hımmm anladım canım.inşallah dedıgın gıbıdır.hayır bende hıc kıst falan da yok yapısıklıga neden olacak bır durumum da yok.usg de dr.lar rahım cok ıyı dıyorlar ama bılemıyorum.arastrdım da bu saydıklarım olabılırmıs bır de tabı stres.evet aslında her ay negatıf oldukca ben her ay dahada stres oluyorum ve kendıme gelemıyorum.mayısta tupe baslıycam bende.Rabbim herkesın yuzunu guldrusun ıcınde benım de inşallah.yorumların ıcın cok sagol.Rabbim bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah sana da.
işe yarıyor mu canım.tamam ıcerım söktrsun ıyıce bari.sen ne yaptın canım transferın oldu mu.beklıyordun sanırım transfer ıcın sımdı durum nasıl.inşallah olumlu sonuc alırsın sen de
iyiyiz ececim sen nasılsın, düzeldi mi biraz moralin? şimdi ne yapacaksın konuştunmu doktorunla yeni bir tedavi var mı ufukta?
tşkr ederim iyiyim canım moralime gelince yarına baglı canım bugün pazardı dr yoktu yarın gidip görüşecegim akalım ne diyecek inşallah söyledigi gibi çatlatma ignesinden kaynaklanan bişeydir
Hadi inşallah canım eğer öyleyse hi sorun yok demektir 20 yumurta çok iyi çünkü...
inş bu tedavinde yüzün güler cnm.hayırlısı olsunda...ilk iğne ilaç tedavisi denedik olmadı sonra tüpe başladık ocağın başında yumurtalarım erken çatladığı için aşılama yapıldı tutmadı sonra kist oldu sonra bizim paralar suyunu çekti bizde parayı tamamlayana kadar ara verdi....yani ilkini deneyemeden iptal oldu diyebiliriz
ahh cnm tarla yolunda kullanma zamanım çoktaan geçti e 5 e çıkartırım seni merak etme...sanada sevgiler kuşum
ya kız sen eşinle ilgilen yoksa muhabbeti hep ederiz :))
oooh mis valla benim uclar kaldı sarı sarı üstler çıktı valla doğursamda şööööööööle bi boyatsam
tamam bizi iatemiyon demek
merhaba canım nasıl oldun Allahın izniyle iyisin inşallah
ha ha bende hiçbiri yok :)))))))) kız napalım bizde minibüse yada taksiye biner anca foruma gideriz ha ha :))))))
bizidemi tarlada gezdirven ha ha
ayyyy ne güzel olur kızlar kızımın mevlütüne gelirsiniz kısmetolursa hepinizi beklerim :))))
kız deli geliboluda 10 yaşındaki çocuklar bile kullanıyo doğru dürüst arabamı var orda ha ha :))))))) ben bütün gelibolunun merkezini bir saaaatte gezerim ha ha :))
oh ohj biri jipdiyo öbürü arabayı değiştiriyo kızlar benim el arabasıyla ben alırım sizi siz merak etmeyin :))
yetercim hiç öyle deme ...yaz saatinemi geçtik yaafffffff
canım çok bebğndim sizlerle paylaştımyaaaa keşke yakın olsak giderdik türbeye
kızlar yaaaaa benim arabamda yok ehliyetimde :26::26::26:ama arba olsa hemmen alırdım ehliyetive hemmen kulanmaya başlardımmm ooohhhh canıma minnet derdim valla koçişe bile vermezdimmm
kızımın cicileri kızlar ama hastaneye gidecekler çantasında bunlar biraz büyüyünce giyilecekler diğerlerini yıkayıp
ütülediğim için çıkarmıyom çantasından :)))))))
Uploaded with ImageShack.us
ayşe teyzesinden kızıma ilk hediyemiz :))))))))))
canım doktor rahimde bişi olsa tıkanıklı felan görürdü senin kesin sitrestendir tabiki her negatif bizleri yıkıyor sonuçta bende 7 ay öncesinekadar her ay negatif gören biriydim ama mecburuz yaşamııza devametmeye Allahtan herşeyin hayırlısı çok yıpratma kendini kusura bakma geç cevap yazdım bu sıra fazla duramıyorum topicdehımmm anladım canım.inşallah dedıgın gıbıdır.hayır bende hıc kıst falan da yok yapısıklıga neden olacak bır durumum da yok.usg de dr.lar rahım cok ıyı dıyorlar ama bılemıyorum.arastrdım da bu saydıklarım olabılırmıs bır de tabı stres.evet aslında her ay negatıf oldukca ben her ay dahada stres oluyorum ve kendıme gelemıyorum.mayısta tupe baslıycam bende.Rabbim herkesın yuzunu guldrusun ıcınde benım de inşallah.yorumların ıcın cok sagol.Rabbim bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah sana da.
işe yarıyor mu canım.tamam ıcerım söktrsun ıyıce bari.sen ne yaptın canım transferın oldu mu.beklıyordun sanırım transfer ıcın sımdı durum nasıl.inşallah olumlu sonuc alırsın sen de
inş bu tedavinde yüzün güler cnm.hayırlısı olsunda...
ahh cnm tarla yolunda kullanma zamanım çoktaan geçti e 5 e çıkartırım seni merak etme...
bu arada gelibolu dediysem şehitlik yolundanda bahsetmek isterim hahaha
yetercim hiç öyle deme ...
.ünkü bende diyodumki ay şu ehliyeti alayım kocişten alcam arabayı gezicemde gezicem
ne oldu diye soruyosan eğer ehliyet cüzdanda fazladan bi kart gibi duruyo gün yüzü gördüğü yok
cnm çok güzelmş hediyeleriniz bayıldım
sanırım ayşenin gönderdiği mevlüd takımı değilmi..?
Maaşallah bu sefer çok güzel ilerledi duamız inşallah bu dua gibi su gibi akar da umudumsun evladına en kolay yoldan kavuşur.
Sonrakini nazemire okuyacağız değil mi?
vet canım ayşecim mevlüt takımını aldı zaten ilk ve tek hediemiz o ggerisini ben aldım :))))))))))))
tabi akrabarım kim ne alırsa alsın kızım mevlütünde o takımı giycek Allahın izniyle :))) ayşecimde karnında sıpası kızımın mevlütüne gelecek :)))))))))
neslyy
asli_1981
umudumsun ve 5 arkadaşı
duayı okumayan aekadaşlar ne durumdasınız
ay canım benim ben yine görmedim seni okadarda baktım kimse yokmu diye yorulmuşum dün iş gü. gece yorgunluktan uyuyamadım heryerim ağrıdı :)))))))iyi geceler nurcan uykunmu kaçtı
amiiiin inşallahGünaydın hanımlar iş başı yaptım ben( Siz uyuyun tabi... Ama bu haksızlık yaaa
İnşallah canım Allah o günlere çıkarsın da gelirim inşallah..
canım aslıyada neslyede msj attım nezsli kesin okumuşturda aslıyı bilmiyorum cevap gelşir bugün ondandanesly ve asli eger okumayacaklarsa ben bulurum bir sekilde okuyacak birilerini..ama yok okuyacaklar ise haber versinler lutfenn...
nurcannn kizinin cicilerina bayildim....darisi tum evlat isteyenlerin basina insallahhh
canım doktor rahimde bişi olsa tıkanıklı felan görürdü senin kesin sitrestendir tabiki her negatif bizleri yıkıyor sonuçta bende 7 ay öncesinekadar her ay negatif gören biriydim ama mecburuz yaşamııza devametmeye Allahtan herşeyin hayırlısı çok yıpratma kendini kusura bakma geç cevap yazdım bu sıra fazla duramıyorum topicde
vaaaaaaay şehitlik yolu heeeeee maaşallah o yolda araba yoktur ama çok dönemeçlidşir helal olsun sana :)))))))))))
vet canım ayşecim mevlüt takımını aldı zaten ilk ve tek hediemiz o ggerisini ben aldım :))))))))))))
tabi akrabarım kim ne alırsa alsın kızım mevlütünde o takımı giycek Allahın izniyle :))) ayşecimde karnında sıpası kızımın mevlütüne gelecek :)))))))))
neslyy
asli_1981
umudumsun ve 5 arkadaşı
duayı okumayan aekadaşlar ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?