bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar ben kaçarrrrr iyi akşamlarrrrrrrrrrr

kız 1 saat markete gittim geldim arkamdan amma senaryolar yazmışsınız :)))

ben çarşamba konuştum yada perşembe selamı var iyiymiş çılgın...
a.s. çok özledim karıyı valla konuşursan slm söle sende :))))
napalım yoktunuz bizde senaryoları yazdıkta yazdık..
ama tek kaldım yeter gitti:18::18:

oh olmuş sana bak gitti kankan ha ha :)))))))

merhabaaa bebiş için 500 yasin okunduuu inşallah dualrımız kabul olur bu ay rahim filmi çekindimm progestoronum 21.gün 49.9 çıktı beta hcgde 0.22 2 gün sonra 1.20 çıktıı adetimede 1 haftaa varr olur mu değer yükselirmi bilemiyorumm amaaa Rabbim herkesin yardımcısı olsunnn isteyen herkesee nasip etsin inşallahhhh

konu hakkında i bilgim yok ama inşallah hakkında hayırlısı olsun canım

canım ozaman değerin artabilir çünkü rahim filmi kanalları temizliyor filmin peşine gebe kalan çok insan var hayatım bence fazla iş felan yapma şu sıra dikkat et kendine

canım ozaman değerin artabilir çünkü rahim filmi kanalları temizliyor filmin peşine gebe kalan çok insan var hayatım bence fazla iş felan yapma şu sıra dikkat et kendine

inşallahhh öylecee bekliyorummm bakalımm içimde garip bir heyecanlaa belirsizlik çok zorr amaa inşallah dediğin gibidirrr ağzından bal damlıyorrr hayırlısı olsun...Hepimizin hakkındaa

acelesi olan yoksa olur tabi..gerçi yaş itibari ile benden çok acelesi olanda yok heralde...komşum okuyacak oldu kardeşime söylerim kardeşim arkadaşlarından tamamlar bende perşembe cuma gibi adet olacam olmadan okursam iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…