bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

yapcaz tabii sen topiğin neşe kaynağısın kimse alınmasın şu topikde en çok sana gülüyorum

ben de herkesi çook seviyoruuum...
hele ben bir kalayım cinsiyetini de öğreneyim ohoooo neler ördürürüm de neler alırım :))) nazemire diyorum ör bana parasıyla diyorum para almam diyo para almazsa ben de kabul etmem...

bi ara sabahtan girdim daa
sonrada çıktım kapattım
cnm bugün kayınvalidemler umreye gittiler yani uçakları yeni kalkmıştır...
bizim apartmanda aile apartmanı olduğu için aşağı yukarı yaptım bütün gün sonrada onları kalabalık bi şekilde havaalanına götürdük sonrada bköye uğradık bi yemek yedik eve geldim bi iki tel görüşmesi sonrası topiğe gelebildim yani..meryem suresine başlamışsınız yarın da ben okurum...

ben öyle süslü şeyler bilmiyorumki kendi halimde örüyorum bide üstüne paramı verecen

yapcaz tabii sen topiğin neşe kaynağısın kimse alınmasın şu topikde en çok sana gülüyorum

heee cıvık kadınım yaa :))) çenem de durmuyoo..

Arkadaşlar kusuruma bakmayın ben yatmak zorundayımi yarın ayın biri kafamı bile kaşıyamam dinlenip de gideyim işime.. Öptüm hepiniziii..

he he tabi hayatım sen bi kal kıyafet kolay elbet alınırda örülürde :)))))

ay hadi Allah kabul etsin sağ sağlim kavuştursun çok güzel birşey valla bende gitmeyi çok istiyoum ama hacca kayın pederimin sözü var yollucak beni bakalım :))))))))))
çok yormasaydın kendinide aşağı yukarı :)))))

Arkadaşlar kusuruma bakmayın ben yatmak zorundayımi yarın ayın biri kafamı bile kaşıyamam dinlenip de gideyim işime.. Öptüm hepiniziii..

ay hadi yat bakalım çalışmasan yatırmıcam senide çalışıyon diye bırakıyom peşini :)))))))))

bende çok isterdim öyle olmayı ne güzel..... iyi geceler

naze mircim aynen dediğim gibi bi yaramazlık yok iyiyiz yanii.
nurcancım yok cnm kendime çok dikkat ettim kayınvalidem zaten bi poşet bile vermiyo elime
kayınvalidem ve kayınpederim eşimle bana süpriz yapıp bizi götüreceklermiş bize sonradan dediler sonra ben hamile kaldım kanamalarım olunca insanların gözü korktu benden,şimdide diğer büyük oğlu eltim ve 3 buçuk yaşında torunuyla gittiler bakalım hayırlısıyla dönerler inş...

olsun hayırlısı olsun canım ya yavrunla gidersin sende al onu kucağunada gerisi kolay :))))))))

bende geçen gece annemi gördüm rüyamda hacca gidecekmiş keşke dua okusaydım diyorum hani dua okuyp hacca gidenden dua gönderiyorlarya sonrada annem benim için okur diye düşünüyorum hayırlara çıksın inşallah

ayşecim bu arada yarın inelere başlıyorsun rabbim ver vurunduğun ineyi sana şifa etsin yavrun en kısa zamanda sana gelsin inşallah tedavin tekrardan hayırlı olsun güzel ve hayırla sonuçlansın

amin canım hayırlara yorda hayır olsun rabbim oralara gitmiş sana dua etmş gibi saysın inşallah

demekki şimdi nasip değilmiş inşallah bigün nasip olur hacca gitmek

amin...pek hacca gitme imkanıda yok zaten annemin işte böyle rüyalarda...inşallah bigün nasip olur isteyen herkese

o hç belli olmaz yaaa canım benim kayın pederler yıllarca gitmek istemiş ama nezaman para biriktirseler hayırsız oğulları gelip biyere borç yapmış babamalr ödemiş bunlar borç yapmış babamlar ödemiş ben gelingelince eşime yasakladım dedim ya ayağını yyorganına göre uzatacan yada borç içinde yüzsende 1 kuruş istemicen dedim biz para istemeyince eltimlerde istyemed,i tabiki 2 yıl para biriktirdiler dişlerinden tırmnaklarından artırdılar yazıldılar ama kolay kolay çıkmıyo milleyt kaçıncı ke zkurraya grmiş halada çıkmamış benim kayın pederle kayın valide adlarıını yazdırıyo daha ilk çekilen bizimkilerin adı oluyo ben oğluma hamişken onlar hacdaydı hatta :)))))))

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar PINAR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover
son_ece
ayşe-------------------------------okudu
umudumsun
yeter-------------------------------okudu
nurcan------------------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
nazemir
pembe_86
derin------------------------------okudu
neslyy
pinar1202
asli_1981--------------------------okudu

Son düzenleme:
kız herzaman sneinle ay burada sana bi lakap bulalım bu nic çok uzun he h e
ben bizim topiğede yazdımda şey ben şimdi 30 hafta bitti 8. ayamı giriyom sen biliyomusun bu ay hesabını ben bitek hafta hesabını biliyorum canım :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…