MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)pinar1202
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981
kızlar PINAR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover
son_ece
ayşe-------------------------------okudu
umudumsun
yeter-------------------------------okudu
nurcan------------------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle
hilbay
tweety25
nazemir
pembe_86
derin------------------------------okudu
neslyy
pinar1202
asli_1981--------------------------okudu
inş cnm inş Allah her müslümana nasip etsin..
evet cnm evet..
kaçtane eksik var duada kardeşime söylecem iki tane
kız herzaman sneinle ay burada sana bi lakap bulalım bu nic çok uzun he h e
ben bizim topiğede yazdımda şey ben şimdi 30 hafta bitti 8. ayamı giriyom sen biliyomusun bu ay hesabını ben bitek hafta hesabını biliyorum canım :))))))
ana karıya bak nikime bile mana buluyo siz bilirsiniz ne dersiniz deyin benim için sorun olmaz...ismimi kullanmada
cnm diğer topiktede gördüm ama ben hiç bilmiom bu ay meselesini ben 20.haftaya başladım 4 bitti diyom soranlara öyle heralde
neyse nevraya yarın sorarız bende sorarım
valla şuan bayağı eksik var sen söle okıcak varsa canım ama önce kendininkini okut bi bitisn seninki canım
tamam canım be yarın olamaya bilirim hastanede muayenem var öpüyorum gündüz ggiremezsem akşam görüşürüzneyse kızlar ben çıkıyorum yaırn görüşürüz....
kardeşim benimkini okudu
tamam canım be yarın olamaya bilirim hastanede muayenem var öpüyorum gündüz ggiremezsem akşam görüşürüz
aaaaaaaa tamam canım hadi yavrun duan kadar hızlıca gelsin sana inşallah canım maaşllah nekdar sevenin varmış şıp diy ebitti :))))))
sahi meryem suresini kime okuyoruz bu arada
nurcan kız sen bilirsin ne derseniz ben uyarım nikim için...
ALLAH kolaylık versin yarın...sağolsunlar severler ama kerdeşimde sağolsun kuran kursu arkadaşlarına söyledi oda...görüşürüz
kız ben şimdi gitmiyom biyere he he :))))))))) yarın gitcem
ben şimdi çıkıyosun sandım
tamam cnm inş yarın sorunsuz bi kontrol geçirirsin inş..malesef kızımın ismi belli değil cnm..
nevranın kontrolü nasıl geçti acaba hbrini yarın alırız artık
he he yokya daha erken beim için bi geçen gün erken yattım oda bebekodasını temizlemekten çamaşır suyu solumaktan sarhoş gibi olmuştum ondan :)))))))))))))
yarında dr gidecem yazınca erken yatayım diye anladım ben...bak sen herkese kızıyon kendine dikkat etmiyonsarhoş edecek kadar çamaşır suyu koyulurmu canın dayak istiyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?