bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aaa geçmiş olsun ciddi bişeyi yoktur inşallah. doktorun ne dedi, ne yapacaksınız şimdi? sen tedavini nerde görüyordun?

aaahh ahh olur mu acabaaa?

sagol canım ciddi bişi yok alerji olmuş onun için yatırmışlar kaynanayı canım ben akay hast sinde tedavi görüyordum dr 2 ay sonra gel dedi ama ben oraya gitmeyi düşünmüyorum aslında dr memnunum ama bugün ki yaptıkları şeyden sonra gitmemeye karar verdim

ayşee cnm benim dr unla konuştuktan sonra yaz bizede hemen
ayy inş bu ay tedavin başlarda hamiş kaloırsın hemencik ohh ne güzel olur
ben zaten seni şimdiden hamile tahmin ediyorum tedavi sonrası...

neyse geçmiş olsun. aaa naptılar?

ecem hakında hayırlısı canımmmmm
bak benim son gittiğim merkezde (ben bu merkezdenbile memnun değildim )dr bana bu embiryoyu sana transfer edemem çok kötü ne senin umutlarını çalmak isterim nede bu durumu dr yakışıtırırım dedi (beni bu söyledikleri çok etkilemişti ) ve sonrasındaki tedavidede 2000 tl alması gerekirken yaşadığın olumsuzluğu unuturmaz ama 1000tl alacağım sana maddi olarak destek olmam açısından dedi ve öylede yaptııı

ayşee cnm benim dr unla konuştuktan sonra yaz bizede hemen
ayy inş bu ay tedavin başlarda hamiş kaloırsın hemencik ohh ne güzel olur
ben zaten seni şimdiden hamile tahmin ediyorum tedavi sonrası...

ahh canım benim inşallah yaa bana dua et sen de olur mu? nurcanım çok dua ediyor biliyorum sen de oku hamilelerin duası kabul olurmuş..
ben de başladım fatihalarıma 700 tane oldu bakalım yavaş yavaş kısmetse doğuma kadar okurum :)))

neyse geçmiş olsun. aaa naptılar?

ya bişi yapmadılar ama ilaç takip kagıdına hemşire yazdıgı tarihi düzelme yapmıştı 26 yazacagına 25 yazmıştı onun üzerinden düzelmişti yumurta toplama tarihini ya çatlatma ilacının tarihini demiyorum ha onda ben yanlış vurmuşum ignemi geç vurmuşum kabul ettim ben hast sadece igneden dolayımı gerçekten yumurtalar boş çıktı gını ögrenmeye gitmiştim ama kadın toplama tarihinde ki düzeltmesini kabul etmedi buda benim çok zoruma gitti dedim ignenin tarihi ile oynanmış ola haklılık payınız olabilirdi degiştirmek istemiş olsam onu degiştirirdim kendimi haklı çıkartmak için dedim hatalarını anladılar ama iş işten geçtii

ya bizim dr da bize sonradan 2000 tl borçlu çıkardı

canım üzme kendini başka biyere bakarsın

ya bizim dr da bize sonradan 2000 tl borçlu çıkardı

malesef bazı yerler bu işi çok ticarete dökmüş oluyor, onlar hep haklı zaten..
sen ankaradasın orda gürgan kliniği çok övüyorlar oraya gitsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…