yani o ben...
ohh ne güzel işlerini bitirdin,benim koca çıkmadı bende paspal paspal duruyom akşama doğruda dedemizin bakıcısının doğum günü var oraya davetliyim ,bugün izin verdim kendime bişi yapmıycam yarın artık
tembelliğim tuttudoğrudur cnm doğru kişiyi eklemişsin..
cnm o tesbih sayacıyla her duayı okuyabilirsin yani sayması kolay olsun diye kullanılıyo
istediğin duaları kendin belli bi sayı koyup okuyabilirsin
tabi bazı duaların belli bi sayıları var o zaman daha kabul oluyo
ama ben sayı konusunda pek bi bilgim yok
oh sana müstehak :)))))))))
canım tuvalet sıkıntısı yoksa napıcan dursun dibinde :))) sağlığına dikkatet gerçi sokağa çıkmıyodur mikrop alsın
valla bende var çok memnunum olmazsa geldiğin zaman ben sana alırım burdan canım basmalı ama bendekide :)
canım yeterde izah etmiş tefriciye e fatiha okuyoruz tefriciye her muradın kabulu için 4444 tane okunuyor fatiha ise bebeğin olması için 72000 tane sayılar tam sayı olacak ama ene eksik ne fazla :)))))))
sanada hayırlı pazarlar nazemircim
yani o ben...
ohh ne güzel işlerini bitirdin,benim koca çıkmadı bende paspal paspal duruyom akşama doğruda dedemizin bakıcısının doğum günü var oraya davetliyim ,bugün izin verdim kendime bişi yapmıycam yarın artık
tembelliğim tuttudoğrudur cnm doğru kişiyi eklemişsin..
cnm o tesbih sayacıyla her duayı okuyabilirsin yani sayması kolay olsun diye kullanılıyo
istediğin duaları kendin belli bi sayı koyup okuyabilirsin
tabi bazı duaların belli bi sayıları var o zaman daha kabul oluyo
ama ben sayı konusunda pek bi bilgim yok
canım bir çoğunun sayısı var toplamda
ama burada okuyorsak eğer duacı başımız sevili nurcanımız liste yapıyor kişilere böülüyor ve o hafta o kişiye listedeki kadar okuyoruz
isten kendi tek başında okuduğu dualrı var
oh sana müstehak :)))))))))
canım tuvalet sıkıntısı yoksa napıcan dursun dibinde :))) sağlığına dikkatet gerçi sokağa çıkmıyodur mikrop alsın
valla bende var çok memnunum olmazsa geldiğin zaman ben sana alırım burdan canım basmalı ama bendekide :)
canım yeterde izah etmiş tefriciye e fatiha okuyoruz tefriciye her muradın kabulu için 4444 tane okunuyor fatiha ise bebeğin olması için 72000 tane sayılar tam sayı olacak ama ene eksik ne fazla :)))))))
teşekkür ederim kızlar çok sağolasınızzz....başka yaptığınız şeyler var mı önereceğiniz...benimki uzun protokol,doğum kontrol hapı ve 9 gündür de lucrin kullanıyorum.adetimle diğer iğneler başlayacak...
aynen cnm yaa yap yap nereye kadaraman kuzum işte yap yap nereye kadar
yaaaaaaaa ben zaten ev işlerinden nefret ediyorumama el mahkum yapmak zorundayız yaaa yap yap bitmiyor arkanı dönmeden ben burdayım diyor
arasıra tebbelik iyi oluyor yaaaa
cnm sen şimdi bizden biraz uzaklaş eşinle ilgilen bu dönem sonuçta onun sana çok ihtiyacı var evde olduğu dönem ve muhabbet ister tabii,geçmiş olsuna gelen giden çok olur sana bol misafir gelir tabi[[/FONT]
kız cadıııııııııııııııııı insan çağırmazmııııııııı:84::84::84::84::84::84:ben gelirdim hemencecik
akşam eşim diyorki hayatım sen benimle mi evlisin yoksa kk de ki kızlarlamı onları bende çok seviyorsun herhaldebende baktım adam depresoya girecek kıskançlıktan erken çıkayım dedim ama muhabet kaçmışşşş
yaaaaaaaaa akşam misafir vardı yineeeeee o yüzden gelemdim başka bir gün acısını çıkartırız balımmmm
teşekkür ederim kızlar çok sağolasınızzz....başka yaptığınız şeyler var mı önereceğiniz...benimki uzun protokol,doğum kontrol hapı ve 9 gündür de lucrin kullanıyorum.adetimle diğer iğneler başlayacak...
site her zmanki yavasligindan yine birsey kaybetmemis..
mrb hanımlarr nasılsınız hayırlı pazarlarr
:84::84::84::84::84::84:
aşkolsun biz nurcanla istanbuldayız bizi kim gezdirecek
gerçi bende ehliyet varda pratikliğim yok pek
hosgeldin ece? nasilsin? moralind aha iyidir insallah bugun
hayatim hepinizi alacam tek tek..trabzondan cikacam yola....istanbul bursa ankara derken son olarak aadanaya ugrayacaz:))))
ya ne guzel var ehliyetin..ben hic bilmiyorum kullanmasini malesef..sifirdan aliyorum..bide babamin arabasida vardi evlenmeden once..okuldu isti derken hicccc oturup calisamadim..insallah geecerim yaaa
hayatim hepinizi alacam tek tek..trabzondan cikacam yola....istanbul bursa ankara derken son olarak aadanaya ugrayacaz:))))
ya ne guzel var ehliyetin..ben hic bilmiyorum kullanmasini malesef..sifirdan aliyorum..bide babamin arabasida vardi evlenmeden once..okuldu isti derken hicccc oturup calisamadim..insallah geecerim yaaa
canim oncelikle hosgeldin? sizde sorun neydi? bu surede 4444 tefriciye okuyabilirsin..72.000 fatiha ole bi iki ayda bitmiyo hemen...biraz zaman aliyo cunku baya uzun...21 meryem suresi okut istresen farkli farkli kisislere...ayetele kursu vs. yani bol bol dua et...Rabbimden baska siginacak kimimiz varki?
rabbim yardımcın olsun yüzünü gülüdürsünteşekkür ederim kızlar çok sağolasınızzz....başka yaptığınız şeyler var mı önereceğiniz...benimki uzun protokol,doğum kontrol hapı ve 9 gündür de lucrin kullanıyorum.adetimle diğer iğneler başlayacak...
yaaaaaaaaaaa ne güzel olurduyeter hayatim ehliyet kursuna gidiyorum..odnan cok fazla giremiyom...alayim ehliyeti trabzondan adanaya hepiniz tek tek toplayip gezdierecem:))))
aynen cnm yaa yap yap nereye kadar
ama işleri yapıp oturunca helal sana be kızım diyorum mis oldu her yer ama hergünde yapılmıyo al bugünkü gibi
cnm sen şimdi bizden biraz uzaklaş eşinle ilgilen bu dönem sonuçta onun sana çok ihtiyacı var evde olduğu dönem ve muhabbet ister tabii,geçmiş olsuna gelen giden çok olur sana bol misafir gelir tabi
sen yinede bütün gün bizlesin kocan evde olmasına rağmen helal yanii
ay benim kociş evde olacak ben pek takılamam yani işe gitmesi gereken dönemlerde bile gitmese ne iyi olur diyorum ama el mahkum 1 saat geç gitsen diye söyleniyorum ama yinede geri kalmıyo gidiyo ...senin koca kk yı kıskanıyo
cnm tedavin hayırlı olsun inş güzel sonuçlar alırsın...
sana dua konusunda nurcan gelsin yardımcı olur...
hehe dur o zaman ben toplıyım sizi kocişin otomatiğini alırım geze geze toplaşırız,
otomatik vites çok kullanmıştım yazın ama trafikte değil tarla yolları olur ya öğrenmek için oralarda
hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın moralim pek iyi olmasada idare eder işte arım çok var ya tetradox diye ilaç yazdı ama o benim midemi bulandırıyo içemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?