yorgunluk ve agrı haricinde gayet iyiyim canım
ya bir de bankada sistem değişiyor ankarada bir sürü programcı gelmiş, heryer heryerde üfff çok saçma bir gündü.
demin doktoru aradım araba kullanıyorum 9 da ara dedi :76:
çok yorgunum ve agrım var çay içerken bi bakayım dedim
aaaaaaaaaaabdoktoru neden aradın bittimi hapların canım :))))))))))))
biri yetermi dediiiha ha evet ayşeyle umudumsunda girmemiş :)))))))) Allahtan yeter demirbaşı bütün topiclerin :)))))))
evet bu gün kahvatının üstüne geldi ilk misafir :26::26::26yeterde yoktu ne yazıkki bugün misafirleri varmı yarım saat ön
ayşede şimdi geldi
ağrı kesici iç günde 3 taneye kadra içebilirisin demişti bizim drçok yorgunum ve agrım var çay içerken bi bakayım dedim
ya bir de bankada sistem değişiyor ankarada bir sürü programcı gelmiş, heryer heryerde üfff çok saçma bir gündü]
hımmmmmmmmmm artık sonra araycaksın yapacak bir şey yok
hayırdır sende mi kendini temizliğe verdin? nurcan odayla bozdu kafayı, asuman sabah çamaşır suyunda bilmem ne kaynatıyordu bi daha haber alamadım kafayı buldu galiba kokudan
yarın soooon 1 tanecik kaldı, 1 tane kalınca ara demişti...
ya gerçekten asumandan sesyok hiiiiiiiiiiiiç
hayırdır sende mi kendini temizliğe verdin? nurcan odayla bozdu kafayı, asuman sabah çamaşır suyunda bilmem ne kaynatıyordu bi daha haber alamadım kafayı buldu galiba kokudan
biri yetermi dediii
evet bu gün kahvatının üstüne geldi ilk misafir :26::26::26ndan sonrasını hatırlamıyorum akşam 5 di en sonu gitti
ağrı kesici iç günde 3 taneye kadra içebilirisin demişti bizim dr
ya bir de bankada sistem değişiyor ankarada bir sürü programcı gelmiş, heryer heryerde üfff çok saçma bir gündü]
hımmmmmmmmmm artık sonra araycaksın yapacak bir şey yok
ay tam dedfikodunu yapıyodum yakaladın :))))))))))
ohhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhh adetinle başlarsın nşallahhhhhhhhhh Allahımın izni ile
aman sedece iş yapıyo olsun yeterki inşallah bidaha 9 ay yapmaz bebişini büyütürişte perşembedeb önce temizliğe verdi kendini, kafa dağıtıyor..
yok canım ben temizlikle ugraşamıyorum daha agrım çok hastaneye gitmiştim yol çok yordu kendi hastanemden çıktım kaynanayı hast kaldırmışlar ona gittim yol mahvetti beni
benim dooktor cins ya adetle başlamıyo hapın bittiğinin 3. günü başlıyor bakalım kist yoksa belki cuma başlarım...
aman sedece iş yapıyo olsun yeterki inşallah bidaha 9 ay yapmaz bebişini büyütür
geçmiş olsun canım
aaa geçmiş olsun ciddi bişeyi yoktur inşallah. doktorun ne dedi, ne yapacaksınız şimdi? sen tedavini nerde görüyordun?yok canım ben temizlikle ugraşamıyorum daha agrım çok hastaneye gitmiştim yol çok yordu kendi hastanemden çıktım kaynanayı hast kaldırmışlar ona gittim yol mahvetti beni
hahaytttttttttttttt ayşeeeeeolacak
ay yok bişi merak etme sen ekstra bi kür kullanma yeter bitki çayıda içme artık
ha haaaa bahçeden yonca biçip yiycem bu sefer :)))
aaa geçmiş olsun ciddi bişeyi yoktur inşallah. doktorun ne dedi, ne yapacaksınız şimdi? sen tedavini nerde görüyordun?
aaahh ahh olur mu acabaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?