bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

elmalı turtamııııı

Arkadaşlar aranızda yada yakınınızda rahminde polip çıkan var mı? Doktor 7mm boyunda rahminde polip var alınması iyi olur dedi.Spermlerin geçişini engelleyebilir.Hamileliğin ilk aylarında bebek o polipin üstüne yapışırsa düşük olabilir dedi. Çok korkuyorum durduk yere ameliyat olmak istemiyorum. Birde Dr. da çok önemli rahme zarar verebilir.Bazılarıda adetle atılabilir diyor. Alınsa bile tekrarlama ihtimali varmış.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa görüşlerinizi bekliyorum.

amin hayatım rabbim gülmekten ayırmasın ama valla öle yaptım napim atimmi 7 tane elma ha h a
ha ha :)))))) gül canım tatildesin sen gül eğlen sitresini at
bu arada laptopundan ayrılaamadın he tam sopalıksın aslındada işte nese :)))))))

elmalı turtamııııı
evet çok güzel oldu acayip severim elmalı turtayı :)))))))) ha ha h a

herkese merhabalar yazdıklarınızın sadece bir kısmını okuyabildim farkettim ki güzel bir dostluk oluşmuş aranızda ne güzel bende 4. tüp bebek denememe hazırlanıyorum sorunumuz morfoloji ve sayıydı ama bendede rahim kalınlaşmasında problem ve pıhtılaşmasorunu varmış 1 defa normal yollarla 1 defada tüp ile gebeliğim oldu ama gelişim geriliği nedeni ile ve ikincisinde kalp atımı olmaması nedeni ile kürtaj oldum şu anda cyglo prognovanın sonlarındayım Rabbimin izniyle bu sefer kucağıma alacağım bebeğimi sanırım meryem suresi okuyosunuz ve herkesn 1 adet okuması gerekiy galiba herhalde 5 adet eksik varmış isterseniz bende türkçeden 1 adet okuyabilirim Rabbim kimsenin kucağını bırakmasın tabi benimde inşallah sevgiler:))

canım ya valla tefriceye başlamıştım ona bile kimse bulamadım yardım edecek sagolsun bi eşim var oda okudu biliyorsun

canım öncelikle geçmiş olsun rabbim ,nşallah bukez yüzünü güldürsun
evet bizim aramızda çok iyi arkadaşlıklar oldu hepimiz bi anda tanışmadık seningibi sonradan aramıza katılan çok samimi arkadaşlarımızda var ama bukadar samimi olmamızdaki ana sebep birbirimizden kesinlikle kopmamamız ve manevi olarakta olsa hep birbirimizin yanında olmamız aramıza çokta katılıp 2 gün sonra çekip giden oldu özellikle bu dua konusunda biz herkeze hiç bir menfaat gözetmeden burda dua etmek istiyoruz daha önce bunu başardık herkeze tefriciye okuduk bu kezde bir şekilde başarırız aramıza tabiki yeni insanlar girsin isteriz ama isimlerini yazdırıp bidaha uğramayacak insanıda istemiyoruz açıkçası eğer topici takip edeceksen tabiki seve seve senide aramızda görmek isteriz sonuçta hepimizin derdi sıkıntısı aynı bir bebek başka brşey değil eğer kararlı isen katılmaya gerçekten içinden gelerek okuyacaksan bir tane okuyabilirsin bana okuyunca buraya okudum yazarsan listeyi düzenlerim ismini listeye ekliyorum

canım ya valla tefriceye başlamıştım ona bile kimse bulamadım yardım edecek sagolsun bi eşim var oda okudu biliyorsun

iyi geceler nurcancım nasılsın

sağol canım iyiyim şükür

ya bakcaz artık sağolsun derin okuttu arkadaşına benimde burda kimsem yok elimde türkçe kuran olsa eşim okurdu benimde ama ben arapça bildiğim için evdekiler hepsi arapça nese amamlıcaz bi şekilde bide ablamdan rica edeyim eğer adet yarın :))))))

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)asosman------------------------------OKUNDU
3-)son_ece
4-)ayşe
5-)umudumsun
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)yeter
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)herzaman_seninle
16-)firstheaven
17-)vahsihatun
1bertsina
19-)pinar1202

arkadaşlar yeni duayı son_ece arkadaşımıza okuyacağız :)))))))) şimdi listeyi yazıyorum okunmayanları birilerini bulup okutcaz inşallah ama okuyamayan bana özelden msj atsın topicde mesajşlar kayboluyo

pearlflover---------okudu
yeter----------------okudu
derin----------------okudu
derin----------------okudu
pembe_86----------okudu
ayşe-----------------okudu
nurcan--------------okudu
son_ece-------------okudu
son_ece eşi --------okudu
neslyy---------------okudu
herzaman_seninle---okudu
tweety25-----------okudu
nazemir-------------okudu
ceylin--------------okudu
umudumsun
hilbay
pinar1202
vahşihatun boş
firstheaven boş
asosman boş
boş

Son düzenleme:

allah iyilik versin canım evet takib ediyorum sagol derin arkadaş okuttu birine allah razı olsun herkesten benimde burda kisem yok canım inşallah ablan okur da tamamlanır duam

ya öle olmuyo dediler yoksa ben bir günde 21 taneyi havada karada okurum yoksa en bilmiyorum pek ama ayşe arkadaşımız vesile oldu bu meryem suresi için o herkezin 1 tane okuduğunu söledi :)))))

tamam canım ya o zaman inşallah tamamlayacak arkadaş bulunur ne deyim kısmet

:)))))))))))))))))))))))

gunaydin kislarrrrr..gununuz cok guzel gecsin..hayal ettiginiz hersey gercek olsun insallah....

günaydınnnnnnnnnnn canlar
çok güzel bir hafta olsun inşşşş

canım senni çok iyi anlıyorum bend eyaşadım aynı şeyleri ama bak sana dr tüp bebk ten başka şansın yok demiş ya buda bir şans öyle insanlar varki bu kadar bile umudu yok bak tüp bebk topiğinde bir bayan yazmıştı abisinde hiç canlı hücre yokmuş tüp bebk yapılmış tese ile bulunurdiye ama bulunmamış neden olmasın rabbim ol dedikten sonra seninde olur ama kendini toplaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…