saollll canımmm işallahhh bendee siziin gibiii 2canlı olrmmm yarınnn duaa nednnn neolurrr banaaa
ha ha biz sabaha karşı uyuyoruz canım ölene kadar oda :))))))))))) hadi Allah rahatlık versin rabbim kızııda senide korusun ikinizide öpüyoruz kızımda bende
canım ah yadım edebildiysem ne mutlu bende tahmini olarak duyduğum veya topiclerde karşılaştığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum inşallah doğrudurda bende enaz senin kadar sevinirim iyi haber almana canım duaların için sağol Allah razı olsun inşallah dualarının hürmetine rabbim bukez yavrumu kucağıma almayı nasip eder bana sanda yarın bebişinin güzel haberlerini almayı nasipe eder ben mutlaka dilim döndüğünc dua edicem canım sana güzel haberini bekliyorum yarın inşallah
:79::79::79:
Allah sizede sabaha karşı rahatlık versin o zaman
bizde kızımla sizi öptük...
herşeyyy içinnn tekkrarr tekrarrr saolll kuzucummmm ben seni daha fazla tutmayımmm malummm bebeklisnn sennn yatıp dinlenmennn lazımmm hayırlııı gecelerrr alllahımmm bebeynide senideee korusnnnnn
dualarımdasın cnm..hbr vermeyi unutma...
sağol canım hadi sana iyi geceler Allah rahatlık versin yarın bekliyorum Allahımın izni ile iyi haberini
sağol canım hadi sana iyi geceler Allah rahatlık versin yarın bekliyorum Allahımın izni ile iyi haberini
iyi geceler gece kuşları...
iyi geceler canım nasılsın napıyorsun
iyiyim eşim erken geldi yattı bende biraz takılayım dedim...sen nasılsın
Allaha şükür canım bende böle burdayım hem tv izliyorum hemde topicde aarkadaşlarla konuşuyorduk canım :)))))))))
bütün hamileler toplanmış yazışıyodunuz bende araya gireyim belki banada bulaşır dedim
bende aynen bende dizi vardı onu izliyodum eşimde yatınca bi kaçamak yapayım dedim...
bütün hamileler toplanmış yazışıyodunuz bende araya gireyim belki banada bulaşır dedim
ah inşallah inşallah ilaçlarrını alıyosun dimi canım unutma hiçbigün bile bak hayatım münasebetinizide sık tutun bu sıra
aaaa bakarsın banada bulaşırrr inşallahhh kızlarr iyi geceler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?