tamam dövme bidaha yapmam
bizim hamileler topiğinde bildiriyoz böle doktor ranndevularımızı merak etmesinler diye ondan söledim oda diğer topicde benimle :)))) sizide alcam sırayla öbür topiğe inşallah :))))))))
harbiden seninle ble sanki yaşıtıml akonuşuyo gib, konuşuyom ama bende baya büyüksün abla demem lazım sana ama ben sanki kankamla çay muhabbeti yapargibi kounuşuyom kusurumuza bakmıyorsun diymi ne bilim ilk başta yaşımızı bilmeden tanımadan muhabbete başlayınca herkezi yaşıtımız gibi görüyoruz :))))))))))inşallah bakarsın biz açarız bi topik bebiş için ne yaptık yapıyoruz ve sonuç..hamişiz
işte şöyle yola gel şu topikdeki en büyüğünüz benim abla sözü dinle
harbiden seninle ble sanki yaşıtıml akonuşuyo gib, konuşuyom ama bende baya büyüksün abla demem lazım sana ama ben sanki kankamla çay muhabbeti yapargibi kounuşuyom kusurumuza bakmıyorsun diymi ne bilim ilk başta yaşımızı bilmeden tanımadan muhabbete başlayınca herkezi yaşıtımız gibi görüyoruz :))))))))))
ha ha ay inşallah hepiniz peş peşe hamiş kalıyomuşunuz nasıl güzel olur ama yaaaaaaaaa :)))))))) bütün karılar hamile bende ozaman tiril tiril gezerim kilolarımı veirirm kızımıda korum arabasına derim size aaaaaaa biz geziyoz kızımla siz evdemi oturuyonu derim :)))))))) özellikldde ayşeye derim he he o çok geziyo
yok ne kusuru böyle güzel yaşıtmış gibi ben kendimi 20 yaşında hissediyorum zaten senden bile küçüğümbende ne yapayım hamile olmassam artık kondüsyon bisikletiyle turlarım tv karşısında... inşallah bebeğinle gezersin bizde mutlu oluruz senin adına
ay tebii canım sen hepimizden gençsin boşversene bizim içimiz yaşlı zaten benimki 50 den aşşağı değil :)))))))) he he
öle olmaz hepiniz hamiş kalcanız öle yoksa olmaz :)))))))))) hamiş kalınca mecbur eve kapancanız
insan kendini kaç yaşında hissederse o yaştadır sende hepten 50 yapmışın bari 35 olsaydı .... benim kaderim zaten eve kapanmak çocuk baktım eve kapandım evlendim fazla tanıdığım olmadığı için eve kapandım(yada ben herkese gitmediğim için) ben bu konuda zaten yeterince mastr yapmışım zor gelmez bana
:))))))))))) ay napim bendeki adam insana bi günü 1 yıl yaşatıyo :)))))))))) bekarken haftanınn 6 günü sabah sekiz akşam sözde yedi ama 11 den önce hesaplardan kafammı kaldıramazdım çalışırdım bir pazar iznim vardı ondada asla evde oturmazdım mutlaka gezmede yllık izinlerimdede arkadaşlarımla iyerelrerde kamp felan yapardım(((((((( ama evlenince evden çıkamaz oldum her geçen yılda eşim daha katı oluyo bu konuda millet evliliği eskidikçe rahat davranır benimki evlilik eskidikçe daha bi kıskanç oluyor bende pek kimseye giden biri olmasamda böle yapınca bunalıyorum evde dört duvar üstüme geliyo ev küçük eşyalar tıkış tıkış bunaltıyo insanı valla hiç alışamadım bu ev hayatına :)))))))
sen iyi valla bi ömrü evde geçirmişin
valla benimkide gez ben seni kısıtlıyommu diyor...bende evlendikten sonra daha rahatım gezme konusunda eşim okonuda güvenir zaten gitiğim kişileride tanır zaten gittiğim de sayılıdır ... sadece çalışma olayına sıcak bakmaz oda bana güveniyormuşda başkalarına güvenmiyormuş klasik laf işte
kız benim gittiğim yerlerde belli zaten biz burda aynı askeriyedekilerin eşleri hep bi mahallede oturuyoruz yani ya apartmanlarımız ya dairelerimiz yan yana zaten benim sıkı fıkı olduğum 1 kişi var ölesine mecburen görüştüğüm eşlerimiz iş arkadaşı diye 2 kişi vaar onların dışında markete dahi eşimle gideriz benimki kıskançlığından yani karıları bile kıskanıyo :))))))))))kendide ezdirmez doğru dürüst ayda yılda bi o evinde mutluymuş dışarı çıkınca yoruluomuş mutsuz oluyomuş he he
çalışma konuunda zaten asla ve asla dışarsı sapık heriflerle doluymuş :b oda bana güveniyo ama millete güvenmiyomuş he he
kızlarr mrb....ben bşy sorcaktım,sağlık ocaklarında kan testinin sonucunu ne zaman veriyolar acabaaa bilen varmıı??
kan testi derken gebelik için bakılanmı yoksa normal kan değerleri için herhangi bir testmi gerçi bildiğim hepsini o gün veriyolar ama
seninkide maşallah amma kıskançmış benimkide kıskanır bazen böyle sizlerle yazışıyorumya çocuk gibi ilgi bekliyo yanında elişi evişi yapamam hep onunla ilgilenecem ...neyse o dışaradıkeler güvenmiyormuşlar ne saçma işte eşim geldi ben çıkayım iyi geceler görüşmek üzere
canım gebelik için.sağlık ocağı yapıyo ve aynı gün veriyomu .bi arkadaş yapmıyolar dedi de :)
umudum sen çok yaşa emi ne güzel bulmuşsun öylesabahlarinsultani yeter ve gece kusu ceylin:)))) ay ne guzel lakapmis tam uydu yaneee:))))
ayse kisssss bende adet zamani ole oluyom...ayyyy insan sinirden dort kose oluyo varyaaa:))) canim yaaa yeterki gelsin bebis her gecer yoluna girecek annesi:)))
nurcannnnimmm mart bitiyo bugunn; prensesin gelmesine cok az kaldi:))) saglicakla gelsin insallah.....
asunun transferine son 24 saat..topige giren; yazan yazmayan ; ama bu mesaji okuyan tum arkadaslar bugun arkadasimizin transferi var..lutfen dualarinizi esirgemeyin...
merhaba hilbaycım benden yana tedavi medavi gözükmüyor şu arakızlar selamlar...
ben nazemir için meryem suresini okudum. Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlarına kavuştursun. inşallah..
neler yapıyorsunuz kızlar..
yeter eşin nasıl oldu. tamamen iyileştideğil mi...
ceylin ses seda çıkmıyor ne yapıyorsun tedavi ne aşamada....
nurcanım ve diğer arkadaşlar tekrar selamun aleyküm
hayırlı olsun pınarcım o hissettiklerin çok normal şeylerkızlar herkese slm biliyosunuz ben tedaviye başladım ama hiç bişey hissetmiyorum mutluluk mutsuzluk korku heyecan hiçbişey yok sanırım duygusuzlaştım:)) nasıl hissedersen öyle olur derler ama ben hiç bişey hissetmiyorum:))))
gece kuşu ceylin hoş geldin hayatım gerçi ben şimdi çıkacam ama sana iyi takılmalar sabah yetere teslim edersin topiği he h e
Amiiin... Besmele ile başladım bakalım sonunu hayır getirsin Rabbim..ayşecim bu arada yarın inelere başlıyorsun rabbim ver vurunduğun ineyi sana şifa etsin yavrun en kısa zamanda sana gelsin inşallah tedavin tekrardan hayırlı olsun güzel ve hayırla sonuçlansın
hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım..tamam canım be yarın olamaya bilirim hastanede muayenem var öpüyorum gündüz ggiremezsem akşam görüşürüz
yaaa nerde geziyom beee evden işe işten eve.. adım çıkmış dokuza inmez sekize...ha ha ay inşallah hepiniz peş peşe hamiş kalıyomuşunuz nasıl güzel olur ama yaaaaaaaaa :)))))))) bütün karılar hamile bende ozaman tiril tiril gezerim kilolarımı veirirm kızımıda korum arabasına derim size aaaaaaa biz geziyoz kızımla siz evdemi oturuyonu derim :)))))))) özellikldde ayşeye derim he he o çok geziyo
inşallah kendininkine örmek nasip olsun canım benim... Allah razı olsun...ayşecaannn sen yeterki bir minnak bebik sahibi ol benim elimden gelir örgüler yeğenlerime neler neler yaptım sizede yaparım canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?