bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

sen o gün dedinya bebişleriniz olsunda evinizi b..k götürsün diye kabusum oldu bu bedua benim uyuklarım kaçtı yaaaa evimi b..k götürürse diyeeeeee

kızlar koçişe yiyece bir şeyler hazırlayayım geliyorum

Son düzenleme:

amin... ALLAH kabul etsin... inşallah ettiğimiz dualar bir gün bize bebiş olarak dönecek

canım ben adet oldum ama komşum benim yerime okuyacak yarın, okundu yazabilirsin

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:bu duaya saygıyla eğilirim

iyi aksamlar kizlar...bugun hep kaldim asudaydi..ne guzel transferi oldun..insallah bebisi onu birakmasin hic..o kadar cok cani gonulden dua ettikkki asu icin ; inaniyorum bu sefer olacak...cok cok inaniyorum hemde...

ben bilmiyodum parfum ve kozmetik olayini...

hilbay sen ne yaptin tedavini; umut tup bebegi dusunuyodun...

ha valla nurcanim;hakkat adet zamani hiccccccccc cekilmiyorumm..tam bi bunalimdayim..bi sinir; bi agresiflik...ayy kendi kendimi bile cekemiyorum o zaman:))))

inanilmaz yorgunum..kendi evimie gittim bugun..benim hiccc bitmeyen bi evim var malu...mutehitin uckagitcisini bulursan ugras dur..her gun tamir...

nazemir insallah dualarin kabul olsun..Rabbim utandirmasin..duan gercekten cok cabuk ilerledi..ayni hizla bebisin sana gelsin insallah...

yeter esine ne dedi dr. canim?

yarin olmaz ise en gec haftasonu okuyacam pinarin duasini...

amin....

canım ben duamı okudummmm allah kabul etsinnn

canım evet miis gibi oldu ama yordu beni
mr sonucu çrşb gün çıkcaka canımm
Allah kabul etsin canım :)))))))))
aman derde bakkarıdaki bırak bebiş gelecekse harbiden b.... götürsün ha ha ha
amin... ALLAH kabul etsin... inşallah ettiğimiz dualar bir gün bize bebiş olarak dönecek

canım ben adet oldum ama komşum benim yerime okuyacak yarın, okundu yazabilirsin
tamam canım zaten bitirdi herkez senin dışında :)))))))))
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:bu duaya saygıyla eğilirim
:)))))))))))))
ay bi topic buldum tam senlik bi hamiş kal hemen sölicem sana bebişine yaparsın ordakileri benim içim gitti valla ama ben düz örgüyü bile başımda biri yokken öremiyorum yoka kıza mörerdim o topictekileri

ay siz çekemeyin kendinizi ben senide ayşeyide çekerim adetken he he :)))))))))
ay asuiçinde tüm dileklerine katılıyorum canım inşallah bebişi sım sımsıkı tutunur

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)pinar1202
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar PINAR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover
son_ece
ayşe-------------------------------okudu
umudumsun
yeter-------------------------------okudu
nurcan------------------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
nazemir
pembe_86
derin
neslyy
pinar1202
asli_1981--------------------------okudu

BEN MERAK ETTİM şimdi söylesen olmazmı hangi topik

ben kardeşime söylerim benim yerime okur

:)))))))))))) ha ha ben bayıldı ya ama nasıl o ciciler yaaaaaaaaa beim bi fırın ekmek değil fırını yemem lazım toptan belki en kolay olanı yapim :)))))))))) he he

:)))))))))))) ha ha ben bayıldı ya ama nasıl o ciciler yaaaaaaaaa beim bi fırın ekmek değil fırını yemem lazım toptan belki en kolay olanı yapim :)))))))))) he he

banada ayşe diye bi arkadaşım var o öğretti örgüyü, sadece düz örgü örerdim kol kesmek yaka yapmak anlamazdım kolunu yakasını arkadaş örerdi bende kazak ördüm diye gezinirdim ortalıkta şimdi yapıyorum gerçi ama ordakiler gibisini hiç örmedim...ne süslü şeyler öyle onlar keşke örebilsem senin kızına örerdim

ay sağol canım Allah razı olsun üdüşünmen yeter inşallah öğrende kendi kızına ör çok ciciler valla ne güzel olur :)))))))))))))bi kızın olsa böle rengarenk giydirsen :)))))))))

ay sağol canım Allah razı olsun üdüşünmen yeter inşallah öğrende kendi kızına ör çok ciciler valla ne güzel olur :)))))))))))))bi kızın olsa böle rengarenk giydirsen :)))))))))

bende hep kızım olurmuş gibi geliyor kız ismi düşünürüm hep... profilimdeki resimide bebek örgülerinden almıştım çok hoşuma gitti profil resmi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…