nesly ve asli eger okumayacaklarsa ben bulurum bir sekilde okuyacak birilerini..ama yok okuyacaklar ise haber versinler lutfenn...
kızlarrrr mrhbbbbb ne haberrrrrr
ayy şükür sonunda ses veren oldu
neredeydiniz millet bugün yaaa
özellikle nurcanı çok merak ediyorum o topiğe girmeden duramazdı,bitiremedimi odayı acaba
kızlarrrr mrhbbbbb ne haberrrrrr
canım yaaaaaaaa benim sabahtan buyana misafirim vardı şimdi gittiler bende ufak tefek işleri halledip buraya geldimmmmm çok yoruldum
bu arada ben yarın eşimi ünvertye götüreceğim gelemem belki yarında
cnm sen zaten torpillisin eşinden dolayı
ayşe yok nurcan hiç yok diğer kızlar yok anlamadım hepsi birden nasıl olduda kayboldu
amin canım hepinizi beklerim bebişlerinizle inşallah :))))))))kızın güle güle kullansın cnm
zaten mevlüdte mevlüd takımı giydiriliyo diğer akrabalardan gelen hediyeleride daha zonra giyer kızın..
inş ayşede bebişiyle eşlik eder mevlüdünüze...
Allah kabul etsin canımben okudum Allah kabul etsin.
rabbim sana daha güzellerini nasip etsin hayatım :))))))))bu ayda olmadı adet oldum. kısmet bir sonraki aya inşşş.
nurcancım cicileri cok hoş kızının saglıklı günlerde giysin inşşş
ay kız bimiyo ben biyeri yapıyom öbür yer dert oluyo başıma ha ha daha anca oturdum bi arada arkadaşa kaçtım kahve içmeye dinlnmek için yoksa evdde olsam kahveyi bile aayakta içerim ben :)))) bu enerjiye bu kilo nedir anlamadım bebiş olmasa beni kimse tutamaz :)))):)))))ayy şükür sonunda ses veren oldu
neredeydiniz millet bugün yaaa
özellikle nurcanı çok merak ediyorum o topiğe girmeden duramazdı,bitiremedimi odayı acaba
mrbalarrr arkadaşımmmm nasılsınnn
yanlız ama ne yanlız...iş yaptım durdum geldim gene kimse yok,anlaşmalı gbi hee
ha ha evet ayşeyle umudumsunda girmemiş :)))))))) Allahtan yeter demirbaşı bütün topiclerin :)))))))
slm iyi akşamlarrr hanımlarr nasılsınızz
ah canım geçmiş olsun sana çalışırken en sevmdiğim gündü tatil ertesi nekadar güzel bi moddan berbat bir moda giriyorsun birden biregeldim kız geldiiim...
iş birikmiş bir sürü canım çıktı bütün gün giremedim, eve gelince de sızmışım şimdi uyandım :)))
naber kızlaaaar?
valla bi otursam girecektim nete ama hiiiiç oturmadım ölenden beri :)))))yeterde yoktu ne yazıkki bugün misafirleri varmı yarım saat önce geldi oda
ayşede şimdi geldi
slm iyi akşamlarrr hanımlarr nasılsınızz
valla yorgunluktan elim kalkmıyor senden naber?
ah canım geçmiş olsun sana çalışırken en sevmdiğim gündü tatil ertesi nekadar güzel bi moddan berbat bir moda giriyorsun birden bire((((((((((
valla bi otursam girecektim nete ama hiiiiç oturmadım ölenden beri :)))))
slm canım sennasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?