bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina

arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

pearlflover---------okudu
yeter----------------okudu
derin----------------okudu
pembe_86----------okudu
ayşe-----------------okudu
nurcan--------------okudu
son_ece-------------okudu
son_ece eşi --------okudu
neslyy---------------okudu
herzaman_seninle---okudu
tweety25-----------okudu
nazemir-------------okudu
ceylin--------------okudu
umudumsun
hilbay
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş
boş

duada 6 tane eksikver okuta bilinecek kimse yokmu kızlar
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş
boş

Son düzenleme:

ne guzel...genelde kadinda sorun oldugu zaman evet boyle supriz gebelikler olabiliyo..ama erkekte ciddi sorunlar varsa biraz zor..ama yinede umudumu kesmiyorum..artik dr,a gitmektende cok ama cok yoruldum..insallah bizde dogal yoldna gebe kalabiliriz...

benide ekleyin arkadaşlar 5 yıldır evliyim ve bebişim yok......benide katarmısınız

Hayatım tam tersii söylediğininnn.Erkek inf. varsa normal yollarla hamile kalmak kadındaki soruna oranla daha yüksek ihtimal.nurcan tanır esra arkadaşımız var 26 adet spermi var eşinin tüp denedi olmadı ertesi ay doğal yollardan hamiş kaldı düştü.Bugün byy rumuzlu arkadaşın haberini aldım eşinde ileri derecede varikosel sayı vs bi sürü sorun vardı ve doğal yolardan hamile kalmış tüp tedavisine hazırlanırkennyani sorun fark etmeksizin hamiş kalınabiliyor Rabbim ol desin.ama bilimsel olarak kadın sorunundansa erkek sorunlarında hamiş kalma ihtimali d.yoldan daha yüksek

bende böyle biliyorum derinim
ama rabbim ol desin zamanı gelsinnnnnn hiç br şey engel olamıyor

Canım bir tane buldumarkadaşım okuyacak ben yne bakıyorum
sağol canım Allah razı olsun
amin inşallah ama fazşa düşünme
benide ekleyin arkadaşlar 5 yıldır evliyim ve bebişim yok......benide katarmısınız
canım neye katalım senni anlamadım duayamı aramızamı eğer aramızaysa zaten biz herkeze aığız hoş geldin ne sıkoıntın varsa elimizdeb geldiğince dinleriz
eğer duaya katılmak istiyorsanda eğer ikigün sonra vaz geçmeyip devam edeeceksen ekliyim

bende böle biliyorum sorun erkekte ise kalınıyor esrayıda biliyorum belki doktora erken gitse bebiişi düşmezdi bence önlem alınabilirdi
ama olsun kaldı yine kalabilir

Son düzenleme:
nurcanım nabeeer konuşamadık kaç gündür, iyi misin?
biz gidemedik bugün yarına kaldı (

insallah hayatim...gorsutugum tum dr.lar v netten mail attigim tum dr.lar esin de sorun oldugu icin dogal yoldan gebe kalmayi bekleme diyorlar...insallah dr.lar yanilir...esrayi taniyorum evet durumunuda biliyorum..insallah kurban oldugum Rabbim tum evlat isteyenlere hayirli ve saglikli evlatlar nasipe derler...bu arada derin sen kurtaj oldunmu canim?

aminnnnn bebeğim aminnnnnnnnnnnnnn inşşşşş

aminnnn aminnnn inşallah canımm

benim eşim ileşti şükür ama şimdide kendim çok mız mız oldum elimi kaldırasım gelmiyor:))))))))

geçmişolsun canım amman dikat et kenidine
kuzum bende çok fenayım yaa boğazım şişti yemek yiyemiyorum ilaçlar fayda etmiyor nasıl olcak bilimiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…