bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

cadılar sizi akşam yine besiz kaynatmışlarrrrrrrrr

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
ayşecaannn sen yeterki bir minnak bebik sahibi ol benim elimden gelir örgüler yeğenlerime neler neler yaptım sizede yaparım canım benim
oooooooooooohhhhhhhhh topicde hamarat dolu bende havlu kenarından başka bişi beceremiyom :))))))) he he
he he yeter kocasına yemek vermeye gitti dün daha veremedi kuşum :))))))))
aman aman rabim sonuna erdirsin inşallah hayırlıbi şekilde akşam çuk dua ettim asuyada sana da canım rabbim ikinizinde yardımcısı olsun
kız sende biyere gitmiyosan biz ölekte mezara girek :b
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım duaların için
cadılar sizi akşam yine besiz kaynatmışlarrrrrrrrr
kız sen yemeği verip gelemedinki birlikte çıkmışız yemek verekdiye ben geldim kaç saat oldu sen yoksun dedim evdeki herşeyi pişiriyo heralde
gunaydin guzellikler..

ceylin lakaplar nurcana ait:)))))

optum kizlar sizi cokkkkk...

evet lakaplar benden
herzamanseninleyede bi lakap verelim kızlar ya nicki çok uzun

aaaaaaaaaa ce diyip kaçmak oldumu umudumsun kız özledim ayşe ve senle lak lakı artık hiç girmiyonuz diğer kızlarla gene iki kelam ediyoruz :)))))))) çabuk al şu ehliyeti baride topiğe geri gel he h e

:)))))))))) sormaa aysede gezmiyosaaaa biz ne yapalaim yaniii..kadin bir orda bi burda..biz sole evden bakkala ekmek almaya gitsek gezdik diyoruz yaaa:))))))))))))))))

sorma yaaa bende sinav streside vardir....valla bende eski muhabbetlerimizi cokk ozledim....ya topige girdigimde kimse olmayinca cikiyorum..sen burdamiydin kiss farketmedim..

ya asu icin bende cok dua ettim..o kadar gonulden dua ettikki onun icin..cok inaniyorum olacagina...insallah Rabbim utandirmasin...hamisim diya yazsinda buraya topik bayram havasina donsun yaa...

her zman seninle gercek nickin cok uzun ama yaa:))) evet sana bulalim bi nick..

bu arada ayse kapadokya vardi acaba hic kadinlar kulubune girdimi? ben nickinden bi aratayim..merak ettimm cok ..

canım gebelik için.sağlık ocağı yapıyo ve aynı gün veriyomu .bi arkadaş yapmıyolar dedi de :)

canım sağlık ocağında beta hcg bakmıyolar maalesef ancak hastaneden baktırabiliyosun benim eşim aile hekimi ordan biliyorum hakkında hayırlısı olur umarım...

umudum sen çok yaşa emi ne güzel bulmuşsun öyle
hakket kızz ben genelde gece giriyorum kociş uyurken iyi oluyor

merhaba hilbaycım benden yana tedavi medavi gözükmüyor şu ara
rabbimden hayırlısı inşallah bizlerede bir kapı açar
sen umutamı gidiyorsun ben enson tedavimi orada yaptırdım ulun beye
sonucum negatif olabiliri ama ben memnun kalmıştım küçük ama sıcak yaklaşımlı biryer

hayırlı olsun pınarcım o hissettiklerin çok normal şeyler
rabbim inşallah sonunda mutluluğun en güzeliniyaşatsın inşallah

amin arkadaşım ALLAH razı olsun bende bi problem yok yani demi:)))

[/QUOTE]

pınar arkadaşımız için okudum meryem süresini.Allah hayırlı evlat versin pınara.amin.
Allah razı olsun arkadaşım bana ve isteyen herkezi Rabbim tez zamanda evlat sahibi yapsın inş (aminnn)

nazemir kullanıcısından alıntı
kaçtane eksik var duada kardeşime söylecem iki tane

nazemir Allah razı olsun hakkınızı helal edin dilerim Rabbim dualarımızı kabul eder inş...

herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar bende cuma saatinde okudum meryem suresini dilerim Allahım dualarımızı kabul edilen dualardan eylesin olmayanlara evlat hamişlerede sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin(amin)

herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar bende cuma saatinde okudum meryem suresini dilerim Allahım dualarımızı kabul edilen dualardan eylesin olmayanlara evlat hamişlerede sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin(amin)

ALAH kabul etsin....amiiin

.Duâ sadece belirli zaman ve mekanlarda yapılan ibadetler gibi değildir. Mümin, ihtiyaç duyduğu yahut arzuladığı her an yaratanına yönelerek duâ edebilir. Önemli olan samimi olmak ve duânın kabul olacağına inanmaktır. Peygamberimiz (s.a.v.):“ Duâlarınızın kabul edileceğine inandığınız halde Allah’a duâ ediniz. İyi biliniz ki, Allah, gafil olan ve gönlü Allah’tan başka bir şeyle meşgul bulunan kimsenin Duâsını kabul etmez.” buyurmuştur. Dua ederken umutsuz yaptığımız, kabul olmaz zaten diye düşündüğümüz duayı neden yaparız ki??? en başta umudumuz olmalı kabul olacağına dair...

slm kızlar nasılsınız akşam ne kaynatmışını bee oku oku bitmedi...
nurcan bugün kontrolün vardı inş güzel hbrlerle gelirsin cnm...
nazemir cnm topiği sanamı bıraktılar
bende bu sabah çok geç uyandım kahvaltı hazırladım sonra kocişi gönderdim evi süpürdüm oturdum pc başına topiklerimi kontrol ediyorum bitireyim toz alıp silemeye gidecem tabi kalkabilrisem sonrada bi duş alır dualarımı okurum inş..

evet bugün ben bekliyorum ama sana devredeyim çünkü yemek yapacam evi süpürecem banyo yapacam akşama ablam gelecek kınaya gidecez bugün çok yoğunum ama ben hala burdayım daha ne giyecem ona karar verecem en zoruda bu

:84::84::84::84::84:
ya nazemir hemende kaçmışın heeee
ben sana işlerimi dedim o kadar sende heemn bana attın siteyiii benimde işlerim varr
:18::18::18::18::18:
kızlar siz gelin barii çünkü bende kaçacam:26:

canım benim bişi olmaz sen geçersin sınavı okadar okumuş kadınsın :))))))
ay o ayşeyi bende merak ettim ama girmiyo heralde (((((((
pınar arkadaşımız için okudum meryem süresini.Allah hayırlı evlat versin pınara.amin.
Allah kabul etsin
hayırlı cumalar...
hayırlı cumalar canım
Allah kabul etsin kız burdaki hemşireler yapıyo gebelik testi :)))))))

ah canım daha gidemedim eşim aradı sabah zar zor izin almış it gibi çalıştım bütün işleri bitirdim 3.5 gibi çıkabilmek için kızımı bende görim dedi gitme dedi akşam birlikte gidelim dedi bende kıyamadım hiç göremiyo yazık adam cağız gatada erkekleri muayeneye sokmuyolar özelede izin alamıyo herzaman gelemiyo dedim tamam beklicem akşam gideriz dedim :)))))))))

nurcan gitmedin demek
iyi yapmışsın kız gelsin adamda görsün kızını
biz senden güzel hbrlerini bekliyoruz
bak nevra diyoki senin için nst ye girmeye başla diyo hbrin olsun dr una danış bunu cnm...

Yorulduuum çook yorulduuuum...İşlerim de daha bitmek değil azalmadı bile ((
Bıraktı yapmıyorum, yapamıyorum artık.. Ptesi bitiricem kalanını..

Bana geziyo diyen arkadaşlara sevgiler, işten çıkınca bir arkadaşa oturmaya gidicem eve geç dönerim, dönünce yine yazarım :)))

bakın nasıl geziliyor gösterecem size diyorsun

tamam cnm kusura bakmayın hafta içi çoçuklara yazılı hazırlamaktan giremedim. pınara okudum ama. sana zahmet bana özel msj atsan olurmu? kime okundugu hakkında . kacırabiliyorum bazen nazemirde oldugu gibi. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…