evde olursam hemen girerim evde olmazsam da ararım ben seni..
bak nasıl da meraklandı bizimkileeeer söyleme çatlasınlar
bacım bunlar msn de gizli gizli bir şeymi çeviriyor acepppp
hmm tamam gizli bişi olmasında....
nayır nolamaz yakalandık galiba tamam tamam itiraf ediyorum biz ayşeyle çok büyük bi aşk yaşıyoruz örendiniz artık ha ha ha ha gözünüzden bişi kaçmıyor nolur bizi ayırmyınyok tok kesin gizli saklı bir şeyvar bunların arasındaaaaama neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar ben umudumsunun meryem suresini okudum. Allahım hayırlısıyla bebeğine kavuştursun inşallah.
evde olursam hemen girerim evde olmazsam da ararım ben seni..
olanlar oldu cnm kaçırdık işin başınıanammmmmmmmmmmmmmmm noliyiiiiiii noliyiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
çatlaşınlar diyo yazıktır bebişimde meraklandı bak amaevde olursam hemen girerim evde olmazsam da ararım ben seni..
ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84: ne dönüyor bu topikteee bakemmmcanınıza okyacağım sizin bizim haberimiz yokken neler oliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hezaman seninle çokmu tehtitvari oldu kızzzzzzzzzz
nayır nolamaz yakalandık galiba tamam tamam itiraf ediyorum biz ayşeyle çok büyük bi aşk yaşıyoruz örendiniz artık ha ha ha ha gözünüzden bişi kaçmıyor nolur bizi ayırmyın
Allah kabul etsin canım :)))))))))
olanlar oldu cnm kaçırdık işin başını
çatlaşınlar diyo yazıktır bebişimde meraklandı bak ama
biz burada çatlamışız çatlaşınlar diyo
bakın yeter kızdı söyleyin artık
ahh hahahahaaaaaa siteyi gizlice ele geçirdik nurcanlaaaa hepinizi kovucaaazzzz
ahh hahahahaaaaaa siteyi gizlice ele geçirdik nurcanlaaaa hepinizi kovucaaazzzz
ben diycek laf bulamıyom cnm...
abooooooooooooooooooo
neler diyor bu hatunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben diycek laf bulamıyom cnm...
bukadar meraklancak bişi değil ama siz çatlıyonuzya gfene inadına sölenmem ha ha ha çatlayın :))))))))))
kız konuşmuyorlarda çatlatacaklar kesin biziiiiii
nan bana acımıyorsunuz bari şu doğamaış bebişin annesine acıyın üzmeyinnnn
nurcan atladım süpürgeme geliyorummmorayaa
soracağım bu gizli aşkın hesabını
ay karılar delirdi kız bişi doracaktım burda uzun uzadıya muhabbeet etmiyelim site sorunlu diye işlim bitince akşam girebilirsem msn ffen daha rahat konuşurum dedim :)))))))))) ondan öle yazdım daha önce anlaşmıştık çağrı atınca birbirimize nete girelim diye bende çağrı atınca merak etmesin bişi oldu sanmasın diye gelirsin msn ye dedim :))))))))) onların orda şerbet felan yapılıyomuş onunla ilgili bişiler sorcaktım hemde nezamandır lak lak edemiyoduk laflarız diye düşündüm bukadar çatlıcanızı bilseydim ha h aburdan yazmazdım :))))))
ay karılar delirdi kız bişi doracaktım burda uzun uzadıya muhabbeet etmiyelim site sorunlu diye işlim bitince akşam girebilirsem msn ffen daha rahat konuşurum dedim :)))))))))) ondan öle yazdım daha önce anlaşmıştık çağrı atınca birbirimize nete girelim diye bende çağrı atınca merak etmesin bişi oldu sanmasın diye gelirsin msn ye dedim :))))))))) onların orda şerbet felan yapılıyomuş onunla ilgili bişiler sorcaktım hemde nezamandır lak lak edemiyoduk laflarız diye düşündüm bukadar çatlıcanızı bilseydim ha h aburdan yazmazdım :))))))
oh oh ohhh asıl şimdi siz çatlayın nasıl söylettil ama
bende aşk maşk bişeyler var sandımdı
burayada gelin kız muhabet edelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?