rabbim yardımcın olsun yüzünü gülüdürsün/COLOR]
yaaaaaaaaaaa ne güzel olurdukızlar hep birlikte şöyle gözlerimizn içine bakıp sohbet etseydikkk:44::44::44::44::44: ne güzel olurduuuuuuu nurcanda minik cadısını getiridi oohhhhhhhh değmeyin keyfimize ne güzel olurdu kızlar yaaaaaaaaa
canım eşim çok fazla uyuyor amliyattan dolayı bende o aralarda giriyorum
akaşm havasındaydı öle dedi
yaaaaaaaa ben pc bu yıla ldımbiliyorsunuz eşim özelikle siler içiniçin aldı bana
hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın moralim pek iyi olmasada idare eder işte arım çok var ya tetradox diye ilaç yazdı ama o benim midemi bulandırıyo içemiyom
canim insallah...esin iyi dimi ama..doktora gidiyosunuz bir sorun yok dimi hersey yolunda...canim tedaviye ne zaman baslamayi dusunuyosunuz..mayis gibi diyodun
hayatim hepinizi alacam tek tek..trabzondan cikacam yola....istanbul bursa ankara derken son olarak aadanaya ugrayacaz:))))
ya ne guzel var ehliyetin..ben hic bilmiyorum kullanmasini malesef..sifirdan aliyorum..bide babamin arabasida vardi evlenmeden once..okuldu isti derken hicccc oturup calisamadim..insallah geecerim yaaa
bende bugünlerde araba kullanmaya taktım eşim diyor bi hoca tutalım diye...bende ilk ırmak kenarında öğrendim eşime dedim ne cesaret beni burada çalıştırıyorsun... sonrada trafiği az olan yerlerde ama hala kendi başıma trafiğe çıkmış değilim cesaret edemiyorum....ben bile geçtim sen hayli hayli geçersin sınavlara derslere alışıksın
canım sağol eşim daha iyi salı gün ktrolümüz var bakalım dr ne diyecek
canım tedavi için bütüm birkimiiz eşim ameliyatına gitti biraz erteleyeceğiz kısmet bakalım eşim bir ayaklansında bebiş sonraki iş
hehe dur o zaman ben toplıyım sizi kocişin otomatiğini alırım geze geze toplaşırız,
otomatik vites çok kullanmıştım yazın ama trafikte değil tarla yolları olur ya öğrenmek için oralarda
insallah gecerim canim...insallah alinca trafige cikmayi cokkk istiyorum..ama korkuda var tabi..zamanla insallah gecer bu korkuda..ama araba suren bayanlari gorunca cok hosuma gidiyo..nedense bayanlara cok yakistiriyorum araba surmeyi...
otomatik vites olsa kullanabilirim gibi geliyo vites değiştirmek dikkatimi dağıtıyor bide debriyaja ayağım biraz zor yetişiyor oda beni geriyo
otomatik vites olsa kullanabilirim gibi geliyo vites değiştirmek dikkatimi dağıtıyor bide debriyaja ayağım biraz zor yetişiyor oda beni geriyo
Anne Olmak.
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne o...lmak, hesapsızca sevmek demektir...
...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...
Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir...
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir..
evet cnm otomatik vites çok rahat ben 2 sene önce eşimle geliboluya yazlığa gitmiştik eşimde o zaman jip vardı ve otomatik vitesti o kadar rahat kullandımki şehir içinde anlatamam,jip yüksek olduğu için kullanması daha güzel yukarıdan takip kolay oluyodu.
evet otomatik vitesle cok daha basitmis..bunu bana kurtaki kadinda soyledi..hatta soyledim sinavda otomatik vitesi olan arabalar ilemi sinava gircez..MEB izin vermiyo dedi:)))
eşimde sırf benim için otomatik vites almak istiyor tabi şu tedavilerden elimizi çekebilirsek arabayıda değiştirecez ama...bu sabah bizim evin önüne parketmiş jip tam istediğim gibi küçüklerinden anca öyle uzaktan baktım işte
tabi cnm öncelikle bırak bebiş gelsin hayırlısıyla sonra çok araba alırsınız...
yeterki önce bebiş gelsin hayırlısıyla
bizde zaten önceliği bebişe verdik ama pek nazlı gelemedi 13 senedir
ben kursa bi kaydolmak için gittim birde sınavdan 1 gün önce direksiyon dersine o kadar
normal vitesli arabada sadece 1 gün çalıştım sınav yapılacağı yerde
hocam çok iyiydi ve çok kolay öğretti
sınava girdiğimdede müfettişlerle muhabbet ede ede sınavı bitirmiştim 90la geçtim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?