sağol canım inşallah rabbim sanada nasip etsin inşallah çifter çifter olsun bebişlerin :))))))))) canım benim
amin canımmmmmm inşşşşşşşşş
kızlar ben yarın eşimi devlet has götüreceğim tetkleri yapılacak salıda ünverteye gideceğiz sonuçalrı oraya götüreceğim
merabaaaa arkadaşımmmm nasılsınnnn:44::44::44:büyük itimalle diğer topiclerde görmüşsünüzdür ben yeni değilim ama yinede yazayım dedim bundan 4.5 yıl önce evlendim 1 ay doğum kontrol hapı kullandım adet olmayınca gebe kaldım sandım çoooooooooook korktum acil olarak bölgemdeki bi ebeye gittim muayene felan dedi yumurtalıklar yavaşlamış hemen hamile kal yoksa kısır olcan nese korunmadım 3 ay 5 ay derken hala gebe kalmamıştım doktora koştum tabi hamileyim sanıp ödü kopan ben kısır oldum sanıp kendimi yiyodum hamile kalamıyorum diye nese testler felan eşimin sperm sayısı 180 milyonu geçiyodu benim rahim bir bebeğin tutuna bileceği en ideal rahimlerdendi ama maalesef bende polikistik over vardı doktor glifor diye bir hap verdi 15 gün sonra aaaaaaaa hamileyim çok mutluydum hemen o ay salıncak felan aldım birsürü kötü olaydan sonra sonunda olumu doğurma zamanım gelmişti vel hasıl aptal bir doktoun hatası yüzünden bebeğimi kaybettim sadece 2 gün yaşaya bildi daha sonra tekrar dene dene 2yıl daha geçti hala bende bişi yok testler temiz çıkıyo eşime tahlil yapmak istediler sperm tahlilini bi gördük 6 milyon doktor 15 gün sonra bidaha yapın dedi bidaha yaptık 4 milyon doktor 3. yü istedi eğer buda düşükse acil tüp bebek dedi bi 15 gün sonra bidaha ki o testi bize bile göstermedilen adet olur olmaz gel dediler eve gittim ertesi sabah bi baktım adetim çoooooook uzattım ama kocama öle kürler felan yapamadan kısa protokolle 2 haftada hemen ineler yapılıp yüklemem alledildi çok şükür gebeyim 9+3 günlük hiç ümidimde yoktu ama tuttu bu kürlere felan inanmıyorum biraaz kader kısmet birazda pisikolojik kafamıja çok takıyoruz ben tutmıcak diye düşündüğüm için işlem yapıldığını hep unutuyodum yatıyodum ama evden dışarıda çıkıp gezmeğe gidiyodum sadece iş yapmadım ve ani hareket etmedim belki size umut olur benim yaşadıklarım Allahım hepinize nasip etsin
slmmm nurcancım sanırm ikimizden başka kimse yokkk
tekrarr merabaaa arkadaşımmmm:
canım görmedim seni sağol iyiyim sen nasılsın
merhaba canım :))))))))))))))
önemli değilll bitanemmm ikizden başka kimse yok sanırmmm
sen hamilemisinnn nurcancımmmm
evet canım yazımı kopyalamışsınya ozaman 9 haftalıkmış şuan 30 haftaya girdim canım sen ne aşamadasın
hu huuu bende geldim....
alllahhh sağlıklı sıhattli kucağna almayı nasip etsinnn nurcancımmm bende bundan 2ay önce aşılama yaptrmıştımmm tutmadı buayda adetimm 6gün geciktii ama test yapmaya korkyrmmm kanda baktraymmm dioarmmm ama cesaret edemyormmmm sence ne yapmalıymmm arkadaşmmm
hu huuu bende geldim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?