim 2011 de kucagimiza bebislerimizi nasip etsin...insallahhhhhhhh.,....amin.......

canım rabbim inşallah hayallerinizi gerçek eder ben hep derim erkeklede en az bizim kadar ister ama belli edemiyorlar inşallah bu kez olur sizde koynunuzda bebişinizle 3 kişi yastığa baş koyarsınız arkadaşım esradan bende haber alamadım ama yakındır sanırım test günü

canim benim..guzel dualarin icin cani gonulden amin...hayali bile o kadar guzelki bir bebisin..insallah Rabbim bebislerimizi bir an once nasip etsin bize...

merhaba arkadaşlar bizimde ilk tüp bebek tedavimiz ve yarın yumurtalarım toplanacak çok şükür iyi cevap verdi bakalım yarın eşimden de sperm alınacak umarım güzel bi sperm verebilir de yumoşlarıma yerleştirilir herşeyin hayırlısı olsun inşallah Allahım hakkımızda hayırlısını versin

canım yaaaaaaaaa hepimizaynı şeyleri yaşıyoruz
canımsın lütfen üüzlme ne olur bak tedaviyede karar vermişsiniz
inşşşş bebişin bu sefer gelir
seni anne yapar inşşş eşinle kurduğun hayaler gerçek olur kucağın dolar
evin msler gibibebk kokar allahım
allahım hepimize nasip etsin inşşşşşşşşşşş
canımsın sağol iyi dileklerin için
rabbimin sonsuz mucizesinden bir zerre istiyorum istiyoruz rabbim hepimize nasip etsin
sonsuz mucizesinden haepimizi güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercigim o guzel dualarina gonulden yurekten aminnnn diyorum..insallah o guzel dualarin kat be kat artarak geri donsun sana insallah...Rabbim kurban oldugum Allahim; hayalinde bile bu kadar mutlu oldugumuz bu duygudan mahrum etmesin hic birimizi insallah....

hayırlı olsun canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
HER ŞEY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUN

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
KUZUM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HER YERDENONLARIN O MUHTEŞEM SESLERİNİ DUYARIZ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…