bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bu arada hamişler yatmadan önce bu topicdeki bütün hatunlara dua edin çoğu yakın zamanda tedaviye başlıyo yada başladı unutmayın onları lütfen öpücükler

herşeyyy içinnn tekkrarr tekrarrr saolll kuzucummmm ben seni daha fazla tutmayımmm malummm bebeklisnn sennn yatıp dinlenmennn lazımmm hayırlııı gecelerrr alllahımmm bebeynide senideee korusnnnnn

herşeyyy içinnn tekkrarr tekrarrr saolll kuzucummmm ben seni daha fazla tutmayımmm malummm bebeklisnn sennn yatıp dinlenmennn lazımmm hayırlııı gecelerrr alllahımmm bebeynide senideee korusnnnnn

sağol canım hadi sana iyi geceler Allah rahatlık versin yarın bekliyorum Allahımın izni ile iyi haberini

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun
4-)ayşe
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar umudumsun arkadaşımızın listesini yaptım hafta sonu başlarız herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun umudumsun canım ismini herkeze sölersin

pearlflover----------------------okudu
son_ece------------------------okudu
ayşe
umudumsun
yeter---------------------------okudu
nurcan
nazemir
ceylin
pembe_86
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
derin
neslyy
pinar1202----------------------okudu
asli_1981
umudumsun 5 adet

bütün hamileler toplanmış yazışıyodunuz bende araya gireyim belki banada bulaşır dedim

ah inşallah inşallah ilaçlarrını alıyosun dimi canım unutma hiçbigün bile bak hayatım münasebetinizide sık tutun bu sıra

ilaçlarım bitti yumurtlama zamanıda geçti...ben bu aydan sonra başlayacam çalışmalara bu ay kafa dinliyorum yok yumurtlama zamanı yok eşimin tam ozamanlarda yorgun oluşu falan bu ay kendime tatil ilan ettim

aaaa bakarsın banada bulaşırrr inşallahhh kızlarr iyi geceler nasılsınız

oooooooooooooo bütün kızlar toplandık :))))))))))))))
diğer kızlarıda arayalım gelsinler ha ha herkezin kulakları çınlıyo sırayla geliyo hatunlar
hepinize bulaşsın inşallah hepiniz hamiş kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…