bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

AMİN CÜMLEMİZİ CANIM

yoktun bugün hiç

arkadaşa gittim bugün 12 de akşam geldim gelir gelmezde açtım kim ne yazmış diye, eşim bile diyor izinli gününde bilgisayarı açıyo oku arkadaşların ne yazmış bak diyor, ben öyle kedi gibi dolaşınca etrafında oda rahat edemiyor okusunda bari rahat rahat takılayım diyor nete

ha ha :))))))))) alışmış yazık benimki hiiiiiiiç alışamıyo halbuki yanımdsa durduğuda yok kendde pc başında olur hep ama nedense beni pc başında görünce benle hiç ilgilenmiyon der durur :)))))) gündüzleri o işteyken arkadaşlara oturmaya gidiyom nmiş hiç evde durmuyomuşum sanki gündüz kendi evde gibi küsüyo benle gittiğim arkadaşta karşı apartmanda yada yan dairede oturur heeeeee benimki çok bıt bıtcı :))))))

,herzaman_seninle+,derin2+,
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz

canımm selaammmya ben duaları okuyamadımmhala kan gelio bırt gelio zırt gelioama yarına nasipse akşam okuycam bitircem işallahhaffedin beni geciktim ama bitmedi ki bu şey düşükten mi bilmiorum ama:44:nurcanım prensesimiz nasıl bakalımmmm

yazışınca çekemiyor benimkide geçen gece facede pembe yle yazışıyorum iki dk da kapattım eşim geldi diye, neymiş geleli 20 dk olmuş ben netten kallkamamışım... geleli 5 dk olmuş 20 nerden çıktıysa..bende sinir oldum uyuyunca açtım 1 saat daha takıldım facede....öyle gezmeme bişey demiyorda bende pek fazla gezmemde demekki gezsem onuda çekemiyecek

canım düşükten olabilir ben seni okudu yazdım tamam okuyunca bana yazarsın canım sağol pirensesde iyi sanırım yarın özelde randevumuz var Allahın izni ile öğrenicem iyimi değilmi canım :)))))))) sende iyisin inşallah

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

1. nazemir:87:hoşgeldiniz
2. herzaman_seninle
3. nurcan306+
4. derin2
5. Ayse_URL+

canım düşükten olabilir ben seni okudu yazdım tamam okuyunca bana yazarsın canım sağol pirensesde iyi sanırım yarın özelde randevumuz var Allahın izni ile öğrenicem iyimi değilmi canım :)))))))) sende iyisin inşallah

ha ha hepsi aynı bu heriflerin kız bende hergün biyere gittiğim yok zaten izin vermez öle oraya buraya ayda 2 kere kuaföre gidiyom kaş için onu bile gezmeden sayıyo :)))))) kuaför kız arkadaşım gidince 1-2 saat oturuyom kahve içiyoz ondan geziyor oluyom he jhe
aynı şeyi ben yzacaktım sen benden önce davranmışın

:))))))))))

selaaaaammmm... pınara kendime birer meryem okudum biraz da başka dualar sonra da azıcık tv izledim., yatmadan da size bir bakayım dedim
ayyy ne kadar tezahürat yaptınız ben geldim diye valllaaa çok hoşuma gittii
şu örgülerre bir de ben balayım belki satıyordur :)))

kız tabi yağcaz sen demirbaşısın topiğin herkez seviyo seni :)))))))))) he he
Allah kabul etsin canım,,

bebeğim hep kıza yönelik eğer erkek şeleri olsa sana yazacasktım geri erkek içinde yapıyomuş ama ordakiler kız için kadın zaten satmak için açmış topiği am kşm bilier nekadardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…