Nurcanııım ne güzel ciciler onlar Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin... Darısı tüüüüüüm topik kardeşlerimin başınaaaa..
amin canım rabbim siz canım arkadaşlarıma dahada güzellerini kısmet etsin inşallah :)))))))
ccanım hepside çok güzeller güzel günlerde giydirr
inşşşşşşşşşşşşş
benim adamda diyoki boşa kursa gitme ben salakmıyım sana araba vrim diyo ehliyeti alırsın cebinde hatıra diye sakşlarsın diyo :)))))biz gitmeyi düşünüyoruz inşallah buyaz eşim tabi yan çizmezse çok uzakda değil, ama türbeyi bilmiyodum gitmişken türbeyide ziyaret ederiz...ben bi öğrensem eşime diyorum arabayı sana vermeyecem diye o da sen yeterki kullanda verme diyor...sendeki cesaretin birazını göndersene bana yoksaanca oyuncak araba kullanacaz
sağol canımmaşallah ne güzel elbiseler güzel günlerde giysin inşallah ...geçen gün bi elbise gördüm bayıldım çevremde de kız çocuk da yok kardeşlerimin çocuklarıda hep erkek kendimi zor tuttum almamak için sadece bitane var onada büyük gelecek
Nurcanııım ne güzel ciciler onlar Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin... Darısı tüüüüüüm topik kardeşlerimin başınaaaa..
amin canım rabbim siz canım arkadaşlarıma dahada güzellerini kısmet etsin inşallah :))))
benim adamda diyoki boşa kursa gitme ben salakmıyım sana araba vrim diyo ehliyeti alırsın cebinde hatıra diye sakşlarsın diyo :)))))
sağol canım
bakarsın kendi kızıa aalmak kısmet olur inşallah
sağol canım amiiiiiiiiiiin hepi,izerabbim senin kuzununk,leri görmeyi nasip vetsin
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun
4-)ayşe
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981
kızlar umudumsun arkadaşımızın listesini yaptım hafta sonu başlarız herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun umudumsun canım ismini herkeze sölersin
pearlflover----------------------okudu
son_ece------------------------okudu
ayşe----------------------------okudu
umudumsun
yeter---------------------------okudu
nurcan-------------------------okudu
nazemir-----------------------okudu
ceylin---------------------------okudu
pembe_86---------------------okudu
herzaman_seninle------------okudu
hilbay--------------------------okudu
tweety25----------------------okudu
derin--------------------------okudu
neslyy
pinar1202----------------------okudu
asli_1981
umudumsun 5 adet
Kız siz bu konuyu açtıkça içime dert oluyor nolcak benim bu araba kullanamama halim valla üzülüyorum ne salaklar kullanıyor neden ben bu kadar tırsığım ki?
slm arkadaslar .bu ay asılama yaptrdım.tutmadı.9. gun kanda 0.7 cıktı degerım.11. gun yanı bugun de adet oldum.ama benım 3-4 aydr adetım cok az gelıyor.zorla 2-3 ped dolmuyor bıle.sızce neden olabılır bu.
Maaşallah bu sefer çok güzel ilerledi duamız inşallah bu dua gibi su gibi akar da umudumsun evladına en kolay yoldan kavuşur.
Sonrakini nazemire okuyacağız değil mi?
canım sitrestendir büyük ihtimalle çok arkadaş çıkıyo normalde olmazke artık adeti nde gecikme veya azalma olan ama için rahat etsin istersen bi doktoruna sor
canım sitrestendir büyük ihtimalle çok arkadaş çıkıyo normalde olmazke artık adeti nde gecikme veya azalma olan ama için rahat etsin istersen bi doktoruna sor
Kız siz bu konuyu açtıkça içime dert oluyor nolcak benim bu araba kullanamama halim valla üzülüyorum ne salaklar kullanıyor neden ben bu kadar tırsığım ki?
canım dr. a sordum bısı demedı( hormon testlerım normal.ee asılama yaptrrkende ondan oncekı ay da ıkı ayrı dr. yumurta rezervın cok ıyı dedı.yanı erken menopoz olsa rezerv az gorunurdu degılmı.tıroıd ve prolaktın hormonlarım ozellıkle onlarda yukselme olurmus adet azaldıgında ama benım o hormonlarda normal.gerye rahımede yapısıklık kalıyor.AMA 10 ay oncekı rahım fımımde hersey normaldı.ne yapısıklık ne tupte tıkanıklık vardı.o zamandan berıde hıc kurtaj falan olmadım dusuk yapmadım.bunlar dısında yapısıklık olmus olabılır mı bende.bılemıyorum yaa.oncekı gıbı yogun degıl adetım.rengıde acık kırmızı.onceden koyu kırmızı gelırdı.offf bılmıyorum nedenkııı
canım dr. a sordum bısı demedı( hormon testlerım normal.ee asılama yaptrrkende ondan oncekı ay da ıkı ayrı dr. yumurta rezervın cok ıyı dedı.yanı erken menopoz olsa rezerv az gorunurdu degılmı.tıroıd ve prolaktın hormonlarım ozellıkle onlarda yukselme olurmus adet azaldıgında ama benım o hormonlarda normal.gerye rahımede yapısıklık kalıyor.AMA 10 ay oncekı rahım fımımde hersey normaldı.ne yapısıklık ne tupte tıkanıklık vardı.o zamandan berıde hıc kurtaj falan olmadım dusuk yapmadım.bunlar dısında yapısıklık olmus olabılır mı bende.bılemıyorum yaa.oncekı gıbı yogun degıl adetım.rengıde acık kırmızı.onceden koyu kırmızı gelırdı.offf bılmıyorum nedenkııı
birisi topik bile açmış araba kullanmak diye 1 haftada nasıl trafiğe çıkarım diye soruyor...o tırsıklardan bitaneside benim ama kararlıyım bu yıl hatta bu yaz bitmeden bu sorunu çözmeye
size iyi sohbetlerrrrrrrrrrrr
ben çıkıyorummmmmmmmmm
canım rahim yapışıklığı konusunda bişi diyemicem ama adet değişkendi benim yıllarca çoook aşırı adetim olurdu 2 yıldır sadece 3 gün sürüyor adatim mesela yani adetin deişebilir bu çok sorun yapma kesilmediği sürece bişi olmaz
üzülme canım strestendir aklına kötü kötü şeyler getirme. adetin süresince günde 1-2 fincan adaçayı iç söktürür adetini ama adetin bitince içme olur da hamiş kalırsan bebeğe zararı olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?