bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ya bir de bankada sistem değişiyor ankarada bir sürü programcı gelmiş, heryer heryerde üfff çok saçma bir gündü.
demin doktoru aradım araba kullanıyorum 9 da ara dedi :76:

ha ha evet ayşeyle umudumsunda girmemiş :)))))))) Allahtan yeter demirbaşı bütün topiclerin :)))))))
biri yetermi dediii
yeterde yoktu ne yazıkki bugün misafirleri varmı yarım saat ön
ayşede şimdi geldi
evet bu gün kahvatının üstüne geldi ilk misafir :26::26::26ndan sonrasını hatırlamıyorum akşam 5 di en sonu gitti
çok yorgunum ve agrım var çay içerken bi bakayım dedim
ağrı kesici iç günde 3 taneye kadra içebilirisin demişti bizim dr
ya bir de bankada sistem değişiyor ankarada bir sürü programcı gelmiş, heryer heryerde üfff çok saçma bir gündü]

hımmmmmmmmmm artık sonra araycaksın yapacak bir şey yok

hayırdır sende mi kendini temizliğe verdin? nurcan odayla bozdu kafayı, asuman sabah çamaşır suyunda bilmem ne kaynatıyordu bi daha haber alamadım kafayı buldu galiba kokudan

yok canım ben temizlikle ugraşamıyorum daha agrım çok hastaneye gitmiştim yol çok yordu kendi hastanemden çıktım kaynanayı hast kaldırmışlar ona gittim yol mahvetti beni

işte perşembedeb önce temizliğe verdi kendini, kafa dağıtıyor..
aman sedece iş yapıyo olsun yeterki inşallah bidaha 9 ay yapmaz bebişini büyütür
yok canım ben temizlikle ugraşamıyorum daha agrım çok hastaneye gitmiştim yol çok yordu kendi hastanemden çıktım kaynanayı hast kaldırmışlar ona gittim yol mahvetti beni

geçmiş olsun canım

aaa geçmiş olsun ciddi bişeyi yoktur inşallah. doktorun ne dedi, ne yapacaksınız şimdi? sen tedavini nerde görüyordun?
hahaytttttttttttttt ayşeeeee olacak

aaahh ahh olur mu acabaaa?

aaa geçmiş olsun ciddi bişeyi yoktur inşallah. doktorun ne dedi, ne yapacaksınız şimdi? sen tedavini nerde görüyordun?

aaahh ahh olur mu acabaaa?

olcak olackkkkkkkksende göreceksinnnnnnnnnnnnn göbüşün şişecek ne oldu diye düşünürkennnnnnnbirde bakacaksın kiiiiiiii varmışşşşşşşşşşşşşş hahayttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…