bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

alllahh sendenn razııı olsunnn nurcanncımmm allahhh sağlıklı sıhatli doğummm yapmanda yardımcı olsnnn işallahhh hamile kalmışımmdrrr eşimde bende çokk istyorzz hele şu son 1haftadırrr yakınımızdaki akrabalarr gelinleri hepsi hamileeee bu durmm beni ister istemezz yıpratyooo birazzz umarmmm pozitiff çıkarrr yarınnn gidicemmm eşimlee

cnm bak benim test yapmama 3 gün kala falan idrarımda acaip bi koyuluk ve koku vardı ben biraz bu durumdan şüphelenmiştim...
inş sen yarın bize hamileyim diye yazarsın cnm...
sonucunu alınca mutlaka yaz

önemli değil hayatım inşallah gerçekten rabbim nasip etmiştirde kalmışsındır rabbbim yavrunu rahmine koymuştur inşallah bak burda belkide 4 hamiş hatunuzdur yarın güzel habeerini bekliyorum inşallah canım mutlaka bana yaz gebe kalmışsan rabbim eşinide senide o hastaneden gülücüklerle çıkarsın inşallah

şuna bak yaa kızdırıyo beni
benim kızımın kız arkadaşına lütfen tembel teneke deme cicim
bu arada çok haklısın benimki pek yaramaz olacak başedemeyecem sanırım.

:))))))))))) ha ha şekerim napim görüntü öle göseriyo okADAR yiyom içiyom hiçmi oynamaz bi çocuk alemin çocuğu bi çikolataya kaburgalarını kırar annesinin ben markete çikolata bırakmıyom benimkinn umrunda değil :)))) harbiden sen yandın nese biz kızımla sana yardıma geliriz teyzesi :)))))

haha buyrun cnm bekleriz büyük misafirimizle...
bu arada yeri değil ama aklıma gelmişken sorayım
çatlak varmı sende
krem olarak yada yağ ne kullanıyosun?
ben şimdiye kadar bebeyağı kullandım ama artık kesmiyo kaşınıyorum kaşıntıda çatlak belirtisidir...
bildiğin güzel bi çatlak kremi varmı?şuan da çatlağım yok ama

yokkk bitanemmm eşiminde benimde allahıma şükrr bişeymzz yokkk sadece benimm idraar yolu inthapımm vardııı oda ilk evlendğmm aylarda fitill kullandımmm geçtiii ama bizz çokk çabukkk istyorzzz diee yaptı doktormmm aslında yaşımda daha 23

canım benim 2 gebeliğimdede hiç çatlağım olmadı ama benim vucudumda zaten çatlak vardı ben okul zamanımda atletizm yapıyhodum zap zayıfım ergeliğe geçince hem sporu bıraktım hemde çooooooook aşırı kilo aldım tabi zap zayıf viri birden 60-70 kilo alınca vücut hep çatladı sonradan kilo anca bu halime gelene kadar verdim ama hamilelikte hiç artma olmadı yalnız bizim gelin bebe yağı kullandı bir arkadaşımda badem yağı kullandı

oooooooooooo idrar yolu iltehabı hiç bişi değil ondan bişi olmaz geçer hemen o ki fitille geçmiştir zaen seni ümitlendirmek istemem ama büyük oranla gebesindir hem yaşın çok genç hem ikinizdede bişi yok bide gebelik artırıcı kullanıyorsun yani bence yarın sen iyi haberlerle gelirsin öle umuyorum

alllahımmm sendenn 1değilll 100000kere razı olsunnn allahhh ne muradınn varsa versinnn canımmm çokkk iiisinnn ilkkk sana yazıcammm anne adaylarınınnn hamilelerin duaları daha çabukkk kabull olrmuşşş benimmm içinnn duaa edermsinizzzz canımmmm çokkk iiisinnn allahh gönlününn muradını versinnn çocuklarna uzunnn uzunnn ömürlerrleee yaşayınnnnnn

inş en kısa zamanda hamiş kalırsın cnm
bende 23üm

hmm anladım cnm...bende başka bişi kullanacam onu araştırıyorrum şu sıra...

yazarım tabı uyku saatı geldı ıyı geceler herkeze

canım ah yadım edebildiysem ne mutlu bende tahmini olarak duyduğum veya topiclerde karşılaştığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum inşallah doğrudurda bende enaz senin kadar sevinirim iyi haber almana canım duaların için sağol Allah razı olsun inşallah dualarının hürmetine rabbim bukez yavrumu kucağıma almayı nasip eder bana sanda yarın bebişinin güzel haberlerini almayı nasipe eder ben mutlaka dilim döndüğünc dua edicem canım sana güzel haberini bekliyorum yarın inşallah

bu kız kaçar uykusu geldi beli ağrıdı daha bu yaşta....
kız nurcan sende hamişsin seninde uyuman lazım ama hep nöbetçisin maşallah bu sitede...

ha ha biz sabaha karşı uyuyoruz canım ölene kadar oda :))))))))))) hadi Allah rahatlık versin rabbim kızııda senide korusun ikinizide öpüyoruz kızımda bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…