bugün kimse yoktu canım ya bom boştu topic:))))))
inşallah herşey iyidir casnım
veeeeee eline sağlık valla bende kaçgün uğreştım ama evi temizlemeye iki günde battı
:)))))))))) tamam hayatım okundu yazayım kendininkinide oku bak unutma sonra adetin gelirse okuyamazsın :b
iyigeceler kızlar nabersiniz,
ben yorgunum biraz kayınvalideyi dra götürdüm sabah 9 dan 4e kadar hastanede uğraştık durduk şimdide bir duş aldım namazı kılmadan kızlara bir bakayım dedim
nurcancım nazemirin meryem suresini okudum inşallah ona hayırlı gelir
tez zamanda dileklerine kavuşur hayırlısıyla
rabbim yardımcın olsun asuman inşallah bu son seferdir
rabbim inşallah bebişini sana bu kez bağışlar dualarıma senide kattım canım
ayşecim hayırlı olsun canım tekrar cısslar başlamış,rabbim hayırlısıyla bu sefer sonuna kadar gitmek nasip etsin son dediysem 9ay 10 gün sonunda inşallah küçük bıcırık tatlış bir bebişin olur
canı gönülden söylüyorum canım, bu sefer inşallah olacak
amin... ALLAH kabul etsin... inşallah ettiğimiz dualar bir gün bize bebiş olarak dönecekkızlar selamlar...
ben nazemir için meryem suresini okudum. Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlarına kavuştursun. inşallah..
neler yapıyorsunuz kızlar..
yeter eşin nasıl oldu. tamamen iyileştideğil mi...
ceylin ses seda çıkmıyor ne yapıyorsun tedavi ne aşamada....
nurcanım ve diğer arkadaşlar tekrar selamun aleyküm
Nazemircim senin dışında herkez duanı okudu sende okuduysan yeni listeyi yaptım canım okumadıysanda haberin olsun bitek sen kaldın canım rabbim tez zamanda ilaçlarınla sifanı versinde yavrun sana sım sıkı tutunsun inşallah
canım bende bişi hissetmiyodum zaten tüp bebeğin ne olduğunu bile bilmiyodum hatta bayat espiriler vardır piknik tüpüümü koyuyalar felan gibi saçma espiriler yapardık böle tüp bebek diye bi konu açıldımı hiç aklıma gelmezdi bi süre sonra bu konuyu bukadar ciddiye alacağım hatta kendim yaptıracağım doktor bana tüp bebek yapılacak dedi ben daha ne olduğunu anlamadan transferim oldu bence kendini sıkma heycandna öle olmuşundur bu arada duana bugün başlarız sanırım herkez okudu sayılır okumayan arkadaşada msj attım ki onunda okuduğundan eminim ama kesin olsun diye bekliyorum bu akşam senin listeni yaparım inşallah seninkinide hemn bitirip ayşeciğim yarın tedaviye başlıyor ona okuruz nazemirinki negüzel hızlıca oldu rabbim bu hızla evlatlarına kavuştursun inşallah seninde a tabiki :)))))
iyi aksamlar kizlar...bugun hep kaldim asudaydi..ne guzel transferi oldun..insallah bebisi onu birakmasin hic..o kadar cok cani gonulden dua ettikkki asu icin ; inaniyorum bu sefer olacak...cok cok inaniyorum hemde...
Ben bilmiyodum parfum ve kozmetik olayini...
Hilbay sen ne yaptin tedavini; umut tup bebegi dusunuyodun...
Ha valla nurcanim;hakkat adet zamani hiccccccccc cekilmiyorumm..tam bi bunalimdayim..bi sinir; bi agresiflik...ayy kendi kendimi bile cekemiyorum o zaman:))))
inanilmaz yorgunum..kendi evimie gittim bugun..benim hiccc bitmeyen bi evim var malu...mutehitin uckagitcisini bulursan ugras dur..her gun tamir...
Nazemir insallah dualarin kabul olsun..rabbim utandirmasin..duan gercekten cok cabuk ilerledi..ayni hizla bebisin sana gelsin insallah...
Yeter esine ne dedi dr. Canim?
Yarin olmaz ise en gec haftasonu okuyacam pinarin duasini...
Allah kabul etsin canım :)))))))))canım ben duamı okudummmm allah kabul etsinnn
canım evet miis gibi oldu ama yordu beni
mr sonucu çrşb gün çıkcaka canımm
aman derde bakkarıdaki bırak bebiş gelecekse harbiden b.... götürsün ha ha hasen o gün dedinya bebişleriniz olsunda evinizi b..k götürsün diye kabusum oldu bu bedua benim uyuklarım kaçtı yaaaa evimi b..k götürürse diyeeeeee
kızlar koçişe yiyece bir şeyler hazırlayayım geliyorum
tamam canım zaten bitirdi herkez senin dışında :)))))))))amin... ALLAH kabul etsin... inşallah ettiğimiz dualar bir gün bize bebiş olarak dönecek
canım ben adet oldum ama komşum benim yerime okuyacak yarın, okundu yazabilirsin
:))))))))))))):87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:bu duaya saygıyla eğilirim
iyi aksamlar kizlar...bugun hep kaldim asudaydi..ne guzel transferi oldun..insallah bebisi onu birakmasin hic..o kadar cok cani gonulden dua ettikkki asu icin ; inaniyorum bu sefer olacak...cok cok inaniyorum hemde...
ben bilmiyodum parfum ve kozmetik olayini...
hilbay sen ne yaptin tedavini; umut tup bebegi dusunuyodun...
ha valla nurcanim;hakkat adet zamani hiccccccccc cekilmiyorumm..tam bi bunalimdayim..bi sinir; bi agresiflik...ayy kendi kendimi bile cekemiyorum o zaman:))))
inanilmaz yorgunum..kendi evimie gittim bugun..benim hiccc bitmeyen bi evim var malu...mutehitin uckagitcisini bulursan ugras dur..her gun tamir...
nazemir insallah dualarin kabul olsun..Rabbim utandirmasin..duan gercekten cok cabuk ilerledi..ayni hizla bebisin sana gelsin insallah...
yeter esine ne dedi dr. canim?
yarin olmaz ise en gec haftasonu okuyacam pinarin duasini...
Allah kabul etsin canım :)))))))))
aman derde bakkarıdaki bırak bebiş gelecekse harbiden b.... götürsün ha ha ha
tamam canım zaten bitirdi herkez senin dışında :)))))))))
:)))))))))))))
ay bi topic buldum tam senlik bi hamiş kal hemen sölicem sana bebişine yaparsın ordakileri benim içim gitti valla ama ben düz örgüyü bile başımda biri yokken öremiyorum yoka kıza mörerdim o topictekileri
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)pinar1202
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981
kızlar PINAR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover
son_ece
ayşe-------------------------------okudu
umudumsun
yeter-------------------------------okudu
nurcan------------------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981--------------------------okudu
BEN MERAK ETTİM şimdi söylesen olmazmı hangi topik
ben kardeşime söylerim benim yerime okur
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/277456-el-emegim-goz-nurum-bebek-orgulerim.html
bu canım çok cici şeler var :))))))))))))))))))))))))
seni takip edip buldum...baktım çok güzeller benim bi arkadaş var o bu örnekleri nasıl çıkarır ben daha acamiyim daha bi fırın ekmek yemem lazım bunları yapabilmem için....( MAŞALLAH )diyeyimde arkadaşıma nazar değmesin
:)))))))))))) ha ha ben bayıldı ya ama nasıl o ciciler yaaaaaaaaa beim bi fırın ekmek değil fırını yemem lazım toptan belki en kolay olanı yapim :)))))))))) he he
banada ayşe diye bi arkadaşım var o öğretti örgüyü, sadece düz örgü örerdim kol kesmek yaka yapmak anlamazdım kolunu yakasını arkadaş örerdi bende kazak ördüm diye gezinirdim ortalıkta şimdi yapıyorum gerçi ama ordakiler gibisini hiç örmedim...ne süslü şeyler öyle onlar keşke örebilsem senin kızına örerdim
ay sağol canım Allah razı olsun üdüşünmen yeter inşallah öğrende kendi kızına ör çok ciciler valla ne güzel olur :)))))))))))))bi kızın olsa böle rengarenk giydirsen :)))))))))
bende hep kızım olurmuş gibi geliyor kız ismi düşünürüm hep... profilimdeki resimide bebek örgülerinden almıştım çok hoşuma gitti profil resmi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?