bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ilaçlarım bitti yumurtlama zamanıda geçti...ben bu aydan sonra başlayacam çalışmalara bu ay kafa dinliyorum yok yumurtlama zamanı yok eşimin tam ozamanlarda yorgun oluşu falan bu ay kendime tatil ilan ettim

sen kendini hep tatildeymiş gibi düşün canım rahat ol sen rahat olursan senin kalır ben biliyorum sen kafanı sakin tut canım

oooooooooooooo bütün kızlar toplandık :))))))))))))))
diğer kızlarıda arayalım gelsinler ha ha herkezin kulakları çınlıyo sırayla geliyo hatunlar
hepinize bulaşsın inşallah hepiniz hamiş kalın

aminnnn aminnn inşallah canımmm ya uyku tutmadı cumartesi günü büyük günlerden biri benim için şimdiden başladı uykusuzlugum bilmem toplnadıktan sonra ne olur

benimkini sabahtan yarım saat gece yarım saat yada en fazla 1 saat görüyorum onada görmek denirse

ben sabah 10 dakka akşam yarım saaat aslında erken geliyo işten ama o hep diğer odada oluyo onun dışındada uyuyo ben görmüyom bile ben olum öldüğünden beri pek o odada durmuyom mecbur değilsem oda sürekli orda :=))))))))))

sen kendini hep tatildeymiş gibi düşün canım rahat ol sen rahat olursan senin kalır ben biliyorum sen kafanı sakin tut canım

normalde rahatım ama bu yumurtlama zamanları ister istemez stres oluyor eşimde sağolsun benim kadar çalışmalara özen göstermeyince

kızlarr koca konusunda ben hepinizden şanslıyım he 24 saat yanımda ama sanırım yakında ben hepinizden şanssız olacam bu konuda kocacım gidici gibii

aminnnn aminnn inşallah canımmm ya uyku tutmadı cumartesi günü büyük günlerden biri benim için şimdiden başladı uykusuzlugum bilmem toplnadıktan sonra ne olur

ay nolcak hayatım hiiiç bişicik olmaz inşallah birsürü birinci kalite embrion olur ama sen böle şimdiden sitres yapma bak transferden sonrada sıkma kendini herşey olacağına varır rabbime dua et ne takdir ederse o kabulümüz nasılsa sen kendini yıpratsanda sonuç değişmeyecek oyüzden içini ferah tutu haberinde ferah olsun

bu arada hamişler yatmadan önce bu topicdeki bütün hatunlara dua edin çoğu yakın zamanda tedaviye başlıyo yada başladı unutmayın onları lütfen öpücükler

canımmm allah razı olsun senden her daim aklındayızzz inşallah canım dualarınız kabul olurda bizde yavrumuza kavuşuruz

izinli günündede netten, ben kızıyorum diye arada kapatıyo benle ilgileniyo yoksa çenemden kurtalamıyor

normalde rahatım ama bu yumurtlama zamanları ister istemez stres oluyor eşimde sağolsun benim kadar çalışmalara özen göstermeyince
ay erkekeler hep öle ya valla takma onları öle erkek millei
kızlarr koca konusunda ben hepinizden şanslıyım he 24 saat yanımda ama sanırım yakında ben hepinizden şanssız olacam bu konuda kocacım gidici gibii

kız seninki neden yanında neden gidici anlamadım ha ha çalışmıyomu

ya aslında canım içim o kadar boşta ki şuanda aslında çok ferahım arada bi kendi kendime stres yapıyorum herşeyin farkındayım canım rabbim anlıma ne yazdıysa o olacagını asla

ay erkekeler hep öle ya valla takma onları öle erkek millei

kız seninki neden yanında neden gidici anlamadım ha ha çalışmıyomu

yok kıız benimki en son işten çıkmıştı odur budur dizimin dibinden ayrılmıyo bakalım kısmetse yeni bi işe başlıyo sanırım oda şehir dışıymışş aman valla bi yerde umursamıyorum bebeişim olsunda koçişin teefonda bi sesini duymaya razıyım

canımmm allah razı olsun senden her daim aklındayızzz inşallah canım dualarınız kabul olurda bizde yavrumuza kavuşuruz
sağol canım tabiki hep aklımdasıız hiç unuturmuyum burda birsürü arkadaşım var kardeşimgibi sevdiğim ki onaların dışında tanıdığım tanımadığım birsürüde insan geliyo gidiyo topiğe isterimki herkez yavrusuna kkavuşsun ben iyi biliyom evaltszlığı kimse artık beklesin istemiyorum
izinli günündede netten, ben kızıyorum diye arada kapatıyo benle ilgileniyo yoksa çenemden kurtalamıyor

ay benimki kızarsam bi gelir markete götürür sonra gene pc başına ama ileştiğinden beri bi balım aşkım çekiyo şaşırdım bugün daha işten gelmeden nalburdan alıncakları aalalımda yarın kızımın odasını boyarız dedi şaşırdım ha ha ateşi çıkınca adam sıyırdı heralde ha ha

zaten bebeğide dr lar koyacak kocada lazım değil...bazen ben kızınca eşime diyorum en iyisi tüp bebek bide koca nazı çekmiyon

böyle sıyırmaya can kurban...

ya aslında canım içim o kadar boşta ki şuanda aslında çok ferahım arada bi kendi kendime stres yapıyorum herşeyin farkındayım canım rabbim anlıma ne yazdıysa o olacagını asla
yapma yapma sitres içini rahat tut

ha ha kız nele geçiniyonuz
ay bak hemen ssattı adamı bebiş olsunda diyo h aha bende eşime öle diyom yavrum gelsin bak seni tanıyommu bidaha diyorum :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…