selam kizlar...ehliyet kursuna gidiyorumya ; en yakin arakadsimal gidiyoruyz..krus cikisida geziyoruz tozuyoruz:)))) yeni geldim eve..dua bitti sanirim..okuyan tum arkadaslarimdan Rabbim razi olsun....insallah Rabbim en kisa zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin........
nasilsiniz kizlar? ne yaptinzi bugun
ahh canım benim inşallah yaa bana dua et sen de olur mu? nurcanım çok dua ediyor biliyorum sen de oku hamilelerin duası kabul olurmuş..
ben de başladım fatihalarıma 700 tane oldu bakalım yavaş yavaş kısmetse doğuma kadar okurum :)))
amin inşallah artık sağlıkla kucağıma almak için okurum inşallah..
Çarşamba beşteeeeeeeee.......Ayyyy heyecaaaaannnn...
selam kizlar...ehliyet kursuna gidiyorumya ; en yakin arakadsimal gidiyoruyz..krus cikisida geziyoruz tozuyoruz:)))) yeni geldim eve..dua bitti sanirim..okuyan tum arkadaslarimdan Rabbim razi olsun....insallah Rabbim en kisa zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin........
oh oh gez hayatımselam kizlar...ehliyet kursuna gidiyorumya ; en yakin arakadsimal gidiyoruyz..krus cikisida geziyoruz tozuyoruz:)))) yeni geldim eve..dua bitti sanirim..okuyan tum arkadaslarimdan Rabbim razi olsun....insallah Rabbim en kisa zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin........
cümlemizden razı olsun canımmm inşallah hayırlısı ile yavruna kavuşursun ehliyetinde hayırlı olsun canımmm
oh oh gez hayatım
canım sen ve arkadaşların okuduysa bitmiştir Allahım tez vakitte yavrunu rahmine yerleştirsin ve sağ saplım kucağına almayı nasip etrsin
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oğluşum gelcek yakında
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnn
olsun okuyayım da ben zara gelecek değil ya :)) Nasip olur da tamamlarsam..yok canım o fatihabebiş için okunuyor ama sen genede tamamla bebiş kalsada duayı yarım bırakmak iyi değildir bebişimiz sağ sağlim gelsin diye başka dualar buluruz canım cım sen hiiiç takma :)))))
hayatimm transfer gunun belli olduguz aman mutlaka haber ver; tamami...bende ayri dua okuyacam o zaman senin icin..insallah Rabbim nasipe der bus efer...peardan haberin varmi?
olsun okuyayım da ben zara gelecek değil ya :)) Nasip olur da tamamlarsam..
ohooo daha bakalım iğnelere başlayalım da yeniden sağol canım Allah razı olsun.
asumanla ben de çok az haberleştim transferden önce evinin işlerini halletmeye çalışıyordu sonra yapamam diye..
saol hayatim nasilsin? bugun daha iyisin sanirim...hayatim ne kadar uzulsekte aglsakta kaderi degistiremiyoruz..insallah Rabbim guzel kaderler yazmistir hepimize..
kizlar pembeden haberi olan varmi..hic gormedim onu topikte..iyi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?