bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

yokkkk kuzummm yaaa adettt belirtilerimin hiçbiri yokkk sadece arada sağ kasığımınnn bayaa bi altıına doğru sancı giryooo çıkıyoooo hiçte gecikmezdi adetmmm artı soğan suyu içtmmm bu ayy bide metformin kullanıyormmm kan tahlili yaptrmaya gitsemmm hastaneye alttan bakarlarmı acaba canımmm buda korkutyo beni

hoş geldi hayatım :))))))))
hoşbulduk cnm
sorma diğer topikte bir arkadaş listesini bana emanet etti şimdide yeni haftaya girmiş beni düzeltirmisin dedi onla uğraştım...
kızlarrr nieeee cvp vermyosnuzzzz

cnm bence hamilelik belirtilerin varsa git kanda baktır ama yada 2 gün daha bekle
aşılamada kullandığın ilaçlar adet düzensizliğide yapıp geciktirme yapmışta olabilir...

canım sen istemediğin sürece kimse alttan bakmaz zaten sen kanda gebelik varmı diye gideceksin eğer gebe kalmışsan yaklaşık 5 haftalık felandır doğal gebelikle bu hazftalarda kese normal ultrasonla gözükür canım sen işini riske atma yarın bi test yaptır

ha ha ha ha ay ne terbiyesiz insanlar var yaaaaaaaa hem eanet et hemde utanmadan düzelt benim haftamı de ayyyyyyyy ben hiç yapmam öle şeler :b yüz verme kız bölesine ha hay

ha ha ha ha ay ne terbiyesiz insanlar var yaaaaaaaa hem eanet et hemde utanmadan düzelt benim haftamı de ayyyyyyyy ben hiç yapmam öle şeler :b yüz verme kız bölesine ha hay
canımmm ama 2ayyy önce yaptrdmmm aşılamamıı metformin gebelik arttırcı bi hap olarak verdi doktrmmm

yüz vermeye ne kalmış bi kere dur ben değişeyim listeyi bakalım nasıl yapılıyomuş dedim
oda al senin olsun ben zaten yakında doğuma gidecem artık çok fazla giremem dedi attı üstüme...
hahahahayyyy şaka diom kız alınmıon dimi

canımmm ama 2ayyy önce yaptrdmmm aşılamamıı metformin gebelik arttırcı bi hap olarak verdi doktrmmm

canım ben anladım seni farketmez zaten kullandığımız ineler hormonlarımıza gebelik hormonu salgılıyor yani bu biriki ayy içinde gebe kalma olasılığın olağan bişi ki bende ilk gebeliğime hapla gebe kalmıştım

ay işte yüzsüz insan bunlar nolcak :)))))))) ha ha yardım etmeyede gelmez bunlara :))))))))

yok kız anlıyom alınmam öle herşeye merak etme canım benim :))))))))))

saolll bitanemmm yaaaa allahhh razı olsunnn 1.5yıllık evlym benn 1yıldırda bebek istyorzdaa buarada hastane ve doktor fobim varrr nefret edyormmm hastanelerdennn korkyorm ayrcada özel bi hastanede yaptrmıştık aşılamamıdaa

canım en üstte ww diye yazıyoruzya site adı felan onun sonunda 2 ok vardır biriaşağı biri yukarı bakar ona tıkla arada sayfa yenilenir

hoş geldin canım nasıl geçiyo günlerin zorlanıyormusun

henuzz pek bısı anlamıyorum ama uyku halındeyım sureklı mıgdem arada kotu oluyo okadar daha cok yenı yarın doktora gıdıcem hayırlısı artık

bende hiç sevmem hastaneleri ama 7 yıl babam yüzündan hastanelerde geçti ömrüm 5 yıldırda bebişim olsundiye hastanelerde geçiyor nasip olursa bu kez kavuşacam inşallahinan 1.5 yıl aslında çok kısa bir süre bebeğim olmuyo diye düşümek için eminim hiç bişiciğin yoktur sadece pisikolojiktir hastane ne dedi size neden aşılama oldu bir sorununuz varmıydıki

henuzz pek bısı anlamıyorum ama uyku halındeyım sureklı mıgdem arada kotu oluyo okadar daha cok yenı yarın doktora gıdıcem hayırlısı artık

tabiki hayatım şimdi hissetmezsin daha çok erken 18-9 da felan anca hissedersin mide bulantıların 3 ayı bitirince azalacak inşallah bu arada azve tuzlu şeeler tüketmeye çalışki mideni bastırsın :))) doktorundan güzel haberleri alınca bizede yaz iyiyiz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…