dilimi ısırayım maşallahı var benimkinin sırt üztü yatmaya gelmiyo hemen başlıyo...
canım ben anladım seni farketmez zaten kullandığımız ineler hormonlarımıza gebelik hormonu salgılıyor yani bu biriki ayy içinde gebe kalma olasılığın olağan bişi ki bende ilk gebeliğime hapla gebe kalmıştım
maaşallah seninki yaramaz olcak benimkinde yine tık yok ha ha tembel teneke :))) Allahımkorusun bütün kuzucukları
alllahh sendenn razııı olsunnn nurcanncımmm allahhh sağlıklı sıhatli doğummm yapmanda yardımcı olsnnn işallahhh hamile kalmışımmdrrr eşimde bende çokk istyorzz hele şu son 1haftadırrr yakınımızdaki akrabalarr gelinleri hepsi hamileeee bu durmm beni ister istemezz yıpratyooo birazzz umarmmm pozitiff çıkarrr yarınnn gidicemmm eşimlee
alllahh sendenn razııı olsunnn nurcanncımmm allahhh sağlıklı sıhatli doğummm yapmanda yardımcı olsnnn işallahhh hamile kalmışımmdrrr eşimde bende çokk istyorzz hele şu son 1haftadırrr yakınımızdaki akrabalarr gelinleri hepsi hamileeee bu durmm beni ister istemezz yıpratyooo birazzz umarmmm pozitiff çıkarrr yarınnn gidicemmm eşimlee
şuna bak yaa kızdırıyo beni
benim kızımın kız arkadaşına lütfen tembel teneke deme cicim
bu arada çok haklısın benimki pek yaramaz olacak başedemeyecem sanırım.
:))))))))))) ha ha şekerim napim görüntü öle göseriyo okADAR yiyom içiyom hiçmi oynamaz bi çocuk alemin çocuğu bi çikolataya kaburgalarını kırar annesinin ben markete çikolata bırakmıyom benimkinn umrunda değil :)))) harbiden sen yandın nese biz kızımla sana yardıma geliriz teyzesi :)))))
bende hiç sevmem hastaneleri ama 7 yıl babam yüzündan hastanelerde geçti ömrüm 5 yıldırda bebişim olsundiye hastanelerde geçiyor nasip olursa bu kez kavuşacam inşallahinan 1.5 yıl aslında çok kısa bir süre bebeğim olmuyo diye düşümek için eminim hiç bişiciğin yoktur sadece pisikolojiktir hastane ne dedi size neden aşılama oldu bir sorununuz varmıydıki
haha buyrun cnm bekleriz büyük misafirimizle...
bu arada yeri değil ama aklıma gelmişken sorayım
çatlak varmı sende
krem olarak yada yağ ne kullanıyosun?
ben şimdiye kadar bebeyağı kullandım ama artık kesmiyo kaşınıyorum kaşıntıda çatlak belirtisidir...
bildiğin güzel bi çatlak kremi varmı?şuan da çatlağım yok ama
yokkk bitanemmm eşiminde benimde allahıma şükrr bişeymzz yokkk sadece benimm idraar yolu inthapımm vardııı oda ilk evlendğmm aylarda fitill kullandımmm geçtiii ama bizz çokk çabukkk istyorzzz diee yaptı doktormmm aslında yaşımda daha 23
alllahımmm sendenn 1değilll 100000kere razı olsunnn allahhh ne muradınn varsa versinnn canımmm çokkk iiisinnn ilkkk sana yazıcammm anne adaylarınınnn hamilelerin duaları daha çabukkk kabull olrmuşşş benimmm içinnn duaa edermsinizzzz canımmmm çokkk iiisinnn allahh gönlününn muradını versinnn çocuklarna uzunnn uzunnn ömürlerrleee yaşayınnnnnnönemli değil hayatım inşallah gerçekten rabbim nasip etmiştirde kalmışsındır rabbbim yavrunu rahmine koymuştur inşallah bak burda belkide 4 hamiş hatunuzdur yarın güzel habeerini bekliyorum inşallah canım mutlaka bana yaz gebe kalmışsan rabbim eşinide senide o hastaneden gülücüklerle çıkarsın inşallah
inş en kısa zamanda hamiş kalırsın cnmyokkk bitanemmm eşiminde benimde allahıma şükrr bişeymzz yokkk sadece benimm idraar yolu inthapımm vardııı oda ilk evlendğmm aylarda fitill kullandımmm geçtiii ama bizz çokk çabukkk istyorzzz diee yaptı doktormmm aslında yaşımda daha 23
canım benim 2 gebeliğimdede hiç çatlağım olmadı ama benim vucudumda zaten çatlak vardı ben okul zamanımda atletizm yapıyhodum zap zayıfım ergeliğe geçince hem sporu bıraktım hemde çooooooook aşırı kilo aldım tabi zap zayıf viri birden 60-70 kilo alınca vücut hep çatladı sonradan kilo anca bu halime gelene kadar verdim ama hamilelikte hiç artma olmadı yalnız bizim gelin bebe yağı kullandı bir arkadaşımda badem yağı kullandı
tabiki hayatım şimdi hissetmezsin daha çok erken 18-9 da felan anca hissedersin mide bulantıların 3 ayı bitirince azalacak inşallah bu arada azve tuzlu şeeler tüketmeye çalışki mideni bastırsın :))) doktorundan güzel haberleri alınca bizede yaz iyiyiz diye
inş en kısa zamanda hamiş kalırsın cnm
bende 23üm
hmm anladım cnm...bende başka bişi kullanacam onu araştırıyorrum şu sıra...
ay sendemi 23 yaşndasın ay genç anne :)))))))) çok hoş ben o yaşta yeni evleniyodum((((((( ay kendimi yaşlı hissettim ha ha
alllahımmm sendenn 1değilll 100000kere razı olsunnn allahhh ne muradınn varsa versinnn canımmm çokkk iiisinnn ilkkk sana yazıcammm anne adaylarınınnn hamilelerin duaları daha çabukkk kabull olrmuşşş benimmm içinnn duaa edermsinizzzz canımmmm çokkk iiisinnn allahh gönlününn muradını versinnn çocuklarna uzunnn uzunnn ömürlerrleee yaşayınnnnnn
yazarım tabı uyku saatı geldı ıyı geceler herkeze
inş en kısa zamanda hamiş kalırsın cnm
bende 23üm
hmm anladım cnm...bende başka bişi kullanacam onu araştırıyorrum şu sıra...
bu kız kaçar uykusu geldi beli ağrıdı daha bu yaşta....
kız nurcan sende hamişsin seninde uyuman lazım ama hep nöbetçisin maşallah bu sitede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?