bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

cadılarrrr siziiiiiiii sizi akşam nasılda güzel kaynatmısınızzzzzzz

:)))) yok benim oğluşum çok terbiyeliii tuvaleti var onun kapalı oda gibi ordan başka yere hiiiiç yapmadı 2 buçuk senedir bir kere bile dışarı kaka çiş yapmadı kuzum benimmm...
haa ama tüyünden evi b.k gçtürüyo o ayrı
valla şimdiki aklım olsa baştan hiç almazdım çünkü insan çok bağlanıyor evlat gibi ama artık aldım onun canı bana emanet, zaten verecek kimsem de yok..

sana da iyi pazarlar yetercim nasılsın?

ya kızlar ne sorcam bu basmalı tesbihler var ya deli edicek beni pillisinden aldım bozuldu bi basıyorsun hooop 20 tane atıyo, öbür türlüsü var o da tutukluk yapıyo basıyorum basıyorum gitmiyo.. siz nasıl sayıyorsunuz?

yaaa hiç sorma bende aldım ertesi gün bozuldu bir tane daha aldım oda bozuldu bende gitim aldığım yere bir sürü laf saydım (aslında okadar ucuz bir şeyki laf ettiğime değemez )sonra bana başka bir tane verdiler o iyi gibi 1 aydır kulanıyorum

Günayydınnn kızlarr herkese iyi pazarlarrristanbul shoping festival bana yapılmış gibi geez gezzz tutuldu her yanımama devam tebi bugün araaa sonra devaammnurcancım ayşecim umudumsun yeterciim nazemir ceylin nazcım son ececim herzaman seninlecim ve tüm dostlarr hepinizzeee merhabaa

merhaba

bende 1 hafta oldu alalı çok memnunum şimdilik... komşumdada var basmalılardan 1 senedir de sürekli kullanıyor ...pilli olanlardan istemedim pili biter hesap karışır diye

sanada iyi pazarlar

sanada merhaba cnm nasılsın....

kız yeter nerelerdesin sen....
o dediğiniz tespih matikten bendede var ve 2 yıldır kullanıyorum çokta memnunum...

sanada merhaba cnm nasılsın....

kız yeter nerelerdesin sen....
o dediğiniz tespih matikten bendede var ve 2 yıldır kullanıyorum çokta memnunum...
buralardayım kız ev işlerini bitiremedim bu gün
kılzara yazarkende çay molası vermiştim o ara yazdım hımmmmmm birde seni ekledim (eklemeye çalıştım inşş doğru kişiyi aklamişimdir )bir kontrol et istersen canımmm
gunaydin kizlar..simsicak bir pazar gununden simsicacik sevgiler hepinize:)))))

sanada güzelikkkkkk kız özletiyorsun kendini biraz daha sık gel

selam kızlar...herkese iyi pazarlar...

ortanıza daldım birden ama affola...yazdıklarınızı okudumda şeyi merak ettim...şu tesbih sayacıyla neler yapıyorsunuz...yani hangi duaları okuyorsunuz...7 gün oruç tutuluyor onu biliyorum ama bana oruç tutmak yasakşekerim var ..normal de değil gizli şeker...çıktığında böbreklere çok zarar veriyor dedi doktorum. o yüzden aç kalamazsın...bende bi kaç gündür...ne okuyabilirim diye araştırma yapıyorum.yardımcı olursanız sevinirimmm...

canım hoş geldin şu anda meryem duasını okuyoruz
ama normalde ayetel krsü fatiha tefriciye vs vs bilidğimiz her duayı okumaya gayret ediyoruz bunlarıda saymak zor olduğu için zikir matik kulanıyoruz

yani o ben...
ohh ne güzel işlerini bitirdin,benim koca çıkmadı bende paspal paspal duruyom akşama doğruda dedemizin bakıcısının doğum günü var oraya davetliyim ,bugün izin verdim kendime bişi yapmıycam yarın artık
tembelliğim tuttudoğrudur cnm doğru kişiyi eklemişsin..

cnm o tesbih sayacıyla her duayı okuyabilirsin yani sayması kolay olsun diye kullanılıyo
istediğin duaları kendin belli bi sayı koyup okuyabilirsin
tabi bazı duaların belli bi sayıları var o zaman daha kabul oluyo
ama ben sayı konusunda pek bi bilgim yok

canım bir çoğunun sayısı var toplamda
ama burada okuyorsak eğer duacı başımız sevili nurcanımız liste yapıyor kişilere böülüyor ve o hafta o kişiye listedeki kadar okuyoruz
isten kendi tek başında okuduğu dualrı var

cadılarrrr siziiiiiiii sizi akşam nasılda güzel kaynatmısınızzzzzzz
oh sana müstehak :)))))))))
canım tuvalet sıkıntısı yoksa napıcan dursun dibinde :))) sağlığına dikkatet gerçi sokağa çıkmıyodur mikrop alsın
valla bende var çok memnunum olmazsa geldiğin zaman ben sana alırım burdan canım basmalı ama bendekide :)

canım yeterde izah etmiş tefriciye e fatiha okuyoruz tefriciye her muradın kabulu için 4444 tane okunuyor fatiha ise bebeğin olması için 72000 tane sayılar tam sayı olacak ama ene eksik ne fazla :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…