Allah kabul etsin canım sen okudunmu kendininkini peki ben okudu yazıyom enide
sağol canım Allah kabul etsin rabim cümlemize nasip etsin
canım ben kendiminkini okumadım çünkü hala hastayım daha bitmedi anca pazara okurum yada akşam eşim benim yerimede okur oldumu sen 2 tane okundu yaz eşim okur
canım eşin senin yerine okuyamıyo ben seni okudu yazayım sen pazar günü oku tamamı herkez 1 tane okuya biliyo 21 farklı kişi olumalı yani
Canım daha transferim bile olmadı ona hazırlanıyorum şu an....
cNIM BİLİYOM SENİ DE acele çıktım yamamışım düzeltirim onu ben hemen :)))))))nurcaaaannnnn
kız ben okudum diye yazdım sende Allah kabul etsin yazdın ama benim ismimin karşısına neden okudu yazmadım:26:
bende okudum Allah kabul etsin
bende okudum canım rabbim songül arkadaşımızın gönlündeki dilekleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah...MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina
arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo
pearlflover---------okudu
yeter----------------okudu
derin----------------okudu
pembe_86----------okudu
ayşe-----------------okudu
nurcan--------------okudu
son_ece-------------okudu
son_ece eşi --------okudu
neslyy---------------okudu
herzaman_seninle-okudu
tweety25-----------okudu
umudumsun
nazemir
ceylin
hilbay
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş
boş
dua okuyan tum arkadaslarimizin duasi kabul olsun insallah..Rabbim hepimizin yuzunu guldursun...bebisini bekleyenler hayirli saglikli evlat; transferi olacak arkadaslarimiza insallah hayirli sonuclar ve benim gibi beklemede olan arkadaslara insallah dr, kapilarina dusurmedden hayirli saglikli evlatlar nasipe tsin Rabbim...
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina
arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo
pearlflover---------okudu
yeter----------------okudu
derin----------------okudu
pembe_86----------okudu
ayşe-----------------okudu
nurcan--------------okudu
son_ece-------------okudu
son_ece eşi --------okudu
neslyy---------------okudu
herzaman_seninle-okudu
tweety25-----------okudu
umudumsun
nazemir
ceylin
hilbay
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş
boş
Allah kabul etsin canımİyi geceler kızlaaarrrr :79:
kızlar gelemedim bugün misafirim vardı,sizler nasılsınız bakem neler kaynattınız ben yokken
bende okudum canım rabbim songül arkadaşımızın gönlündeki dilekleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
sanada iyi hafta sonları canım kimsede yok bugün herkez gezmede sanırım :)))))))))günaydın kılzarrrrrriyi hafta sonlarııı
ay hayatım Allahım büyük ondan ümit kesilmez inşallah yepinizi rabbim evladına kavuşturur kendiliğindenAMİNNN inşallah canım size bişey anlatacam bana anlatırlardı işte 7 sene sonra tedaviyi bırakıp hamile kalanlar falan oluyo dediklerinde şaka gibi gelirdi bizim hastalardan birinin başına geldi kadın 30 yaşında tüb bebekle hamile kalmış şimdi ikizleri var 6 yaşlarında ama kadın hamile kalmış kendiliğinden 6 haftalıkken aldırtmak zorunda kalmış daha yeni oldu bu olay
bende okudum...RABBİM songül arkadaşımızın gönlündekini hayırlısısı ile nasip etsin inşallah...
Allah kabul etsin canımİyi geceler kızlaaarrrr :79:
kızlar gelemedim bugün misafirim vardı,sizler nasılsınız bakem neler kaynattınız ben yokken
bende okudum canım rabbim songül arkadaşımızın gönlündeki dilekleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
sanada iyi hafta sonları canım kimsede yok bugün herkez gezmede sanırım :)))))))))günaydın kılzarrrrrriyi hafta sonlarııı
ay hayatım Allahım büyük ondan ümit kesilmez inşallah yepinizi rabbim evladına kavuşturur kendiliğindenAMİNNN inşallah canım size bişey anlatacam bana anlatırlardı işte 7 sene sonra tedaviyi bırakıp hamile kalanlar falan oluyo dediklerinde şaka gibi gelirdi bizim hastalardan birinin başına geldi kadın 30 yaşında tüb bebekle hamile kalmış şimdi ikizleri var 6 yaşlarında ama kadın hamile kalmış kendiliğinden 6 haftalıkken aldırtmak zorunda kalmış daha yeni oldu bu olay
bende okudum...RABBİM songül arkadaşımızın gönlündekini hayırlısısı ile nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?