böyle sıyırmaya can kurban...
zaten bebeğide dr lar koyacak kocada lazım değil...bazen ben kızınca eşime diyorum en iyisi tüp bebek bide koca nazı çekmiyon
bende aynısını dedim kocaya cumarteside kal ondan sonra git sana ihtiyacım kalmıyo dedim küstü adam
aaaaaaaaaaaa ceylinim hoş geldin herkez tek tek geliyo arayın şu karıları herkezz kalksın ayşe umudumsun asuman bütün kızlar kalkıııııııııııııııın ha ha ha
İyi geceler kızlar sizidemi uyku tutmadı
nurcancım umudumun meryem suresini okudum rabbim gönlüne göre hayırlısını verir inşallah
sonece tefriciyen bittimi eksiğin varsa yardım edbilirim
yapma yapma sitres içini rahat tut
ha ha kız nele geçiniyonuz
ay bak hemen ssattı adamı bebiş olsunda diyo h aha bende eşime öle diyom yavrum gelsin bak seni tanıyommu bidaha diyorum :))))))
nurcancım umudumun meryem suresini okudum rabbim gönlüne göre hayırlısını verir inşallah
ben bazen bu saatlerde uğruyordum ama kimse olmuyordu bu gece kalabalığız diğer kızlarıda kaldıralım onlarda gelsin
ben bazen bu saatlerde uğruyordum ama kimse olmuyordu bu gece kalabalığız diğer kızlarıda kaldıralım onlarda gelsin
canım geçim konusu allaha şükür kimseye muhtaç degiliz var birikimiiz onla idare ettik biraz tabi bu arada benim ki yinede boş durmadı çalışır meslegi mobilya imalat çizim proje okuma oldugu için devamlı olmayan işte olsun çalıştı
kızlarr sagolun allah razı olsun hepinizden bitti tefriciyeay ben görüyom arada seni ama oyun felaan oynuyo oluyosun onadan rahatsız etmiyorum :))))))
valla bukadar geç olmasa arıcamda karıarın ödü kopar bu saatte :)))))))))
amiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiincanım allah razı olsun bitti canım sagolsun yeter yardım etti bide eşim allah razı olsun onlardan onların sayesinde biiti duam allahım kabul eder inşallah
onlarıda kaldıralım işte uyuklasınlar yarın
hııııııııııııım o kocana söle neden bukadar pahalı mobilyalar bugün kızıma bi oda bakim dedim mobilyacılar çarşısında baktığım halde 2.5-3 bbbin tl fiyat çektilerha ha
hııııııııııııım o kocana söle neden bukadar pahalı mobilyalar bugün kızıma bi oda bakim dedim mobilyacılar çarşısında baktığım halde 2.5-3 bbbin tl fiyat çektilerha ha
kızlarr sagolun allah razı olsun hepinizden bitti tefriciye
bencede arama canım karılara gece gece kafa yedirme
anladım kız talkılıyom :))))))))))) ha hacanım benim kocişim satmıyo sadece çiziyo ve imal ediyo sen onlara satanlara sorcannn benim koçişim yapar köşeye koyar satıcılar gelip alıyo
burada nasıl fiyatlar acaba normalde başka şehirlere göre daha uygun oluyor fiyatlar
ne rahatsızlığı canımın içi burada kimse olmayınca takılıyorum oyuna fena sardım bu ara :44:ay ben görüyom arada seni ama oyun felaan oynuyo oluyosun onadan rahatsız etmiyorum :))))))
valla bukadar geç olmasa arıcamda karıarın ödü kopar bu saatte :)))))))))
canım allah razı olsun bitti canım sagolsun yeter yardım etti bide eşim allah razı olsun onlardan onların sayesinde biiti duam allahım kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?