:)))))) yok zaten yazıdada idrarı ile bulaşıyo diyor eğer tuvalet eğitimi varsa olabilir ama evde oraya buraya pisliyosa çok zararlı hayatım yoksa bizde cani değiliz
tamam tamam atmanı istemiyom kız bakıcak kimsedemi yok sen hamişken sokağa at demiyoz sana ha ha
sana da iyi pazarlar yetercim nasılsın?
ya kızlar ne sorcam bu basmalı tesbihler var ya deli edicek beni pillisinden aldım bozuldu bi basıyorsun hooop 20 tane atıyo, öbür türlüsü var o da tutukluk yapıyo basıyorum basıyorum gitmiyo.. siz nasıl sayıyorsunuz?
Günayydınnn kızlarr herkese iyi pazarlarrristanbul shoping festival bana yapılmış gibi geez gezzz tutuldu her yanım ama devam tebi bugün araaa sonra devaamm nurcancım ayşecim umudumsun yeterciim nazemir ceylin nazcım son ececim herzaman seninlecim ve tüm dostlarr hepinizzeee merhabaa
sana da iyi pazarlar yetercim nasılsın?
ya kızlar ne sorcam bu basmalı tesbihler var ya deli edicek beni pillisinden aldım bozuldu bi basıyorsun hooop 20 tane atıyo, öbür türlüsü var o da tutukluk yapıyo basıyorum basıyorum gitmiyo.. siz nasıl sayıyorsunuz?
Günayydınnn kızlarr herkese iyi pazarlarrristanbul shoping festival bana yapılmış gibi geez gezzz tutuldu her yanım ama devam tebi bugün araaa sonra devaamm nurcancım ayşecim umudumsun yeterciim nazemir ceylin nazcım son ececim herzaman seninlecim ve tüm dostlarr hepinizzeee merhabaa
sanada iyi pazarlar
sanada merhaba cnm nasılsın....Günayydınnn kızlarr herkese iyi pazarlarrristanbul shoping festival bana yapılmış gibi geez gezzz tutuldu her yanım ama devam tebi bugün araaa sonra devaamm nurcancım ayşecim umudumsun yeterciim nazemir ceylin nazcım son ececim herzaman seninlecim ve tüm dostlarr hepinizzeee merhabaa
yaaa hiç sorma bende aldım ertesi gün bozuldu bir tane daha aldım oda bozuldu bende gitim aldığım yere bir sürü laf saydım (aslında okadar ucuz bir şeyki laf ettiğime değemez )sonra bana başka bir tane verdiler o iyi gibi 1 aydır kulanıyorum
buralardayım kız ev işlerini bitiremedim bu günsanada merhaba cnm nasılsın....
kız yeter nerelerdesin sen....
o dediğiniz tespih matikten bendede var ve 2 yıldır kullanıyorum çokta memnunum...
gunaydin kizlar..simsicak bir pazar gununden simsicacik sevgiler hepinize:)))))
selam kızlar...herkese iyi pazarlar...
ortanıza daldım birden ama affola...yazdıklarınızı okudumda şeyi merak ettim...şu tesbih sayacıyla neler yapıyorsunuz...yani hangi duaları okuyorsunuz...7 gün oruç tutuluyor onu biliyorum ama bana oruç tutmak yasakşekerim var ..normal de değil gizli şeker...çıktığında böbreklere çok zarar veriyor dedi doktorum. o yüzden aç kalamazsın...bende bi kaç gündür...ne okuyabilirim diye araştırma yapıyorum.yardımcı olursanız sevinirimmm...
canım hoş geldin şu anda meryem duasını okuyoruz
ama normalde ayetel krsü fatiha tefriciye vs vs bilidğimiz her duayı okumaya gayret ediyoruz bunlarıda saymak zor olduğu için zikir matik kulanıyoruz [/QUOTE
hoşbulduk canım...
peki bunların belli bir sayısı var mı yoksa okuyabildiğimiz kadar mı?
yani o ben...buralardayım kız ev işlerini bitiremedim bu gün
kılzara yazarkende çay molası vermiştim o ara yazdım hımmmmmm birde seni ekledim (eklemeye çalıştım inşş doğru kişiyi aklamişimdir)bir kontrol et istersen canımmm
sanada güzelikkkkkk kız özletiyorsun kendini biraz daha sık gel
selam kızlar...herkese iyi pazarlar...
ortanıza daldım birden ama affola...yazdıklarınızı okudumda şeyi merak ettim...şu tesbih sayacıyla neler yapıyorsunuz...yani hangi duaları okuyorsunuz...7 gün oruç tutuluyor onu biliyorum ama bana oruç tutmak yasakşekerim var ..normal de değil gizli şeker...çıktığında böbreklere çok zarar veriyor dedi doktorum. o yüzden aç kalamazsın...bende bi kaç gündür...ne okuyabilirim diye araştırma yapıyorum.yardımcı olursanız sevinirimmm...
oh sana müstehak :)))))))))cadılarrrr siziiiiiiii sizi akşam nasılda güzel kaynatmısınızzzzzzz
canım tuvalet sıkıntısı yoksa napıcan dursun dibinde :))) sağlığına dikkatet gerçi sokağa çıkmıyodur mikrop alsın:)))) yok benim oğluşum çok terbiyeliii tuvaleti var onun kapalı oda gibi ordan başka yere hiiiiç yapmadı 2 buçuk senedir bir kere bile dışarı kaka çiş yapmadı kuzum benimmm...
haa ama tüyünden evi b.k gçtürüyo o ayrı
valla şimdiki aklım olsa baştan hiç almazdım çünkü insan çok bağlanıyor evlat gibi ama artık aldım onun canı bana emanet, zaten verecek kimsem de yok..
valla bende var çok memnunum olmazsa geldiğin zaman ben sana alırım burdan canım basmalı ama bendekide :)sana da iyi pazarlar yetercim nasılsın?
Günayydınnn kızlarr herkese iyi pazarlarrristanbul shoping festival bana yapılmış gibi geez gezzz tutuldu her yanım ama devam tebi bugün araaa sonra devaamm nurcancım ayşecim umudumsun yeterciim nazemir ceylin nazcım son ececim herzaman seninlecim :7sağol hayatım şükür iyiyim sen nasılsın1: ve tüm dostlarr hepinizzeee merhabaa
canım yeterde izah etmiş tefriciye e fatiha okuyoruz tefriciye her muradın kabulu için 4444 tane okunuyor fatiha ise bebeğin olması için 72000 tane sayılar tam sayı olacak ama ene eksik ne fazla :)))))))selam kızlar...herkese iyi pazarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?