leeen nurcanımı tek buldunuz da sıkıştırdınız di mi? üstümüze gelmeyin yakarız topiğiiiiiiiii
gel bebeğim kahve yapıcam içerük birlikte fal bakmayı biliyonmu ben çok meraklıyımdı röle şelere ha ha
ya ay şecim görüyonmu nasıl üstüme geliyolar kötü karılar((((((((((((
ellerine sağlık kuzumçok iyi bakarım
meselaaaa görüyorummmmmmmm senin bir kızın olcakkkk
bilemiyeceğim bizi uyutup buluşun sonraaaakız burası bazen çok yavaş olunca bütün karılar msn de buluşuyoz hızlıysa burda oluyoz zaten :)))))
leeen nurcanımı tek buldunuz da sıkıştırdınız di mi? üstümüze gelmeyin yakarız topiğiiiiiiiii
etli butluyuz ya maşallah çekemedi bunlar bizi :)))
ya fal dedim canım fal baktırmak istedi ayşem kimdi fal bakıyom demişti karılardan biri :)))))))))) hatırlıyonmu sen kim olduğunu içimde netten yollim ha ha
dimi kız kıskanç karılar zaten çırpı gibi hepsi bunnların bi ombiş ikimiziz kıskanıyolar :)))))))))
yaaa valla ben de çok severim falcı desinler fizana giderim :))) ya mirandaydı ya da ateşli umut fal bakan ama hangisi karıştırdım..
yaaa valla ben de çok severim falcı desinler fizana giderim :))) ya mirandaydı ya da ateşli umut fal bakan ama hangisi karıştırdım..
biri falmı dediiiii
kahvemi tarotmu söleyin bakim kim bakıyo...
yetercim face varmı sende
nazemir sana başlasak meryem suresi bu bitince eksikleri tamamlatacak kimsen varmı sende şimdi ilaçlada olsa gebe kalmaçalışmalarındasın seninkinide okuyalım ayşem tedaviye başlayanakadar canım haber bekliyorum girersen mutlaka yaz bana
kız naptın ayşe ile konuştunmuuuuu
msn de
ahh ahh konuştular ve üstüne kahve içtiler kız hbrin olmadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?