kız yok kız ne iyisi bak beni etraftan kimse sevmez tam bi cadıyımdır he h e:)))))))) çok ukalasın diyo herkez bana :bsen ne iyi yürekli bir kadınsın Allah ettiğin duaları misliyle sana döndürsün..
Bu arada kimse alınmasın hepinizin ettiği dualar için sonsuz teşekkürler.. :)))
tabi kuzum bundan sonra doğuma kadar ben sana izin verdim yat dinlen, al kucağına laptopu :)))
iyi ki varsın iyiki seni tanıdım canım
slmmmm kızlarrr ben geldmmm nasılsınızzz
slmmmm kızlarrr ben geldmmm nasılsınızzz
selam canım ben iyiyim ama çok işim vardı yoruldum vallaaa... sen nasılsın??
Aslııııı senin gerçek adın da Aslı mıııı? Adını yazarsan ben adet olmadan önce senin duanı okumak istiyorum canım..
kız yok kız ne iyisi bak beni etraftan kimse sevmez tam bi cadıyımdır he h e:)))))))) çok ukalasın diyo herkez bana :b
amiin rabbim inşallah dualarımı kabul ederde sizlerde yavrularınıza kavuşursunuz
ha ha valaptop kafayı yedi zaten :)))))))) kapatıyom kendi kendine açılıyo
canım bende iykiseni tanımışım gerçekten kardeşimim ablam gibi görüyorum seni sen biliyosun zaten
selammm bitanemm
hayırdırrr ne yaptınızz bukadarrrda yorldnuzz
canım ozaman sen bugün okuyacağını pınara oku nazifeninki zaten fazla birtane okumadıysan onu okuma canım sen pınara oku bugün ama okuyamazsanda bana haber ver tamam canım :)))))))
olur pınara okurum bu akşam.Allah cümlemize evlat versin inş.aminn.
canım bende bişi hissetmiyodum zaten tüp bebeğin ne olduğunu bile bilmiyodum hatta bayat espiriler vardır piknik tüpüümü koyuyalar felan gibi saçma espiriler yapardık böle tüp bebek diye bi konu açıldımı hiç aklıma gelmezdi bi süre sonra bu konuyu bukadar ciddiye alacağım hatta kendim yaptıracağım doktor bana tüp bebek yapılacak dedi ben daha ne olduğunu anlamadan transferim oldu bence kendini sıkma heycandna öle olmuşundur bu arada duana bugün başlarız sanırım herkez okudu sayılır okumayan arkadaşada msj attım ki onunda okuduğundan eminim ama kesin olsun diye bekliyorum bu akşam senin listeni yaparım inşallah seninkinide hemn bitirip ayşeciğim yarın tedaviye başlıyor ona okuruz nazemirinki negüzel hızlıca oldu rabbim bu hızla evlatlarına kavuştursun inşallah seninde a tabiki :)))))
canım aslıya değil pınara okunuyor nazifeden sonra ama sen hem pınara hem kendine birtane oku bugün adet olumadan çünkü pınarın peşine seninkini okutacağımselam canım ben iyiyim ama çok işim vardı yoruldum vallaaa... sen nasılsın??
Aslııııı senin gerçek adın da Aslı mıııı? Adını yazarsan ben adet olmadan önce senin duanı okumak istiyorum canım..
ha ha boşver kıs biz bize yeteriz :)))))))))):)))) Bu bankada da herkes bana sinir oluyor ha haaa herkese pek kötü davranırım...
Sağol canım herşey karşılıklı biliyorsun..
Ben de çıkayım iş bitti eve gideyim akşam girerim yine:79:
sağol canım seni okudu sayıyorumolur pınara okurum bu akşam.Allah cümlemize evlat versin inş.aminn.
Allah razı olsun neslyy cümlemiz kuzucuklarımızı alırız inşallah kucağımıza(amin)
amin inşallah isteyen herkes hızlıca alsın kucaklarına yavrularını Rabbim başka dert vermesin...
NURCAN cım ayy çok utandım valla topiğe gelmişsin canım ben daha şu 3 gündür iyiyim canım ama çok şükür bitti sanırım bulantı kusmalar pazartesi 2 li testimiz var ERKEKİMİZ olacakmış kısmetse sen nasılsın prenses nasıl doğumada az kaldı hayırlısıyla kavuşun inşallah birbirinize
AYŞE cim tedaviye başlıyormuşsun inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle canım rabbim yardımcın olsun inşallah
NURCAN cım ayy çok utandım valla topiğe gelmişsin canım ben daha şu 3 gündür iyiyim canım ama çok şükür bitti sanırım bulantı kusmalar pazartesi 2 li testimiz var ERKEKİMİZ olacakmış kısmetse sen nasılsın prenses nasıl doğumada az kaldı hayırlısıyla kavuşun inşallah birbirinize
AYŞE cim tedaviye başlıyormuşsun inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle canım rabbim yardımcın olsun inşallah
evet kızlar biliyorum beni merak ettiniz bu yeter bu kadar süre neredeydi diyeee(ne kadar önemliyim değilmi )kızlar eşimi mr götürdüm eve geldim dedimki birazcık temizlik yapayım orası burası derken bu saat oldu yaaaaaaaaaaaaa
bittim valla ama ev güzel olduuuu
bugün kimse yoktu canım ya bom boştu topic:))))))evet kızlar biliyorum beni merak ettiniz bu yeter bu kadar süre neredeydi diyeee(ne kadar önemliyim değilmi )kızlar eşimi mr götürdüm eve geldim dedimki birazcık temizlik yapayım orası burası derken bu saat oldu yaaaaaaaaaaaaa
bittim valla ama ev güzel olduuuu
haha haaaa nerden uydurdum ki ben aslı diye tamam pınara okuyorum bu akşam ben sen okundu yaz nurcancım
canım ben duamı okudummmm allah kabul etsinnnMERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)pinar1202
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981
kızlar PINAR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover
son_ece
ayşe
umudumsun
yeter
nurcan------------------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981--------------------------okudu
OOOhhh ellerine sağlık, benim de temizlendi bugün evim, perdelerim falan yıknadı misss gibi olmuş..
Eeee nasıl eşinin mr sonuçları turp gibi di mi eniştem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?