bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim insallah...esin iyi dimi ama..doktora gidiyosunuz bir sorun yok dimi hersey yolunda...canim tedaviye ne zaman baslamayi dusunuyosunuz..mayis gibi diyodun

hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın moralim pek iyi olmasada idare eder işte arım çok var ya tetradox diye ilaç yazdı ama o benim midemi bulandırıyo içemiyom

canım iyi olcaksın inşşşş daha güzel günlerde gelecek inşşş

canim insallah...esin iyi dimi ama..doktora gidiyosunuz bir sorun yok dimi hersey yolunda...canim tedaviye ne zaman baslamayi dusunuyosunuz..mayis gibi diyodun

canım sağol eşim daha iyi salı gün ktrolümüz var bakalım dr ne diyecek
canım tedavi için bütüm birkimiiz eşim ameliyatına gitti biraz erteleyeceğiz kısmet bakalım eşim bir ayaklansında bebiş sonraki iş

bende bugünlerde araba kullanmaya taktım eşim diyor bi hoca tutalım diye...bende ilk ırmak kenarında öğrendim eşime dedim ne cesaret beni burada çalıştırıyorsun... sonrada trafiği az olan yerlerde ama hala kendi başıma trafiğe çıkmış değilim cesaret edemiyorum....ben bile geçtim sen hayli hayli geçersin sınavlara derslere alışıksın

insallah gecerim canim...insallah alinca trafige cikmayi cokkk istiyorum..ama korkuda var tabi..zamanla insallah gecer bu korkuda..ama araba suren bayanlari gorunca cok hosuma gidiyo..nedense bayanlara cok yakistiriyorum araba surmeyi...

hehe dur o zaman ben toplıyım sizi kocişin otomatiğini alırım geze geze toplaşırız,
otomatik vites çok kullanmıştım yazın ama trafikte değil tarla yolları olur ya öğrenmek için oralarda

otomatik vites olsa kullanabilirim gibi geliyo vites değiştirmek dikkatimi dağıtıyor bide debriyaja ayağım biraz zor yetişiyor oda beni geriyo

Cahil ile dost olma: İlim bilmez, irfan bilmez, söz bilmez; üzülürsün.

Saygısızla... dost olma: Usul bilmez, adap bilmez, sınır bilmez; üzülürsün.
...
Aç gözlü ile dost olma: İkram bilmez, kural bilmez, doymak bilmez; üzülürsün,

Görgüsüzle dost olma: Yol bilmez, yordam bilmez, kural bilmez; üzülürsün.

Kibirliyle dost olma: Hal bilmez, ahval bilmez, gönül bilmez; üzülürsün.

Ukalayla dost olma: Çok konuşur, boş konuşur, kem konuşur; üzülürsün.

Namertle dost olma: Mertlik bilmez, yürek bilmez, dost bilmez; üzülürsün.

— İlim bil, irfan bil, söz bil.
— İkram bil, kural bil, doyum bil.
— Usul bil, adap bil, sınır bil.
— Yol bil, yordam bil.
— Hal bil, ahval bil, gönül bil.
— Çok konuşma, boş konuşma, kem konuşma.
— Mert ol, yürekli ol.
— Kimsenin umudunu kırma.

Sen seni bil; ömrünce bu yeter sana.

[ Şeyh Edebali ]

insallah gecerim canim...insallah alinca trafige cikmayi cokkk istiyorum..ama korkuda var tabi..zamanla insallah gecer bu korkuda..ama araba suren bayanlari gorunca cok hosuma gidiyo..nedense bayanlara cok yakistiriyorum araba surmeyi...

o korkuyu yenebilsem 2 yıl olacak ehliyeti alalı çoktan usta olmam lazımdı

Anne Olmak.
Anne olmak, umut etmek demektir...

Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...

Anne o...lmak, hesapsızca sevmek demektir...
...
Anne olmak, sorumluluk demektir...

Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...

Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...

Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...

Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...

Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...

Anne olmak, uykusuz geceler demektir...

Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...

Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...

Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...

Anne olmak, mutluluk demektir..

otomatik vites olsa kullanabilirim gibi geliyo vites değiştirmek dikkatimi dağıtıyor bide debriyaja ayağım biraz zor yetişiyor oda beni geriyo

evet cnm otomatik vites çok rahat ben 2 sene önce eşimle geliboluya yazlığa gitmiştik eşimde o zaman jip vardı ve otomatik vitesti o kadar rahat kullandımki şehir içinde anlatamam,jip yüksek olduğu için kullanması daha güzel yukarıdan takip kolay oluyodu.

evet otomatik vitesle cok daha basitmis..bunu bana kurtaki kadinda soyledi..hatta soyledim sinavda otomatik vitesi olan arabalar ilemi sinava gircez..MEB izin vermiyo dedi:)))

anne olmak...karninda degil kalbinde tasimaktir..biz once kalbimizde tasimayi ogrendik bebislerimizi ; herkes karninda tasimayi ogrenirken once

eşimde sırf benim için otomatik vites almak istiyor tabi şu tedavilerden elimizi çekebilirsek arabayıda değiştirecez ama...bu sabah bizim evin önüne parketmiş jip tam istediğim gibi küçüklerinden anca öyle uzaktan baktım işte

evet otomatik vitesle cok daha basitmis..bunu bana kurtaki kadinda soyledi..hatta soyledim sinavda otomatik vitesi olan arabalar ilemi sinava gircez..MEB izin vermiyo dedi:)))

evet otomatik vitesle öğretilmiyor...onun için önceden otomatik kullananlar daha çok zorlanıyorlar....önce düz vites öğrenmek daha iyi kursta zorlanmazsın

tabi cnm öncelikle bırak bebiş gelsin hayırlısıyla sonra çok araba alırsınız...
yeterki önce bebiş gelsin hayırlısıyla

ben kursa bi kaydolmak için gittim birde sınavdan 1 gün önce direksiyon dersine o kadar
normal vitesli arabada sadece 1 gün çalıştım sınav yapılacağı yerde
hocam çok iyiydi ve çok kolay öğretti
sınava girdiğimdede müfettişlerle muhabbet ede ede sınavı bitirmiştim 90la geçtim..

bende hiç kaçırmadım derleri kursda zaten yarım km eve ...benim en büyük dezavantajım hocamın gıcık bişey oluşuydu onunla çalıştığımız ilk gün çocuklar gibi ağladım eve gelince eşime ben bidaha gitmeyecem dedim ertesi gün eşimle gittik çocuk gibi beni kursa götürdü o gün hocam pek iyiydi ama halan onun yüzünden cesaret edemiyorum öyle hiç tehlikede yaratmadım sadece arabayı stop ettiriyodum onada kızıyordu bazen ayetel kürsiyi okuyp da gidiyordum inşallah bugün beni çalıştırmasın diye ne zaman okuyup gittiysem başka hoca çalıştırdı beni...sınava giderken kendi arabamızla gittim sınav yerine pek trafik olmayan biyerdi zaten..ama sonuç halan trafiğe çıkamıyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…