yoksa faldamı baktılarrrrr
hayınlarrrrrrrrrrrrrr neden beni çağırmadınızzülennnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
onu bendende gizlediler be cnm....
yetercim face varmı sende
yetercim aradan bi iki gün geçsin bizde bi onları çatlatma konusu çıkarırız hemide açıklamayız kız
bunlar iyice çatlasınlar...
kız naptın ayşe ile konuştunmuuuuu
msn de
ay umuttu umut ay özledim deliyi kaç zaman oldu konuşmuyorum enson üçümüz konuştuk o
a.s. çok özledim karıyı valla konuşursan slm söle sende :))))kız 1 saat markete gittim geldim arkamdan amma senaryolar yazmışsınız :)))
ben çarşamba konuştum yada perşembe selamı var iyiymiş çılgın...
napalım yoktunuz bizde senaryoları yazdıkta yazdık..
ama tek kaldım yeter gitti:18::18:
a.s. çok özledim karıyı valla konuşursan slm söle sende :))))
oh olmuş sana bak gitti kankan ha ha :)))))))
gittiyse hiç gelmeyecek değil ya
hem biz planlara başladık korkun bizden hahaha
merhabaaa bebiş için 500 yasin okunduuu inşallah dualrımız kabul olur bu ay rahim filmi çekindimm progestoronum 21.gün 49.9 çıktı beta hcgde 0.22 2 gün sonra 1.20 çıktıı adetimede 1 haftaa varr olur mu değer yükselirmi bilemiyorumm amaaa Rabbim herkesin yardımcısı olsunnn isteyen herkesee nasip etsin inşallahhhh
konu hakkında i bilgim yok ama inşallah hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah 3.5 yıldır istiyoruz yumurtlamaa 3 aydır düzene girdi çok şükürrr çok teşekkür ederimm herşeyin hayırlısıı
canım tüp bebekmi
hayır tüp bebek değil filmi yeni çekindim ilk aşılama olmazsa tüp bebek artık henüzz pek bişey yapamadık ilaç dışında tedvi görmedim yaşadığım yerdede aşılama var ama hiç tutan yokmuşş bekliyoruz böyleceeeee:97::97::97:
canım ozaman değerin artabilir çünkü rahim filmi kanalları temizliyor filmin peşine gebe kalan çok insan var hayatım bence fazla iş felan yapma şu sıra dikkat et kendine
inşallahhh öylecee bekliyorummm bakalımm içimde garip bir heyecanlaa belirsizlik çok zorr amaa inşallah dediğin gibidirrr ağzından bal damlıyorrr hayırlısı olsun...Hepimizin hakkındaa
nazemir sana başlasak meryem suresi bu bitince eksikleri tamamlatacak kimsen varmı sende şimdi ilaçlada olsa gebe kalmaçalışmalarındasın seninkinide okuyalım ayşem tedaviye başlayanakadar canım haber bekliyorum girersen mutlaka yaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?