Allah kabul etsin derincim sağol
buna benzer bişi benim arkadata yapmışt bana ama o 7 elmaya dua yazmıştı hergün birini yiyodun sonunda eşinle birlikte oluyodun ama bana kısmet olmadı o şekilde yemek tam başlıcaktık elmanın biri sokakta dütü duası silindi üstünden yıkamak zorunda kaldım bende hepsiyle tatlı yapmıştuım turta ah ha ha onu yemiştik :)))))) arkadaşım garanti demişti ama
canım duada 5 eksik var çvrnde tamamlatabileceğin kimsen yokmu
amin hayatım rabbim gülmekten ayırmasın ama valla öle yaptım napim atimmi 7 tane elma ha h aay nurcan sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kızzz.. demek elmeları turta yaptın. gülmekten çatlıycam vallaa..
evet bu arada ben laptopu da getirdim :)) ama yazdıklarınıza baktım hemen kapatıyorum malum tatil
evet çok güzel oldu acayip severim elmalı turtayı :)))))))) ha ha h aelmalı turtamııııı
Allah kabul etsin derincim sağol
buna benzer bişi benim arkadata yapmışt bana ama o 7 elmaya dua yazmıştı hergün birini yiyodun sonunda eşinle birlikte oluyodun ama bana kısmet olmadı o şekilde yemek tam başlıcaktık elmanın biri sokakta dütü duası silindi üstünden yıkamak zorunda kaldım bende hepsiyle tatlı yapmıştuım turta ah ha ha onu yemiştik :)))))) arkadaşım garanti demişti ama
canım duada 5 eksik var çvrnde tamamlatabileceğin kimsen yokmu
herkese merhabalar yazdıklarınızın sadece bir kısmını okuyabildim farkettim ki güzel bir dostluk oluşmuş aranızda ne güzel bende 4. tüp bebek denememe hazırlanıyorum sorunumuz morfoloji ve sayıydı ama bendede rahim kalınlaşmasında problem ve pıhtılaşmasorunu varmış 1 defa normal yollarla 1 defada tüp ile gebeliğim oldu ama gelişim geriliği nedeni ile ve ikincisinde kalp atımı olmaması nedeni ile kürtaj oldum şu anda cyglo prognovanın sonlarındayım Rabbimin izniyle bu sefer kucağıma alacağım bebeğimi sanırım meryem suresi okuyosunuz ve herkesn 1 adet okuması gerekiy galiba herhalde 5 adet eksik varmış isterseniz bende türkçeden 1 adet okuyabilirim Rabbim kimsenin kucağını bırakmasın tabi benimde inşallah sevgiler:))
canım ya valla tefriceye başlamıştım ona bile kimse bulamadım yardım edecek sagolsun bi eşim var oda okudu biliyorsun
iyi geceler nurcancım nasılsın
sağol canım iyiyim şükür
ya bakcaz artık sağolsun derin okuttu arkadaşına benimde burda kimsem yok elimde türkçe kuran olsa eşim okurdu benimde ama ben arapça bildiğim için evdekiler hepsi arapça nese amamlıcaz bi şekilde bide ablamdan rica edeyim eğer adet yarın :))))))
allah iyilik versin canım evet takib ediyorum sagol derin arkadaş okuttu birine allah razı olsun herkesten benimde burda kisem yok canım inşallah ablan okur da tamamlanır duam
inşallah ya bi şekilde tamamlanır inşallah dert etme :)))))))
yok canım dert etmiyorum olmazsa kendim okurum ya tamamlansında
ya öle olmuyo dediler yoksa ben bir günde 21 taneyi havada karada okurum yoksa en bilmiyorum pek ama ayşe arkadaşımız vesile oldu bu meryem suresi için o herkezin 1 tane okuduğunu söledi :)))))
canım ben çıkıyorum iyi geceler sana kendine iyi bak görüşürüz öptüm
ay nurcan sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kızzz.. demek elmeları turta yaptın. gülmekten çatlıycam vallaa..
evet bu arada ben laptopu da getirdim :)) ama yazdıklarınıza baktım hemen kapatıyorum malum tatil
kizlarrr hic iyi degilim..size soylemistim kaan hoca tedavi uyguluyodu esime..ama suan cok kotuyum..oda tup bebekten baska yol olmadigini ima etti bana..ya bir daha denemek istemiyorum tup bebek..cok yoruldum cok....ya varya biri dese dogal yoldan olacak biseyleri feda et artik ne isterseler yapacam ya....canim cok sikkin cokk...ev boguyo beni artik..disari cikacam bugun kafamai dagitmak istiyorum artik...ya hersey bi sorun hersey bi dert...kucuk bi sehirdeyim zaten tup bebek merkezi neredeyse yok..olandada denedim..olmadi iste...nereye kadar bunun sonu yokki...olmadi bir daha olmadi bir daha...yoruldum; yiprandim yaaaa.....ya bir daha tup bebek yaptirmaya inanain gucum yok cok tukendim cokkk...maddi olarak degil; manevi olarak gucum yok...lutfenbana dua edin..cok ihtiyacim varrr..elinizi her actiginizda oznur kardesinizi unutmayin; benim icinde Allaha yalvarin lutfennnn...hayatimda birseyde yolunda gitsin yaaa ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?