duada 6 tane eksikver okuta bilinecek kimse yokmu kızlar
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş
boş
duada 6 tane eksikver okuta bilinecek kimse yokmu kızlar
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş
boş
AMİNNN inşallah canım size bişey anlatacam bana anlatırlardı işte 7 sene sonra tedaviyi bırakıp hamile kalanlar falan oluyo dediklerinde şaka gibi gelirdi bizim hastalardan birinin başına geldi kadın 30 yaşında tüb bebekle hamile kalmış şimdi ikizleri var 6 yaşlarında ama kadın hamile kalmış kendiliğinden 6 haftalıkken aldırtmak zorunda kalmış daha yeni oldu bu olay
ne guzel...genelde kadinda sorun oldugu zaman evet boyle supriz gebelikler olabiliyo..ama erkekte ciddi sorunlar varsa biraz zor..ama yinede umudumu kesmiyorum..artik dr,a gitmektende cok ama cok yoruldum..insallah bizde dogal yoldna gebe kalabiliriz...
Hayatım tam tersii söylediğininnn.Erkek inf. varsa normal yollarla hamile kalmak kadındaki soruna oranla daha yüksek ihtimal.nurcan tanır esra arkadaşımız var 26 adet spermi var eşinin tüp denedi olmadı ertesi ay doğal yollardan hamiş kaldı düştü.Bugün byy rumuzlu arkadaşın haberini aldım eşinde ileri derecede varikosel sayı vs bi sürü sorun vardı ve doğal yolardan hamile kalmış tüp tedavisine hazırlanırkennyani sorun fark etmeksizin hamiş kalınabiliyor Rabbim ol desin.ama bilimsel olarak kadın sorunundansa erkek sorunlarında hamiş kalma ihtimali d.yoldan daha yüksek
sağol canım Allah razı olsunCanım bir tane buldumarkadaşım okuyacak ben yne bakıyorum
amin inşallah ama fazşa düşünmene guzel...genelde kadinda sorun oldugu zaman evet boyle supriz gebelikler olabiliyo..ama erkekte ciddi sorunlar varsa biraz zor..ama yinede umudumu kesmiyorum..artik dr,a gitmektende cok ama cok yoruldum..insallah bizde dogal yoldna gebe kalabiliriz...
canım neye katalım senni anlamadım duayamı aramızamı eğer aramızaysa zaten biz herkeze aığız hoş geldin ne sıkoıntın varsa elimizdeb geldiğince dinlerizbenide ekleyin arkadaşlar 5 yıldır evliyim ve bebişim yok......benide katarmısınız
Hayatım tam tersii söylediğininnn.Erkek inf. varsa normal yollarla hamile kalmak kadındaki soruna oranla daha yüksek ihtimal.nurcan tanır esra arkadaşımız var 26 adet spermi var eşinin tüp denedi olmadı ertesi ay doğal yollardan hamiş kaldı düştü.Bugün byy rumuzlu arkadaşın haberini aldım eşinde ileri derecede varikosel sayı vs bi sürü sorun vardı ve doğal yolardan hamile kalmış tüp tedavisine hazırlanırkennyani sorun fark etmeksizin hamiş kalınabiliyor Rabbim ol desin.ama bilimsel olarak kadın sorunundansa erkek sorunlarında hamiş kalma ihtimali d.yoldan daha yüksek
nurcanım nabeeer konuşamadık kaç gündür, iyi misin?
biz gidemedik bugün yarına kaldı(
insallah hayatim...gorsutugum tum dr.lar v netten mail attigim tum dr.lar esin de sorun oldugu icin dogal yoldan gebe kalmayi bekleme diyorlar...insallah dr.lar yanilir...esrayi taniyorum evet durumunuda biliyorum..insallah kurban oldugum Rabbim tum evlat isteyenlere hayirli ve saglikli evlatlar nasipe derler...bu arada derin sen kurtaj oldunmu canim?
insallah hayatim...gorsutugum tum dr.lar v netten mail attigim tum dr.lar esin de sorun oldugu icin dogal yoldan gebe kalmayi bekleme diyorlar...insallah dr.lar yanilir...esrayi taniyorum evet durumunuda biliyorum..insallah kurban oldugum Rabbim tum evlat isteyenlere hayirli ve saglikli evlatlar nasipe derler...bu arada derin sen kurtaj oldunmu canim?
kiiiisss neden gidemedin bugun?
iyiyim canım şükür sen nasılsın valla görüşemiyoruz koptuk :)))))))))))))))))
gidemedin he ttile olsun yarın gidersin tatlım nolcak
evet yaaaaaaaaaaaa kızlar konuşamıyoruz ne zamandırrr
benim eşim ileşti şükür ama şimdide kendim çok mız mız oldum elimi kaldırasım gelmiyor:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?