selaaaaammmm... pınara kendime birer meryem okudum biraz da başka dualar sonra da azıcık tv izledim., yatmadan da size bir bakayım dedim
ayyy ne kadar tezahürat yaptınız ben geldim diye valllaaa çok hoşuma gittii
şu örgülerre bir de ben balayım belki satıyordur :)))
ben de herkesi çook seviyoruuum...kız tabi yağcaz sen demirbaşısın topiğin herkez seviyo seni :)))))))))) he he
Allah kabul etsin canım,,
bebeğim hep kıza yönelik eğer erkek şeleri olsa sana yazacasktım geri erkek içinde yapıyomuş ama ordakiler kız için kadın zaten satmak için açmış topiği am kşm bilier nekadardır
slm kızlar nasılsınız....
ben de herkesi çook seviyoruuum...
hele ben bir kalayım cinsiyetini de öğreneyim ohoooo neler ördürürüm de neler alırım :))) nazemire diyorum ör bana parasıyla diyorum para almam diyo para almazsa ben de kabul etmem...
yapcaz tabii sen topiğin neşe kaynağısın kimse alınmasın şu topikde en çok sana gülüyorum
he he tabi hayatım sen bi kal kıyafet kolay elbet alınırda örülürde :)))))ben de herkesi çook seviyoruuum...
hele ben bir kalayım cinsiyetini de öğreneyim ohoooo neler ördürürüm de neler alırım :))) nazemire diyorum ör bana parasıyla diyorum para almam diyo para almazsa ben de kabul etmem...
bi ara sabahtan girdim daa
sonrada çıktım kapattım
cnm bugün kayınvalidemler umreye gittiler yani uçakları yeni kalkmıştır...
bizim apartmanda aile apartmanı olduğu için aşağı yukarı yaptım bütün gün sonrada onları kalabalık bi şekilde havaalanına götürdük sonrada bköye uğradık bi yemek yedik eve geldim bi iki tel görüşmesi sonrası topiğe gelebildim yani..meryem suresine başlamışsınız yarın da ben okurum...
heee cıvık kadınım yaa :))) çenem de durmuyoo..
Arkadaşlar kusuruma bakmayın ben yatmak zorundayımi yarın ayın biri kafamı bile kaşıyamam dinlenip de gideyim işime.. Öptüm hepiniziii..
heee cıvık kadınım yaa :))) çenem de durmuyoo..
Arkadaşlar kusuruma bakmayın ben yatmak zorundayımi yarın ayın biri kafamı bile kaşıyamam dinlenip de gideyim işime.. Öptüm hepiniziii..
naze mircim aynen dediğim gibi bi yaramazlık yok iyiyiz yanii.
nurcancım yok cnm kendime çok dikkat ettim kayınvalidem zaten bi poşet bile vermiyo elime
kayınvalidem ve kayınpederim eşimle bana süpriz yapıp bizi götüreceklermiş bize sonradan dediler sonra ben hamile kaldım kanamalarım olunca insanların gözü korktu benden,şimdide diğer büyük oğlu eltim ve 3 buçuk yaşında torunuyla gittiler bakalım hayırlısıyla dönerler inş...
he he tabi hayatım sen bi kal kıyafet kolay elbet alınırda örülürde :)))))
ay hadi Allah kabul etsin sağ sağlim kavuştursun çok güzel birşey valla bende gitmeyi çok istiyoum ama hacca kayın pederimin sözü var yollucak beni bakalım :))))))))))
çok yormasaydın kendinide aşağı yukarı :)))))
bende geçen gece annemi gördüm rüyamda hacca gidecekmiş keşke dua okusaydım diyorum hani dua okuyp hacca gidenden dua gönderiyorlarya sonrada annem benim için okur diye düşünüyorum hayırlara çıksın inşallah
naze mircim aynen dediğim gibi bi yaramazlık yok iyiyiz yanii.
nurcancım yok cnm kendime çok dikkat ettim kayınvalidem zaten bi poşet bile vermiyo elime
kayınvalidem ve kayınpederim eşimle bana süpriz yapıp bizi götüreceklermiş bize sonradan dediler sonra ben hamile kaldım kanamalarım olunca insanların gözü korktu benden,şimdide diğer büyük oğlu eltim ve 3 buçuk yaşında torunuyla gittiler bakalım hayırlısıyla dönerler inş...
amin canım hayırlara yorda hayır olsun rabbim oralara gitmiş sana dua etmş gibi saysın inşallah
amin...pek hacca gitme imkanıda yok zaten annemin işte böyle rüyalarda...inşallah bigün nasip olur isteyen herkese
inş cnm inş Allah her müslümana nasip etsin..olsun hayırlısı olsun canım ya yavrunla gidersin sende al onu kucağunada gerisi kolay :))))))))
demekki şimdi nasip değilmiş inşallah bigün nasip olur hacca gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?