bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

selam kizlar...ehliyet kursuna gidiyorumya ; en yakin arakadsimal gidiyoruyz..krus cikisida geziyoruz tozuyoruz:)))) yeni geldim eve..dua bitti sanirim..okuyan tum arkadaslarimdan Rabbim razi olsun....insallah Rabbim en kisa zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin........

nasilsiniz kizlar? ne yaptinzi bugun

cümlemizden razı olsun canımmm inşallah hayırlısı ile yavruna kavuşursun ehliyetinde hayırlı olsun canımmm

hoş geldinnnnnnnnnnnnnnn

oh oh gez hayatım
canım sen ve arkadaşların okuduysa bitmiştir Allahım tez vakitte yavrunu rahmine yerleştirsin ve sağ saplım kucağına almayı nasip etrsin
Çarşamba beşteeeeeeeee.......Ayyyy heyecaaaaannnn...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oğluşum gelcek yakında

cümlemizden razı olsun canımmm inşallah hayırlısı ile yavruna kavuşursun ehliyetinde hayırlı olsun canımmm

saol hayatim nasilsin? bugun daha iyisin sanirim...hayatim ne kadar uzulsekte aglsakta kaderi degistiremiyoruz..insallah Rabbim guzel kaderler yazmistir hepimize..

yok canım o fatihabebiş için okunuyor ama sen genede tamamla bebiş kalsada duayı yarım bırakmak iyi değildir bebişimiz sağ sağlim gelsin diye başka dualar buluruz canım cım sen hiiiç takma :)))))
olsun okuyayım da ben zara gelecek değil ya :)) Nasip olur da tamamlarsam..
hayatimm transfer gunun belli olduguz aman mutlaka haber ver; tamami...bende ayri dua okuyacam o zaman senin icin..insallah Rabbim nasipe der bus efer...peardan haberin varmi?

ohooo daha bakalım iğnelere başlayalım da yeniden sağol canım Allah razı olsun.
asumanla ben de çok az haberleştim transferden önce evinin işlerini halletmeye çalışıyordu sonra yapamam diye..

oku tabi hayatım bende arada okurum umudumsunada okıcam şu odanın işini bitirim :))))))))

saol hayatim nasilsin? bugun daha iyisin sanirim...hayatim ne kadar uzulsekte aglsakta kaderi degistiremiyoruz..insallah Rabbim guzel kaderler yazmistir hepimize..

iyiyim canım allaha şükür bugün dr dan iyi haberi alında daha iyi oldum tedavim yarım kaldı ama olsun inşallah 2 sinde rabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…