bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aman kuzum işte yap yap nereye kadar
yaaaaaaaa ben zaten ev işlerinden nefret ediyorum ama el mahkum yapmak zorundayız yaaa yap yap bitmiyor arkanı dönmeden ben burdayım diyor
arasıra tebbelik iyi oluyor yaaaa

[[/FONT]
kız cadıııııııııııııııııı insan çağırmazmııııııııı:84::84::84::84::84::84:ben gelirdim hemencecik
akşam eşim diyorki hayatım sen benimle mi evlisin yoksa kk de ki kızlarlamı onları bende çok seviyorsun herhalde bende baktım adam depresoya girecek kıskançlıktan erken çıkayım dedim ama muhabet kaçmışşşş

yaaaaaaaaa akşam misafir vardı yineeeeee o yüzden gelemdim başka bir gün acısını çıkartırız balımmmm

teşekkür ederim kızlar çok sağolasınızzz....başka yaptığınız şeyler var mı önereceğiniz...benimki uzun protokol,doğum kontrol hapı ve 9 gündür de lucrin kullanıyorum.adetimle diğer iğneler başlayacak...

Son düzenleme:

canim oncelikle hosgeldin? sizde sorun neydi? bu surede 4444 tefriciye okuyabilirsin..72.000 fatiha ole bi iki ayda bitmiyo hemen...biraz zaman aliyo cunku baya uzun...21 meryem suresi okut istresen farkli farkli kisislere...ayetele kursu vs. yani bol bol dua et...Rabbimden baska siginacak kimimiz varki?

yeter hayatim ehliyet kursuna gidiyorum..odnan cok fazla giremiyom...alayim ehliyeti trabzondan adanaya hepiniz tek tek toplayip gezdierecem:))))

aman kuzum işte yap yap nereye kadar
yaaaaaaaa ben zaten ev işlerinden nefret ediyorum ama el mahkum yapmak zorundayız yaaa yap yap bitmiyor arkanı dönmeden ben burdayım diyor
arasıra tebbelik iyi oluyor yaaaa
aynen cnm yaa yap yap nereye kadar
ama işleri yapıp oturunca helal sana be kızım diyorum mis oldu her yer ama hergünde yapılmıyo al bugünkü gibi
cnm sen şimdi bizden biraz uzaklaş eşinle ilgilen bu dönem sonuçta onun sana çok ihtiyacı var evde olduğu dönem ve muhabbet ister tabii,geçmiş olsuna gelen giden çok olur sana bol misafir gelir tabi
sen yinede bütün gün bizlesin kocan evde olmasına rağmen helal yanii
ay benim kociş evde olacak ben pek takılamam yani işe gitmesi gereken dönemlerde bile gitmese ne iyi olur diyorum ama el mahkum 1 saat geç gitsen diye söyleniyorum ama yinede geri kalmıyo gidiyo ...senin koca kk yı kıskanıyo

cnm tedavin hayırlı olsun inş güzel sonuçlar alırsın...
sana dua konusunda nurcan gelsin yardımcı olur...

:84::84::84::84::84::84:
aşkolsun biz nurcanla istanbuldayız bizi kim gezdirecek
gerçi bende ehliyet varda pratikliğim yok pek

hayatim hepinizi alacam tek tek..trabzondan cikacam yola....istanbul bursa ankara derken son olarak aadanaya ugrayacaz:))))

ya ne guzel var ehliyetin..ben hic bilmiyorum kullanmasini malesef..sifirdan aliyorum..bide babamin arabasida vardi evlenmeden once..okuldu isti derken hicccc oturup calisamadim..insallah geecerim yaaa

ohh ohhh ankaraya gelmişken benide alırsın şöyle bi kafa dagıttırırsınız bana dimiiii

hehe dur o zaman ben toplıyım sizi kocişin otomatiğini alırım geze geze toplaşırız,
otomatik vites çok kullanmıştım yazın ama trafikte değil tarla yolları olur ya öğrenmek için oralarda

hoşbuldum canım...eşimde sperm azlığı ve şekil bozuklıuğu var.3,denememiz olacak bu.haklısın önce Rabbimiz verecek ki olsun.diğer şeyler vesile...tefriciyeyi belli bir gün sayısında okunacak diye duymuştum...ben şimdiden başlayayım o zaman...sayaçlardan vardı bende

cnm tedavin hayırlı olsun inş güzel sonuçlar alırsın...
sana dua konusunda nurcan gelsin yardımcı olur...[/QUOTE]

sağol canım...tamam unutmayın beni olur mu...gerçe yazarım bundan sonra bende buraya

rabbim yardımcın olsun yüzünü gülüdürsün /COLOR]
yeter hayatim ehliyet kursuna gidiyorum..odnan cok fazla giremiyom...alayim ehliyeti trabzondan adanaya hepiniz tek tek toplayip gezdierecem:))))
yaaaaaaaaaaa ne güzel olurdu kızlar hep birlikte şöyle gözlerimizn içine bakıp sohbet etseydikkk:44::44::44::44::44: ne güzel olurduuuuuuu nurcanda minik cadısını getiridi oohhhhhhhh değmeyin keyfimize ne güzel olurdu kızlar yaaaaaaaaa

canım eşim çok fazla uyuyor amliyattan dolayı bende o aralarda giriyorum
akaşm havasındaydı öle dedi
yaaaaaaaa ben pc bu yıla ldımbiliyorsunuz eşim özelikle siler için için aldı bana

hehe dur o zaman ben toplıyım sizi kocişin otomatiğini alırım geze geze toplaşırız,
otomatik vites çok kullanmıştım yazın ama trafikte değil tarla yolları olur ya öğrenmek için oralarda

:))))))dimiii yaniii...ah keske nasil isterim hepimiz toplanalaim; yuzyuze goruselim diye..insallah bi gun nasip olur olur...

hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın moralim pek iyi olmasada idare eder işte arım çok var ya tetradox diye ilaç yazdı ama o benim midemi bulandırıyo içemiyom

canim benim...dusup kalkiyoruz herseferinde..agliyoruz sizliyoruz ama inaniyorumki bir gun bizede nasip olacak anne olmak...Rabbim neyler neylerse guzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…