bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

evde olursam hemen girerim evde olmazsam da ararım ben seni..
bak nasıl da meraklandı bizimkileeeer söyleme çatlasınlar

anammmmmmmmmmmmmmmm noliyiiiiiii noliyiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bacım bunlar msn de gizli gizli bir şeymi çeviriyor acepppp

hmm tamam gizli bişi olmasında....

yok tok kesin gizli saklı bir şeyvar bunların arasındaaaa ama neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nayır nolamaz yakalandık galiba tamam tamam itiraf ediyorum biz ayşeyle çok büyük bi aşk yaşıyoruz örendiniz artık ha ha ha ha gözünüzden bişi kaçmıyor nolur bizi ayırmyın
kızlar ben umudumsunun meryem suresini okudum. Allahım hayırlısıyla bebeğine kavuştursun inşallah.

Allah kabul etsin canım :)))))))))

Son düzenleme:
anammmmmmmmmmmmmmmm noliyiiiiiii noliyiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
olanlar oldu cnm kaçırdık işin başını
evde olursam hemen girerim evde olmazsam da ararım ben seni..
bak nasıl da meraklandı bizimkileeeer söyleme çatlasınlar
çatlaşınlar diyo yazıktır bebişimde meraklandı bak ama
biz burada çatlamışız çatlaşınlar diyo

bakın yeter kızdı söyleyin artık

anammmmmmmmmmm aşkmııııııııııııııııııııııııııııııı aboooooooooooooooo

evet kaçırdık yaaaffffffffff

anlatın çabukkkkkkk neler oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kız konuşmuyorlarda çatlatacaklar kesin biziiiiii
nan bana acımıyorsunuz bari şu doğamaış bebişin annesine acıyın üzmeyinnnn

ay karılar delirdi kız bişi doracaktım burda uzun uzadıya muhabbeet etmiyelim site sorunlu diye işlim bitince akşam girebilirsem msn ffen daha rahat konuşurum dedim :)))))))))) ondan öle yazdım daha önce anlaşmıştık çağrı atınca birbirimize nete girelim diye bende çağrı atınca merak etmesin bişi oldu sanmasın diye gelirsin msn ye dedim :))))))))) onların orda şerbet felan yapılıyomuş onunla ilgili bişiler sorcaktım hemde nezamandır lak lak edemiyoduk laflarız diye düşündüm bukadar çatlıcanızı bilseydim ha h aburdan yazmazdım :))))))

oh oh ohhh asıl şimdi siz çatlayın nasıl söylettil ama

bende aşk maşk bişeyler var sandımdı
burayada gelin kız muhabet edelimmm

leeen nurcanımı tek buldunuz da sıkıştırdınız di mi? üstümüze gelmeyin yakarız topiğiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…