bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

valla ben adetken içiyorum benim işime yarıyor sancıma da iyi geliyor..
benim tedavim malesef yarıda kaldı şimdi d.kontrol hapı alıyorum o bitince bakıcaz bakalım yeniden başlayabiliriz umarım, eğer bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta sonu başlayabiliriz..

iyiyiz ececim sen nasılsın, düzeldi mi biraz moralin? şimdi ne yapacaksın konuştunmu doktorunla yeni bir tedavi var mı ufukta?

iyiyiz ececim sen nasılsın, düzeldi mi biraz moralin? şimdi ne yapacaksın konuştunmu doktorunla yeni bir tedavi var mı ufukta?

tşkr ederim iyiyim canım moralime gelince yarına baglı canım bugün pazardı dr yoktu yarın gidip görüşecegim akalım ne diyecek inşallah söyledigi gibi çatlatma ignesinden kaynaklanan bişeydir

tşkr ederim iyiyim canım moralime gelince yarına baglı canım bugün pazardı dr yoktu yarın gidip görüşecegim akalım ne diyecek inşallah söyledigi gibi çatlatma ignesinden kaynaklanan bişeydir

Hadi inşallah canım eğer öyleyse hi sorun yok demektir 20 yumurta çok iyi çünkü...

inş bu tedavinde yüzün güler cnm.hayırlısı olsunda...
ahh cnm tarla yolunda kullanma zamanım çoktaan geçti e 5 e çıkartırım seni merak etme...
bu arada gelibolu dediysem şehitlik yolundanda bahsetmek isterim hahaha
yetercim hiç öyle deme ...
.ünkü bende diyodumki ay şu ehliyeti alayım kocişten alcam arabayı gezicemde gezicem
ne oldu diye soruyosan eğer ehliyet cüzdanda fazladan bi kart gibi duruyo gün yüzü gördüğü yok

cnm çok güzelmş hediyeleriniz bayıldım
sanırım ayşenin gönderdiği mevlüd takımı değilmi..?

canım doktor rahimde bişi olsa tıkanıklı felan görürdü senin kesin sitrestendir tabiki her negatif bizleri yıkıyor sonuçta bende 7 ay öncesinekadar her ay negatif gören biriydim ama mecburuz yaşamııza devametmeye Allahtan herşeyin hayırlısı çok yıpratma kendini kusura bakma geç cevap yazdım bu sıra fazla duramıyorum topicde

vaaaaaaay şehitlik yolu heeeeee maaşallah o yolda araba yoktur ama çok dönemeçlidşir helal olsun sana :)))))))))))

vet canım ayşecim mevlüt takımını aldı zaten ilk ve tek hediemiz o ggerisini ben aldım :))))))))))))
tabi akrabarım kim ne alırsa alsın kızım mevlütünde o takımı giycek Allahın izniyle :))) ayşecimde karnında sıpası kızımın mevlütüne gelecek :)))))))))

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun
4-)ayşe
5-)yeter
6-)nurcan
7-)nazemir
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981

kızlar umudumsun arkadaşımızın listesini yaptım hafta sonu başlarız herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun umudumsun canım ismini herkeze sölersin

pearlflover----------------------okudu
son_ece------------------------okudu
ayşe----------------------------okudu
umudumsun
yeter---------------------------okudu
nurcan-------------------------okudu
nazemir-----------------------okudu
ceylin---------------------------okudu
pembe_86---------------------okudu
herzaman_seninle------------okudu
hilbay--------------------------okudu
tweety25----------------------okudu
derin--------------------------okudu
neslyy
pinar1202----------------------okudu
asli_1981
umudumsun 5 adet

Günaydın hanımlar iş başı yaptım ben ( Siz uyuyun tabi... Ama bu haksızlık yaaa

İnşallah canım Allah o günlere çıkarsın da gelirim inşallah..

iyi geceler nurcan uykunmu kaçtı
ay canım benim ben yine görmedim seni okadarda baktım kimse yokmu diye yorulmuşum dün iş gü. gece yorgunluktan uyuyamadım heryerim ağrıdı :)))))))
Günaydın hanımlar iş başı yaptım ben ( Siz uyuyun tabi... Ama bu haksızlık yaaa

İnşallah canım Allah o günlere çıkarsın da gelirim inşallah..
amiiiin inşallah
nesly ve asli eger okumayacaklarsa ben bulurum bir sekilde okuyacak birilerini..ama yok okuyacaklar ise haber versinler lutfenn...
canım aslıyada neslyede msj attım nezsli kesin okumuşturda aslıyı bilmiyorum cevap gelşir bugün ondanda
nurcannn kizinin cicilerina bayildim....darisi tum evlat isteyenlerin basina insallahhh

amin canım rabbim hepinize tez vakitte bu günleri göstersin ki ben inanıyorum günün birinde burdan sıpalarımızı çekiştiricez

kızın güle güle kullansın cnm
zaten mevlüdte mevlüd takımı giydiriliyo diğer akrabalardan gelen hediyeleride daha zonra giyer kızın..
inş ayşede bebişiyle eşlik eder mevlüdünüze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…