bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

gelir cnm benim gelir inş hayırlısıyla ümidini kaybetme...kaç defa denediniz?

ilk iğne ilaç tedavisi denedik olmadı sonra tüpe başladık ocağın başında yumurtalarım erken çatladığı için aşılama yapıldı tutmadı sonra kist oldu sonra bizim paralar suyunu çekti bizde parayı tamamlayana kadar ara verdi....yani ilkini deneyemeden iptal oldu diyebiliriz

gunaydin kizlar..simsicak bir pazar gununden simsicacik sevgiler hepinize:)))))
sanada sevgiler kuşum
ya kız sen eşinle ilgilen yoksa muhabbeti hep ederiz :))
sen geldin şimdide ben gidiyorum...saçımı boyadım şimdi yıkamaya gidiyorum
oooh mis valla benim uclar kaldı sarı sarı üstler çıktı valla doğursamda şööööööööle bi boyatsam
yeter hayatim ehliyet kursuna gidiyorum..odnan cok fazla giremiyom...alayim ehliyeti trabzondan adanaya hepiniz tek tek toplayip gezdierecem:))))
tamam bizi iatemiyon demek
mrb hanımlarr nasılsınız hayırlı pazarlarr
merhaba canım nasıl oldun Allahın izniyle iyisin inşallah
:84::84::84::84::84::84:
aşkolsun biz nurcanla istanbuldayız bizi kim gezdirecek
gerçi bende ehliyet varda pratikliğim yok pek
ha ha bende hiçbiri yok :)))))))) kız napalım bizde minibüse yada taksiye biner anca foruma gideriz ha ha :))))))
hehe dur o zaman ben toplıyım sizi kocişin otomatiğini alırım geze geze toplaşırız,
otomatik vites çok kullanmıştım yazın ama trafikte değil tarla yolları olur ya öğrenmek için oralarda
bizidemi tarlada gezdirven ha ha

ayyyy ne güzel olur kızlar kızımın mevlütüne gelirsiniz kısmetolursa hepinizi beklerim :))))
kız deli geliboluda 10 yaşındaki çocuklar bile kullanıyo doğru dürüst arabamı var orda ha ha :))))))) ben bütün gelibolunun merkezini bir saaaatte gezerim ha ha :))

oh ohj biri jipdiyo öbürü arabayı değiştiriyo kızlar benim el arabasıyla ben alırım sizi siz merak etmeyin :))

arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz sadece ama bi eylem yok...

kız bizde değiştirecek bi araba bile yok haha gene bak yağın yerdern kesiliyo olsun bebiş gelince değiştirirsiniz

valla kredi çektik arkadaştan borç alıp öyle almıştık ilk arabamızı onun borcunu bitirdik şimdi kullandığımızı aldık yavaş yavaş modelini yükseltiriyoruz...bide bizim memlekete giderken 3-4 araba değişiyor bizim için zor oluyordu gidip gelmek

:))))))) bizim memelekete gitmek burdan anneme gitmekten kkolay 4 saatte otobüse binip film izlerken geliboluya varıyom burdan annem karşıya gitmek içim bi otobüse biniyom ondan sonra başka otobüsse biniyom 2,5 saatta zor gidiyom in bin otobüsler dolu perişan oluyom :))))))) ama ev aldığımız için memleketten peşin elimizde olan oraya gitti bide 6yıl daha borcu var :))))))))
kızlarrrrrrrrrrrr

buyur canım

ayyyyyyyyyyy ben çok isterdimmmmm yeğenimin mevlütünde olmayıııı

Bi gidip geliyorum hooop 10 sayfa kaynatmışsınız :))) Azıcık evi süpürdüm toz aldım sonra oruç başıma vurdu uyumuşum. Ya bu saatler alındı mı gece mi alınacak acaba ezan dünki gibi 6 buçuk civarı mı okunuyor yoksa yedi buçukta mı ki?:44:
Yetercim ne güzle sözler yazmışsın Şeyh Edebaliden, Edebali Türbesi Eskişehir de giderdim lisedeyken, huzur veren bir yerdir.
Bakıyorum yine arabalara biniliyor şehir şehir gezilliyor ooohhh... Bir korkak şoför de burda var araba bana bakıyor ben ona, aslında otomatik de ama çoook korkuyorum, belki baharda ders alırım içime heves gelirse..

yaz saatinemi geçtik yaafffffff
canım çok bebğndim sizlerle paylaştım yaaaa keşke yakın olsak giderdik türbeye
kızlar yaaaaa benim arabamda yok ehliyetimde :26::26::26:ama arba olsa hemmen alırdım ehliyeti ve hemmen kulanmaya başlardımmm ooohhhh canıma minnet derdim valla koçişe bile vermezdimmm

hayatim gece 3 te alinacak..universite sinavindan dolayi gece alinmadi ama bu gece saat 3 de saatler bir saat ileri aliniyo..en iyisi yatmadan once saati bir saat ileri alip oyle uyumak:)))

nurcan kusum...kiz yazdigim yazlis yazildi...yani trabzondan baslayacam istanbul ankara bursa ankara en sonda adanaya gidecez arabayla:)))) malum adanaya gidene kadar hepimizi birer alirim:))))

kiz ayse hemde otomatik vitesss...anammmmm ben senin yerinde olsam ise bile onla gdierdim kisss.....

aynen katiliyorum:)))))

kızımın cicileri kızlar ama hastaneye gidecekler çantasında bunlar biraz büyüyünce giyilecekler diğerlerini yıkayıp
ütülediğim için çıkarmıyom çantasından :)))))))

Uploaded with ImageShack.us

ayşe teyzesinden kızıma ilk hediyemiz :))))))))))

ccanım hepside çok güzeller güzel günlerde giydirr
inşşşşşşşşşşşşş

biz gitmeyi düşünüyoruz inşallah buyaz eşim tabi yan çizmezse çok uzakda değil, ama türbeyi bilmiyodum gitmişken türbeyide ziyaret ederiz...ben bi öğrensem eşime diyorum arabayı sana vermeyecem diye o da sen yeterki kullanda verme diyor...sendeki cesaretin birazını göndersene bana yoksaanca oyuncak araba kullanacaz

maşallah ne güzel elbiseler güzel günlerde giysin inşallah ...geçen gün bi elbise gördüm bayıldım çevremde de kız çocuk da yok kardeşlerimin çocuklarıda hep erkek kendimi zor tuttum almamak için sadece bitane var onada büyük gelecek

tatlım sende cesursundurda cersaretiyin üzeri ötülmüştür
şöle bir silkelen kimse seni tutamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…