bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

sen ne iyi yürekli bir kadınsın Allah ettiğin duaları misliyle sana döndürsün..
Bu arada kimse alınmasın hepinizin ettiği dualar için sonsuz teşekkürler.. :)))
kız yok kız ne iyisi bak beni etraftan kimse sevmez tam bi cadıyımdır he h e:)))))))) çok ukalasın diyo herkez bana :b
amiin rabbim inşallah dualarımı kabul ederde sizlerde yavrularınıza kavuşursunuz
tabi kuzum bundan sonra doğuma kadar ben sana izin verdim yat dinlen, al kucağına laptopu :)))
iyi ki varsın iyiki seni tanıdım canım

ha ha valaptop kafayı yedi zaten :)))))))) kapatıyom kendi kendine açılıyo

canım bende iykiseni tanımışım gerçekten kardeşimim ablam gibi görüyorum seni sen biliyosun zaten

slmmmm kızlarrr ben geldmmm nasılsınızzz

selam canım ben iyiyim ama çok işim vardı yoruldum vallaaa... sen nasılsın??

Aslııııı senin gerçek adın da Aslı mıııı? Adını yazarsan ben adet olmadan önce senin duanı okumak istiyorum canım..

selammm bitanemm
hayırdırrr ne yaptınızz bukadarrrda yorldnuzz

:)))) Bu bankada da herkes bana sinir oluyor ha haaa herkese pek kötü davranırım...
Sağol canım herşey karşılıklı biliyorsun..

Ben de çıkayım iş bitti eve gideyim akşam girerim yine:79:

olur pınara okurum bu akşam.Allah cümlemize evlat versin inş.aminn.

Allah razı olsun neslyy cümlemiz kuzucuklarımızı alırız inşallah kucağımıza(amin)

amin inşallah isteyen herkes hızlıca alsın kucaklarına yavrularını Rabbim başka dert vermesin...

canım aslıya değil pınara okunuyor nazifeden sonra ama sen hem pınara hem kendine birtane oku bugün adet olumadan çünkü pınarın peşine seninkini okutacağım
:)))) Bu bankada da herkes bana sinir oluyor ha haaa herkese pek kötü davranırım...
Sağol canım herşey karşılıklı biliyorsun..

Ben de çıkayım iş bitti eve gideyim akşam girerim yine:79:
ha ha boşver kıs biz bize yeteriz :))))))))))
olur pınara okurum bu akşam.Allah cümlemize evlat versin inş.aminn.
sağol canım seni okudu sayıyorum
Allah razı olsun neslyy cümlemiz kuzucuklarımızı alırız inşallah kucağımıza(amin)

amin inşallah isteyen herkes hızlıca alsın kucaklarına yavrularını Rabbim başka dert vermesin...

amin canım :)))))

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)pinar1202
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar PINAR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover
son_ece
ayşe
umudumsun
yeter
nurcan------------------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981--------------------------okudu

Son düzenleme:
Nazemircim senin dışında herkez duanı okudu sende okuduysan yeni listeyi yaptım canım okumadıysanda haberin olsun bitek sen kaldın canım rabbim tez zamanda ilaçlarınla sifanı versinde yavrun sana sım sıkı tutunsun inşallah

Son düzenleme:
NURCAN cım ayy çok utandım valla topiğe gelmişsin canım ben daha şu 3 gündür iyiyim canım ama çok şükür bitti sanırım bulantı kusmalar pazartesi 2 li testimiz var ERKEKİMİZ olacakmış kısmetse sen nasılsın prenses nasıl doğumada az kaldı hayırlısıyla kavuşun inşallah birbirinize
AYŞE cim tedaviye başlıyormuşsun inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle canım rabbim yardımcın olsun inşallah

h ha canım topiğinizden haberim bile oktu birisi soru sormuş biizm opiğe bende cevap yazdım okumayınca bakim hangi topikteyse oraya yazaym dedim tesadüf seni gördüm canım benişm iyi olda gerisi önenmli değil demek bi oluşun olcak negüzel ikilitestinde inşallah iyi çıkar gerçi doktor ense kalınlığına bakmıştır bi sorun olsa sölerdi testin eminim temiz çıkar arada kendinden haberver canım öpüyoruz olunla seni :))))
bu arda evet benim doğuma bişi kalmadı :18::18::18::18::18:

evet kızlar biliyorum beni merak ettiniz bu yeter bu kadar süre neredeydi diyeee (ne kadar önemliyim değilmi )kızlar eşimi mr götürdüm eve geldim dedimki birazcık temizlik yapayım orası burası derken bu saat oldu yaaaaaaaaaaaaa
bittim valla ama ev güzel olduuuu

AAAAAAAAA!!!!! OĞLAN MIIII? Çok şaşırdııım hep kız diyoduk :))) Bana da hep oğlan diyoruz ya kız çıkar belki de.... Allah analı babalı büyütsüüün, hep güzel günlerini göstersin. Canım benim darısı başımaaaaa.....

OOOhhh ellerine sağlık, benim de temizlendi bugün evim, perdelerim falan yıknadı misss gibi olmuş..
Eeee nasıl eşinin mr sonuçları turp gibi di mi eniştem?

haha haaaa nerden uydurdum ki ben aslı diye tamam pınara okuyorum bu akşam ben sen okundu yaz nurcancım

bugün kimse yoktu canım ya bom boştu topic:))))))
inşallah herşey iyidir casnım
veeeeee eline sağlık valla bende kaçgün uğreştım ama evi temizlemeye iki günde battı
haha haaaa nerden uydurdum ki ben aslı diye tamam pınara okuyorum bu akşam ben sen okundu yaz nurcancım

:)))))))))) tamam hayatım okundu yazayım kendininkinide oku bak unutma sonra adetin gelirse okuyamazsın :b

canım ben duamı okudummmm allah kabul etsinnn
OOOhhh ellerine sağlık, benim de temizlendi bugün evim, perdelerim falan yıknadı misss gibi olmuş..
Eeee nasıl eşinin mr sonuçları turp gibi di mi eniştem?

canım evet miis gibi oldu ama yordu beni
mr sonucu çrşb gün çıkcaka canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…