:)))))))))))))))))))))))))))))))))))gecekuşunuz geldiiiii cikkcikkk cikcikkk
umudum sen çok yaşa emi ne güzel bulmuşsun öyle
hakket kızz ben genelde gece giriyorum kociş uyurken iyi oluyor
merhaba hilbaycım benden yana tedavi medavi gözükmüyor şu ara
rabbimden hayırlısı inşallah bizlerede bir kapı açar
sen umutamı gidiyorsun ben enson tedavimi orada yaptırdım ulun beye
sonucum negatif olabiliri ama ben memnun kalmıştım küçük ama sıcak yaklaşımlı biryer
hayırlı olsun pınarcım o hissettiklerin çok normal şeyler
rabbim inşallah sonunda mutluluğun en güzeliniyaşatsın inşallah
oooooooooooohhhhhhhhh topicde hamarat dolu bende havlu kenarından başka bişi beceremiyom :))))))) he heayşecaannn sen yeterki bir minnak bebik sahibi ol benim elimden gelir örgüler yeğenlerime neler neler yaptım sizede yaparım canım benim
he he yeter kocasına yemek vermeye gitti dün daha veremedi kuşum :))))))))Bakın daha yeter bile uynamadan açtım topiği :))) Ama şimdi gidiyorum malum aybaşı işim çok.. Biterse girerim..
Amiiin... Besmele ile başladım bakalım sonunu hayır getirsin Rabbim..
hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım..
yaaa nerde geziyom beee evden işe işten eve.. adım çıkmış dokuza inmez sekize...
inşallah kendininkine örmek nasip olsun canım benim... Allah razı olsun...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım duaların içingünaydın yol arkadaşlarım hayırlı cumlarrr
cuma hürmetin yapdığımız dualr kabul olsun
rabbim en çok bekleneni isteneni nasip etsinnnnnnnnn ellerimizi boş çevirmesinnn
inşşşşşşşşşşşşşşşş everimize huzur sağlık ve eşlerimizle beraber bizlere mucizelerimizi göndersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kız sen yemeği verip gelemedinki birlikte çıkmışız yemek verekdiye ben geldim kaç saat oldu sen yoksun dedim evdeki herşeyi pişiriyo heraldecadılar sizi akşam yine besiz kaynatmışlarrrrrrrrr
gunaydin guzellikler..
ceylin lakaplar nurcana ait:)))))
optum kizlar sizi cokkkkk...
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
oooooooooooohhhhhhhhh topicde hamarat dolu bende havlu kenarından başka bişi beceremiyom :))))))) he he
he he yeter kocasına yemek vermeye gitti dün daha veremedi kuşum :))))))))
aman aman rabim sonuna erdirsin inşallah hayırlıbi şekilde akşam çuk dua ettim asuyada sana da canım rabbim ikinizinde yardımcısı olsun
kız sende biyere gitmiyosan biz ölekte mezara girek :b
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım duaların için
kız sen yemeği verip gelemedinki birlikte çıkmışız yemek verekdiye ben geldim kaç saat oldu sen yoksun dedim evdeki herşeyi pişiriyo heralde
evet lakaplar benden
herzamanseninleyede bi lakap verelim kızlar ya nicki çok uzun
aaaaaaaaaa ce diyip kaçmak oldumu umudumsun kız özledim ayşe ve senle lak lakı artık hiç girmiyonuz diğer kızlarla gene iki kelam ediyoruz :)))))))) çabuk al şu ehliyeti baride topiğe geri gel he h e
pınar arkadaşımız için okudum meryem süresini.Allah hayırlı evlat versin pınara.amin.kaçtane eksik var duada kardeşime söylecem iki tane
pınar arkadaşımız için okudum meryem süresini.Allah hayırlı evlat versin pınara.amin.
canım gebelik için.sağlık ocağı yapıyo ve aynı gün veriyomu .bi arkadaş yapmıyolar dedi de :)
Allah razı olsun arkadaşım bana ve isteyen herkezi Rabbim tez zamanda evlat sahibi yapsın inş (aminnn)pınar arkadaşımız için okudum meryem süresini.Allah hayırlı evlat versin pınara.amin.
herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar bende cuma saatinde okudum meryem suresini dilerim Allahım dualarımızı kabul edilen dualardan eylesin olmayanlara evlat hamişlerede sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin(amin)
slm kızlar nasılsınız akşam ne kaynatmışını bee oku oku bitmedi...
nurcan bugün kontrolün vardı inş güzel hbrlerle gelirsin cnm...
nazemir cnm topiği sanamı bıraktılar
bende bu sabah çok geç uyandım kahvaltı hazırladım sonra kocişi gönderdim evi süpürdüm oturdum pc başına topiklerimi kontrol ediyorum bitireyim toz alıp silemeye gidecem tabi kalkabilrisem sonrada bi duş alır dualarımı okurum inş..
evet bugün ben bekliyorum ama sana devredeyim çünkü yemek yapacam evi süpürecem banyo yapacam akşama ablam gelecek kınaya gidecez bugün çok yoğunum ama ben hala burdayım daha ne giyecem ona karar verecem en zoruda bu
canım benim bişi olmaz sen geçersin sınavı okadar okumuş kadınsın :)))))):)))))))))) sormaa aysede gezmiyosaaaa biz ne yapalaim yaniii..kadin bir orda bi burda..biz sole evden bakkala ekmek almaya gitsek gezdik diyoruz yaaa:))))))))))))))))
sorma yaaa bende sinav streside vardir....valla bende eski muhabbetlerimizi cokk ozledim....ya topige girdigimde kimse olmayinca cikiyorum..sen burdamiydin kiss farketmedim..
ya asu icin bende cok dua ettim..o kadar gonulden dua ettikki onun icin..cok inaniyorum olacagina...insallah Rabbim utandirmasin...hamisim diya yazsinda buraya topik bayram havasina donsun yaa...
her zman seninle gercek nickin cok uzun ama yaa:))) evet sana bulalim bi nick..
bu arada ayse kapadokya vardi acaba hic kadinlar kulubune girdimi? ben nickinden bi aratayim..merak ettimm cok ..
Allah kabul etsinpınar arkadaşımız için okudum meryem süresini.Allah hayırlı evlat versin pınara.amin.
hayırlı cumalar canımhayırlı cumalar...
Allah kabul etsin kız burdaki hemşireler yapıyo gebelik testi :)))))))herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar bende cuma saatinde okudum meryem suresini dilerim Allahım dualarımızı kabul edilen dualardan eylesin olmayanlara evlat hamişlerede sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin(amin)
slm kızlar nasılsınız akşam ne kaynatmışını bee oku oku bitmedi...
nurcan bugün kontrolün vardı inş güzel hbrlerle gelirsin cnm...
nazemir cnm topiği sanamı bıraktılar
bende bu sabah çok geç uyandım kahvaltı hazırladım sonra kocişi gönderdim evi süpürdüm oturdum pc başına topiklerimi kontrol ediyorum bitireyim toz alıp silemeye gidecem tabi kalkabilrisem sonrada bi duş alır dualarımı okurum inş..
Yorulduuum çook yorulduuuum...İşlerim de daha bitmek değil azalmadı bile((
Bıraktı yapmıyorum, yapamıyorum artık.. Ptesi bitiricem kalanını..
Bana geziyo diyen arkadaşlara sevgiler, işten çıkınca bir arkadaşa oturmaya gidicem eve geç dönerim, dönünce yine yazarım :)))
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir
5-)yeter
6-)nurcan
7-)ayşe
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)pinar1202
16-)asli_1981
kızlar NAZİFE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
pearlflover-----------------okudu
son_ece----yerine---------okundu
ayşe-----------------------okudu
umudumsun--------------okudu
yeter-----------------------okudu
nurcan--------------------okudu
ceylin---------------------okudu
herzaman_seninle------------okudu
hilbay-----------------------okudu
tweety25-----yerine----------okundu
nazemir
pembe_86-------------------okudu
derin-----------------------okudu
neslyy
pinar1202-------yerine okundu
asli_1981---------------------okudu
6 tane okundu
twety25
son ece
sizleri duayı okudu yazdım fazladan okuyan çıktı bu seferlik siz okumayın bidahaki arkadaşa okursunuz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?