bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

geçmişolsun canım amman dikat et kenidine
kuzum bende çok fenayım yaa boğazım şişti yemek yiyemiyorum ilaçlar fayda etmiyor nasıl olcak bilimiyorum

ah canım geçmiş olsun eşimde öleydi 6 kilo vermiş aman dikkat et kendine geçmiyoda 2 hafta sürdü valla

Son düzenleme:
iyiyim canım şükür sen nasılsın valla görüşemiyoruz koptuk :)))))))))))))))))
gidemedin he ttile olsun yarın gidersin tatlım nolcak

evet yaaaaaaaaaaaa kızlar konuşamıyoruz ne zamandırrr
olsun kızlaaaar gönüller bir olsun...
benim eşim ileşti şükür ama şimdide kendim çok mız mız oldum elimi kaldırasım gelmiyor:))))))))

kaldırma kız elini melini yat dinlen. benim bugün yatmaktan popom yamuldu :)))

giderken bu laptopu yanıma almayayım di mi? zaten alt tarafı 2 gün onda da kocamla başbaşa mı kalsam yoksa arada açar mıyım ki?
üff daha hiç eşya filan da hazırlamadım..

giderken bu laptopu yanıma almayayım di mi? zaten alt tarafı 2 gün onda da kocamla başbaşa mı kalsam yoksa arada açar mıyım ki?
üff daha hiç eşya filan da hazırlamadım..

canım eşinle başbaşa ol bütün negatif düşünceleri orada bırak ve gelll

Canım çok şükür son durum kürtaja gitmeden düşürdüm gibi görünüyorcuma değerim 4 idi.artık kan verme bakalım regli olamnı bekleyelim dedi drum.değer küçük sorun çıkaramaz zaten diye.ama çok şaşırdım ben hangi dr onlar bunu söyleyenler?nurcanda yeterden aynını sölemiş benimkinin okuduysan bir kere erkekte sperm kadında yumurta olduğu müddetçe gebelik mümkündür her türlü.bir sperm bir yumurta o bebek sadece vbizim şansımız düşük.hiç spermi olmayan isna kısırdır.çocuğu olmuyordur.Ki azospermlerde bile tese vs. ile arkadaşım yeni transfer oldu hallediyorlar.7 spermle hamile kalıp çocuğunu kucağına alan arkadaşım var k.k dan.Tüm drlarda erkek inft. de doğal gebeliklerin diğerine göre çok daha yüksek ihtimal olduğunu bilir.benim drum kenid kuzeninden örnek verdi bana ilk görüşmede aynı şartlarımız 2 kere denemiş olmamış doğal yollardan gebe kalmış diye.bence illede tedaviye odaklan diye kötü niyetle söylenmiş gibi geldi sana.sen bu hayatta her şeyin mümkün olduğuna inan canım.hatta bak gir şimdi oku tüp bbekte kaç kişiyiz forumunu rumuzu yy bak gör neler oluyor hayattaaa:)bizim biraz şansımız az diğer çiftlere göre ama hepmiz vakti geldiğinde anne olucaazzz

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina

arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

pearlflover---------okudu
yeter----------------okudu
derin----------------okudu
pembe_86----------okudu
ayşe-----------------okudu
nurcan--------------okudu
son_ece-------------okudu
son_ece eşi --------okudu
neslyy---------------okudu
herzaman_seninle---okudu
tweety25-----------okudu
nazemir-------------okudu
ceylin--------------okudu
umudumsun
hilbay
derin
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş

okudum canim...banagore cok daha iyi durumda onun durumu..baya baya iyi yani..5 milyonun uzerindeyse ve ileri hareket iyiyse ona olabilir deniliyo ama cok cok dusukse iste malesef..ya neyse keske olsa yaniiii....keske....umut ediyorum olur..bazen umutlarim tukeniyo ama her defasinda umutlarimi toparliyorum iste..bir mucize gerceklesir ve umarim olur..cok yoruldum inan cokkk

site yine ne hizli masallah..bir yanit iki satte gidiyo..ayse bence laptop falan alma...herseyden uzak ol kafani dinle..

hayatımmmmmm okuttum 1 tane yine okutmak için bakacağımmm yine 1 kesin okundu yaz hayatımm

kızlarr hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm varr

slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...deneyenler bana yazın bak haaaaa

TOPİKLERDEN BİRİNDE BULDUMM

hayatımmmmmm okuttum 1 tane yine okutmak için bakacağımmm yine 1 kesin okundu yaz hayatımm
Allah kabul etsin derincim sağol
buna benzer bişi benim arkadata yapmışt bana ama o 7 elmaya dua yazmıştı hergün birini yiyodun sonunda eşinle birlikte oluyodun ama bana kısmet olmadı o şekilde yemek tam başlıcaktık elmanın biri sokakta dütü duası silindi üstünden yıkamak zorunda kaldım bende hepsiyle tatlı yapmıştuım turta ah ha ha onu yemiştik :)))))) arkadaşım garanti demişti ama
canın sagolsun bacım bende okuyamadım hastaydım bakalım kısmetse bu gece okumaya niyetleniyorum allah razı olsun hepinizden

canım duada 5 eksik var çvrnde tamamlatabileceğin kimsen yokmu

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina

arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

pearlflover---------okudu
yeter----------------okudu
pembe_86----------okudu
ayşe-----------------okudu
nurcan--------------okudu
son_ece-------------okudu
son_ece eşi --------okudu
neslyy---------------okudu
herzaman_seninle---okudu
tweety25-----------okudu
nazemir-------------okudu
ceylin--------------okudu
umudumsun
hilbay

vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş
boş

ay nurcan sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kızzz.. demek elmeları turta yaptın. gülmekten çatlıycam vallaa..
evet bu arada ben laptopu da getirdim :)) ama yazdıklarınıza baktım hemen kapatıyorum malum tatil

ayşeeeeeee yakaladım seniiiii

iyi tatiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…