bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kaçtane eksik var duada kardeşime söylecem iki tane

ana karıya bak nikime bile mana buluyo siz bilirsiniz ne dersiniz deyin benim için sorun olmaz...ismimi kullanmada
cnm diğer topiktede gördüm ama ben hiç bilmiom bu ay meselesini ben 20.haftaya başladım 4 bitti diyom soranlara öyle heralde
neyse nevraya yarın sorarız bende sorarım

ha ha :))))) çok uzun yaaaaaaaanickin he he yok adını kullanmam canım yaaaaa :))))))))) ama sanabişi bulalım bi ara :))))))))))

evet biz nevraya soralım bende hep hafta hesabı yapıyorum :))))))))) sorana hala 6.5 aylık diyom :b

ALLAH kolaylık versin yarın...sağolsunlar severler ama kerdeşimde sağolsun kuran kursu arkadaşlarına söyledi oda...görüşürüz

tamam cnm inş yarın sorunsuz bi kontrol geçirirsin inş..malesef kızımın ismi belli değil cnm..
nevranın kontrolü nasıl geçti acaba hbrini yarın alırız artık

he he yokya daha erken beim için bi geçen gün erken yattım oda bebekodasını temizlemekten çamaşır suyu solumaktan sarhoş gibi olmuştum ondan :)))))))))))))

yarında dr gidecem yazınca erken yatayım diye anladım ben...bak sen herkese kızıyon kendine dikkat etmiyon sarhoş edecek kadar çamaşır suyu koyulurmu canın dayak istiyor heralde

bizim hamileler topiğinde bildiriyoz böle doktor ranndevularımızı merak etmesinler diye ondan söledim oda diğer topicde benimle :)))) sizide alcam sırayla öbür topiğe inşallah :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…