bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canimmm hoisgeldin....tedavin hayirli olsun insallah...sanirim sorun erkek infertilitesi...canim benim yaa dilerim gonlune gore olsun...olumsuz dusunmemeye calis..insallah bebisin oyle kuvvetli tutunsunki sana seni hic birakmasin...

Ben geldiiim yorgunluktan ölüyorum ayaklarım puf böreği gibi şişti yorgunluktan amaaa yine de size yazmadan olmaz.
umudumsun hoş geldin canımm çok sevindim tedavine başlayacağına Allah bana inşallah seninle aynı zamanda anne olmayı nasip etsin.
yetercim bugün seni forumda yalnız bıraktım ama hiç fırsat bulamadım ki..
halevcim innnnşallahh bir sürü en birinci kalite süpppeeeer embriyon olsun da istediğin kadar bebiş yap onlarla..
herkesi öpüyoruuuum

gönlden aminnnnnn diyorum bende allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah

canimmm hoisgeldin....tedavin hayirli olsun insallah...sanirim sorun erkek infertilitesi...canim benim yaa dilerim gonlune gore olsun...olumsuz dusunmemeye calis..insallah bebisin oyle kuvvetli tutunsunki sana seni hic birakmasin...

evet canım erkek infetilitesi, sağolasın inşallah Allahım yüzümüzü güldürür inşallah göbüşümüzü bebişsiz, yuvamızı neşesiz, bizleride anne ve baba duygularından mahrum bırakmaz güzel rabbim olumsuz düşünmüyorum elbette ama şuan acayip heyecanlıyım hayatımda ilk defa anestezi alıcam ne bilim yaaa yumoşlarımdan ayrılacağım Allahım hakkımızda hayırlı olanı tez vakitte hayırlısı ile verir inşallah

canimmmmm gonulden yurekten tum kalbimle aminnnnn...amin.......bende cok opuyorummmm 2011 in en tatli annesi...

hoş geldin canım
Hadi dinlen biraz yarın konuşuruz yazışırız:13::13::13::13::13::13::13::13:

canim heyecanini anliyorum..bende asiri heyecanliydim ...hayatimda ilk defa anestezi almistim ve hemsireye sordum anesteziden olen varmi diye:))cok agrisiz bir islem..zaten bir sey hissetmiyorsun..kendine gelincede cok az sancin oluyor ve agri kesici igne vuruyolar zaten...ama en guzel transfer ani ve birebir izliyosun zaten; bebisinin sana gelisini..ya ben zaten o ani gorunce aglamaktan saatlerce kendime gelememistim...herkes bei teselli ediyordu..diliyorumki sen mutluluktan agla canim....

kac yillik evlisin canim? ve sperm sayisi kac? cok dusuk degilse asilama v.s olabilirdi..

Son düzenleme:

sağol canım hepicimizin ki öle güzel yumoşlar üretsin sonrasında da güzelce embriyolarımız yerleşsin bebeşlerimiz sımsıkı tutunsunlar anneciklerine

2 yıl 7 ay oldu evleneli canım sperm sayımız oldukca az en son testte 700bin çıkmıştı yerinde hareketli %14 idi ilri hareketli 0dı bize direk ICSI önerdiler vakit kaybetmeden, güzel duaların için teşekkür ederim inşallah mutluluktan ağlarım ve bu duyguları hepimiz yaşarız inşallah canım

aminnn canim benimmmm amin..guzel haberleriniz dort gozle bekleyecem...cok guzel haberler yaz buraya insallah....

Canlar kalıp sizinle uzuuun uzun sohbet etmek hatta karşılıklı oturmak sabaha kadar laklak etmek isterdim ama yatmam gerek üzgünüm. Öptüm sizi..
Halevcim yarn için Allah yardımcın olsun hiç korkma emi çok kolay olacak. Eğer aklına gelirse bol bol şu tesbihleri çek içinden ya musavvir ya bari ya halik..

aminnn canim benimmmm amin..guzel haberleriniz dort gozle bekleyecem...cok guzel haberler yaz buraya insallah....

sağol canım inşallah güzel Allahım o güzel haberleri vermeyi nasip eder banada sizlerede inşallah

sağol canım teşekkür ederim hadi sen dinlen iyi geceler

aysecim sen dinlen tabiki...yarin konusurz canim insallah....

kizlar opuyorum hepinizi cok..iyi geceler...hep guzel haberler yazalaim insallah..dualarda bulusmak uzere....

canlar işinize yarar bir bilgimi bilmem ama biz eşimle hani sık sık ilişkiye girmezdik hani sanki spermler bi kaç gün felan durunca daha fazla canlı olcak gibi ama meğer öle değilmiş en az 3 günde bir tazelemek gerekirmiş vücut yeni ve canlı üretsin diye özellikle test vereceği zaman dururdu dururudu test ten 3 gün önc tazelemek gerekiyoya ozaman tazelerdi sonra 3. günde test verirdi hep kötüydü meğersem dediğim gibi 3 günde bi tazelemek gerekirmiş siz anladınız nedemek istediğimi cinsel perhiz erkeğin spermlerinin ölmesine sebep oluyormuş aksine

yeni bir tedavi yeni bir umut ve yeniden yeşeren düşler
o kadar çok isterimki hemde can-ı gönüleden bu sefer yüzün gülsün
rabbim inşallah bu tedavini hayırlara vesile kılar
gönülden ettiğin duaların karşılığını bulur
inşallah o bahsettiğin drlar senin meleğine kavuşmana vesile olur
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın,hayırlı kapılar açsın inşallah
ahh o meraklılar yokmu öğrenince ne olacaksa,bende artık nasıl bir noktaya gelmişsem bana yararıma biri birşey söylese bana küfrediyormuş gibi geliyor bazen kulaklarımı tıkayıp avazım çıktığı kadar çığlık atmak istiyorum ne bebiş,ne tedavi,ne ilaç hiçbirşey söylemesin kimse batıyor bana artık,hayatımı resetlemek istiyorum 6 sene öncesine gidip her şeyi umutmak ve yeniden başlamak oooff saçmalıyorum sanırım bende aynı şeylerden müzdarip olunca çenem düştü yine
eşlerimiz tabiki ister umutcum baba olmak onlarında hayalleri vardır bizler gibi; bir pazar günün sabahında kızının elinden tutup ekmek almaya gitmek,oğluyla evin içinde top oynamak,balığa tutmak,yavrusunun bir gülüşüyle dünyanın en mutlu adamı olmak
rabbimin izniyle herkes bu hayallerine kavuşacak canım
benim tedavimi sormuşsun şu an dinlenmedeyiz zaten negatifi alalı 1 ay oldu
inşallah kendimizi maddi,manevi toparlar toparlamaz başlıyacağız yeni bir serüvene
inşallah benimde ümitlerim yeşerir

o bahsettiğin testleri bende yaptırmıştım,genetik testimiz temizdi ama bende az bir pıhtılaşma çıktı,
inşallah sizinkiler güzel sonuçlanır hakkında hayırlısı olsun canım

hakkında hayırlısı olsun halev'cim
inşallah ilk seferde bebeğine kavuşanlardan olursun

iyi dinlenmeler ayşecik :79:
tesbihleri hatırlatman iyi oldu regl dönemindeyim en azından tesbih çekeyim

iyi dinlenmeler ayşecik :79:
tesbihleri hatırlatman iyi oldu regl dönemindeyim en azından tesbih çekeyim [/B]

İnanır mısın akşam bilgisayarı kapattım aklıma sen geldin az çok herkesi sorduk da adaşımın annesi de yok kaç gündür nasıl neler yapıyor acaba dedim umarım iyisindir..

dimi canim yaa..bende hep uzun sure durursa daha iyiymis gibi geliyodu...sanirim 5-6 gunden sonra kalitesi dusuyo..saol canim paylastigin icin...bu arada bebisin hareketlerini hissediyomusun? insallahhh hayirli bir gelecek sana...Rabbim uzmesin seni insallah canim benim...

gunaydin kizlar...yetercim sen genetik test sonuclarini aldinmi..yaptiracaktin diye biliyorum....

bu arada ayse kapadokya bayadir yazmadi sanirim...nerelerdesin canim..merak ettik seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…