bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

tamam canım umudumsunun ki biter pazartesiye sanırım :))))))

nurcan nasılsın bittimi boya badana

canım görmedim yaaaaaaaaa kusura bakma hayatım bitti şükür ama temizliği bitmiyo meretin sanki bütün ev boyandı alt tarafı küçücük bi oda amaaaaaa işte siliyom siliyom genede beyaz beyaz gölgeler izler oooooooooffffffff ooooooofffffff :)))))))) bide çamaşır suyuyla siliyorum heeeeeeeee

ne sahuru kız bu :))))))))))))) bak ne buldum o kedi gidecek evden bebiş gelirken bak

Uzmanlar, hamilelik döneminde özürlü bebek doğumuna yol açan 6 tehlikeye karşı anne adaylarını uyardı Sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek isteyen anne adayının gebelik öncesi bilinçli olmasının, ortaya çıkabilecek pek çok rahatsızlığı önlediğini belirten uzmanlar, özürlü bebek doğumuna yol açan

tehlikeye karşı anneleri uyardı

Yüksek ateş, kedi ve köpekle yakın temas, her gün yapılan ağır makyaj, stres, içki ve bozulmuş yemek yemenin bebeğin özürlü doğmasına neden olduğunu tespit eden uzmanlar, bu durama yol açan sebepleri şöyle sıraladı: Hamileliğin ilk günlerinde yüksek ateş: Hamileliğin ilk günlerinde geçirilen yüksek ateş, bebeğin dış görünüşünde bir anormalliğe neden olmazken, bebeğin beyin dokularının büyümesini olumsuz etkiler ve çocuğun zeka özürlü olmasına yol açabilir

KEDİYLE TEMAS SAKINCALI

Kedi ve köpekle yakın temas: Bakteri taşıyan kedilerin bebeğin özürlü olmasına neden olan bir bulaşıcı hastalığın kaynağı olduğu ve kedinin dışkısının da bu bulaşıcı hastalığın ana yayılma yollarından biri olduğu pek bilinmiyor
Ancak yapılan bir araştırmada, İngiltere'de her yıl yaklaşık 500 bebeğin, annelerinin kediyle yakın temasta bulunmasından dolayı özürlü kaldığı ortaya çıktı Her gün ağır makyaj yapmak: Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen bir araştırma sonucuna göre, her gün ağır makyaj yapan kadınların makyaj yapmayanlara göre özürlü bebek doğurma riski 125 kat daha fazla Bebeği olumsuz etkileyen ise, kozmetik ürünlerde bulunan arsenik, kurşun ve merkür gibi zehirli maddeler
Bu gibi maddeler hamile kadının cildinden bebeğin kan dolaşımına giriyor ve bebeğin normal büyümesini olumsuz etkiliyor

BOZULMUŞ YEMEKLER ZARARLI STRES:

Hamileliğin ilk üç ayı içinde yaşanan stres, bebeğin "tavşan dudaklı" olması gibi çeşitli özürlere neden olabiliyor İÇKİ: Hamile kadın içki içtiği zaman, alkol plasentadan embriyoya geçer ve bebeğe ciddi zarar verir Hamilelik döneminde günlük iki bardak ya da daha fazla alkollü içki, bebeğin özürlü olmasına neden olabilir

BOZULMUŞ YEMEK YEMEK: Uzmanlar, hamile kadının yediği bozulmuş yemeklerde bulunan küfün, plasentadan bebeğe geçtiğini, bunun da bebeğin kromozomlarında kötü etkiye yol açtığını belirtiyorlar

bu yazıyı eşime okutmam lazım yok eve kedi alalım kuş alalım diye başımın etini yiyor ben istemeyincede hayvan düşmanı yapıyor beni... diyorum kist yapıyormuş zararlıymış tamam deyip bi süre sonra yine başlıyor ... geçen hafta işten eve gelirken arabanın önüne geçen küçük sokak köpeğini sen al eve getir aynı çocuk gibi.. ben delirdim zaten neymiş bi gece evde kalacakmış ertesi günü ablamların oturduğu yere götürecekmişiz...neyse dedim tartışmayalım diye uzatmadı koyduk kolinin içine süt te verdik sütü içince başladı havlamaya... altta üstte insanlar var bu böyle olmaz dedim neyse sokağa götürdü sokakta da havlıyor..eşimde bana habire laf sokuyor dedim sanki ben doğurdumda attım sokağa...o köpek yarım saat bile kalmadı evde odanın kokusunu 2 günde zor çıktı evden

ben yazana kadar sen çıkmışsın
farketmedim seni ben alta bakmıyorum pek farketsem slm verirdinm :)))))))

ay sen bakma o yazıya bebeğim bende aynı eşin gibiyim ölüyom hayvadiye evde tavşanmı beslemedim kuşmu şimdi mecbur bitek balıkvar ama benimde eşim evde hayvan sevmez yoksa ben her bulduğumu eve dolduurrum aileimin evindeyken apartman bize ait olduğu için sokakta ne hayvan bulsak eve alır bakar besler byüyütür yaralıysa ileştirir öle salardık :))))))) kız kardeşim köpekle kediyle yan yana yatar oderece :))))) ama işte bebişler için sakıncalı ayşeninde Allahın iziyle bebişi gelecekya transverden sonra ondan paylaştım onun kedisi var evde

canım ben kaçayım bugün çok yoruldum bebiş odasını silmekten ondan heralde uykum geldi gelmşke yatayım uyuyabilirim belki seni çok öptüm kendine iyi bak hayırlı geceler

eşim bikaç sene öncede cp arabasında civcivi unutmuşlar al sen eve getir bir hafta baktık kolinin içinde, birden büyüdü çünkü kesim için yetiştirdikleri için yemler falan onuda arkadaşın annesinin köyüne gönderdik...birde üşüyor diye ben eski bi kazağı koymuştum kutunun içine....bi gecede balkona güvercin konmuş evcil olanlarından onuda aldık eve üşümesin diye kuş kafesine koyduk sabah salıyorduk akşama bizim balkona geri geliyordu...ben izin versem ne bulursa getirecek eve

O zavallı oğlancık ölür ben onu atarsam, iki gün Ankaraya gidiyorum da garibim bütün gün ağlıyor. Hem o yazıda bahsedilen şeyin adı toksoplazma ben bu konuyu çok araştırdım zavallı kedimden kan bile aldırttım. Hayvancağızı önce bayılttılar sonra kollarını traş edip kan aldılar ve o kan taaa İstanbula tahlile gitti. Benim kedimde gebeyken zararlı olabilecek toksoplazma virüsü yok efendim. Zaten Osman Hoca da sen deli misin kediden kan aldırılır mı vicdansız diye çok kızdı bana. Osman Hocanın da tam 9 tane kedisi varmış, hiç bişey olmaz sadece kakasıyla temas edersen ellerini yıka bir zahmet dedi. :)) Kedinin tuvalet temizliğini de bebek istediğimizden beri eşim yapıyor zaten.
Ayrıca evcil hayvanlarla birlikte büyüyen çocuklarda alerjik astım başta olmak üzere pek çok hastalık görülmüyormuş hem de psikolojik gelişimleri için de çok yararlı..
Sonuç kedimi atmamı isteme benden buz gibi soğurum senden

Son düzenleme:

ay kız ne güzel senin kocak sanada eminim çok iyidir öle insan kıyımsız olur boşver öle olsun onların sevabı ona yeter valla bebiş gelince getirmesinde normalde getirsee bişi olmaz :)))))))))

:)))))) yok zaten yazıdada idrarı ile bulaşıyo diyor eğer tuvalet eğitimi varsa olabilir ama evde oraya buraya pisliyosa çok zararlı hayatım yoksa bizde cani değiliz
tamam tamam atmanı istemiyom kız bakıcak kimsedemi yok sen hamişken sokağa at demiyoz sana ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…