bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun
4-)ayşe
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar umudumsun arkadaşımızın listesini yaptım hafta sonu başlarız herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun umudumsun canım ismini herkeze sölersin

pearlflover----------------------okudu
son_ece------------------------okudu
ayşe
umudumsun
yeter---------------------------okudu
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
derin
neslyy
pinar1202----------------------okudu
asli_1981
umudumsun 5 adet

Son düzenleme:
sağol canım inşallah rabbim sanada nasip etsin inşallah çifter çifter olsun bebişlerin :))))))))) canım benim

amin canımmmmmm inşşşşşşşşş

kızlar ben yarın eşimi devlet has götüreceğim tetkleri yapılacak salıda ünverteye gideceğiz sonuçalrı oraya götüreceğim

merabaaaa arkadaşımmmm nasılsınnnn:44::44::44:

ay ben bu yazıyı nezaman yazmışım 9 haftadan bahsetiyorum ha h a vay beeeeeeeeee nekadar zaman geçmiş aslında şimdi 30 haftalığım

evet canım yazımı kopyalamışsınya ozaman 9 haftalıkmış şuan 30 haftaya girdim canım sen ne aşamadasın

alllahhh sağlıklı sıhattli kucağna almayı nasip etsinnn nurcancımmm bende bundan 2ay önce aşılama yaptrmıştımmm tutmadı buayda adetimm 6gün geciktii ama test yapmaya korkyrmmm kanda baktraymmm dioarmmm ama cesaret edemyormmmm sence ne yapmalıymmm arkadaşmmm

canım aşılama ve tüp bebek sonrası doğal gebelik çok sık rastanıyor 6 ügnde uzun bir süre bence yaptır testini böle hamile kalıp test yaptırmayan arkadaşlarımızdan düşük yapanlar var en kötü negatif görürsün ama eğer pozitifse doktor kontrolu altında olursun bence yarında adet olmamışsan bi yaptır test bu arada adete yönelik bi belirtin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…