bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aaaaaaaaaaaa ceylinim hoş geldin herkez tek tek geliyo arayın şu karıları herkezz kalksın ayşe umudumsun asuman bütün kızlar kalkıııııııııııııııın ha ha ha

İyi geceler kızlar sizidemi uyku tutmadı

nurcancım umudumun meryem suresini okudum rabbim gönlüne göre hayırlısını verir inşallah

sonece tefriciyen bittimi eksiğin varsa yardım edbilirim

aaaaaaaaaaaa ceylinim hoş geldin herkez tek tek geliyo arayın şu karıları herkezz kalksın ayşe umudumsun asuman bütün kızlar kalkıııııııııııııııın ha ha ha

ben bazen bu saatlerde uğruyordum ama kimse olmuyordu bu gece kalabalığız diğer kızlarıda kaldıralım onlarda gelsin

nurcancım umudumun meryem suresini okudum rabbim gönlüne göre hayırlısını verir inşallah

sağol canım Allah kabul etsin Allah razı olsun canım :)))))))))))rabbim cümlemizin muradını kabul etsin

yapma yapma sitres içini rahat tut

ha ha kız nele geçiniyonuz
ay bak hemen ssattı adamı bebiş olsunda diyo h aha bende eşime öle diyom yavrum gelsin bak seni tanıyommu bidaha diyorum :))))))

canım geçim konusu allaha şükür kimseye muhtaç degiliz var birikimiiz onla idare ettik biraz tabi bu arada benim ki yinede boş durmadı çalışır meslegi mobilya imalat çizim proje okuma oldugu için devamlı olmayan işte olsun çalıştı

ALLAH kabul etsin... iyi geceler ben hep geç yatanlardanım...son eceye bende soracaktım unutmuşum varsa okuyalım diye tefriciye

ben bazen bu saatlerde uğruyordum ama kimse olmuyordu bu gece kalabalığız diğer kızlarıda kaldıralım onlarda gelsin

ay ben görüyom arada seni ama oyun felaan oynuyo oluyosun onadan rahatsız etmiyorum :))))))

valla bukadar geç olmasa arıcamda karıarın ödü kopar bu saatte :)))))))))

canım allah razı olsun bitti canım sagolsun yeter yardım etti bide eşim allah razı olsun onlardan onların sayesinde biiti duam allahım kabul eder inşallah

hııııııııııııım o kocana söle neden bukadar pahalı mobilyalar bugün kızıma bi oda bakim dedim mobilyacılar çarşısında baktığım halde 2.5-3 bbbin tl fiyat çektiler ha ha

ay ben görüyom arada seni ama oyun felaan oynuyo oluyosun onadan rahatsız etmiyorum :))))))

kızlarr sagolun allah razı olsun hepinizden bitti tefriciye
bencede arama canım karılara gece gece kafa yedirme

canım allah razı olsun bitti canım sagolsun yeter yardım etti bide eşim allah razı olsun onlardan onların sayesinde biiti duam allahım kabul eder inşallah
amiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiin
onlarıda kaldıralım işte uyuklasınlar yarın

valla diyomya geç olmasa kaldıraam :))))))) ayşe izinli diğerleride çalışmıyo zaten kız

hııııııııııııım o kocana söle neden bukadar pahalı mobilyalar bugün kızıma bi oda bakim dedim mobilyacılar çarşısında baktığım halde 2.5-3 bbbin tl fiyat çektiler ha ha

canım benim kocişim satmıyo sadece çiziyo ve imal ediyo sen onlara satanlara sorcannn benim koçişim yapar köşeye koyar satıcılar gelip alıyo

burada nasıl fiyatlar acaba normalde başka şehirlere göre daha uygun oluyor fiyatlar

canım benim kocişim satmıyo sadece çiziyo ve imal ediyo sen onlara satanlara sorcannn benim koçişim yapar köşeye koyar satıcılar gelip alıyo
anladım kız talkılıyom :))))))))))) ha ha
burada nasıl fiyatlar acaba normalde başka şehirlere göre daha uygun oluyor fiyatlar

ay bilmiyom ama çoooooooook tatlı odalar var yaaaaaaa arkadaşımla gittim kız 22 yaşında evlenip çocuk yapcam demeye başladı kız :)))))))))

ne rahatsızlığı canımın içi burada kimse olmayınca takılıyorum oyuna fena sardım bu ara :44:

allah kabul etsin canım gönlündeki dileklere vesile olur inşallah
önceden yardım edecektim ama o zaman erkek kardeşimin üni sınavı var ona okudum bu akşam bitti
sen geldin aklıma bitmeseydi yardım edecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…