bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

eeeee nurcan sana boşuna gezenti demiyo haklı kız
kız nurcan okudum pınarın meryem suresini Allah kabul etsin...

bu ayse kisss yine gezmedimi...oh oh totonu koyma yere sakin:))))))) bide igne yerlerin acir tabi koyarsan:)))))) bizdende sana sevgiler canim...

nurcannn prensesi gormedin demek daha henuz..ama haklisin babasida gorsun tabikide....

her zaman seninle sen calismiyodun dimi canim..

sevgiler kizlar herkese...

bu arada nazemirrr kinaya gitmisss ne guzell..cok severimmm kina dugunn..dugun bitene kadar oturmam ben:))))))

pinarin duasini bu gece yatmadan okuyacagim...

nurcan gitmedin demek
iyi yapmışsın kız gelsin adamda görsün kızını
biz senden güzel hbrlerini bekliyoruz
bak nevra diyoki senin için nst ye girmeye başla diyo hbrin olsun dr una danış bunu cnm...
he he gördü kızını babaşı başladı gene kızımın şurası bana benziyo burası bana benziyo demeye çok tatlıymış kesin babasına benziyomuş bana benzese burnu kocaman alnı aeniş çirkin bişi olurmuş ayyyyyyyy ömrümü yedi eve gelene kadar he h e
ay gez gez bide hala gezmiyom de üçkağıtçı seni
pinar arkadasımız için okudum Allah kabul etsinn inşş

tamam cnm kusura bakmayın hafta içi çoçuklara yazılı hazırlamaktan giremedim. pınara okudum ama. sana zahmet bana özel msj atsan olurmu? kime okundugu hakkında . kacırabiliyorum bazen nazemirde oldugu gibi. (

aLLAH KABUL ETSİN CANIM
ya yok sen kaçırmadın nazemiri o fazla idi ben özellikle siz okumayın dedim nazemire çok fazla arkadaşı yardım edince 21den fazla oldu duası :))))))) ama ben bidahaki arkadaşları özel yazarım sana canım :))))))))

eeeee nurcan sana boşuna gezenti demiyo haklı kız
kız nurcan okudum pınarın meryem suresini Allah kabul etsin...
Allah kabul etsin canım

demin gittik canım babaşıyla şükür kızım 1 kilo 375 gram olmuş ah 2 kiloyu bi geçse kuşum benim :))))))))))

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202
6-)ayşe
7-)nurcan
ceylin
9-)pembe_86
10-)herzaman_seninle
11-)hilbay
12-)tweety25
13-)derin
14-)neslyy
15-)yeter
16-)asli_1981

kızlar PINAR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

pearlflover
son_ece
ayşe-------------------------------okudu
umudumsun
yeter-------------------------------okudu
nurcan------------------------------okudu
ceylin
herzaman_seninle----------------okudu
hilbay
tweety25-------------------------okudu
nazemir
pembe_86
derin------------------------------okudu
neslyy----------------------------okudu
pinar1202-------------------------okudu
asli_1981--------------------------okudu

Allah kabul etsin canım

demin gittik canım babaşıyla şükür kızım 1 kilo 375 gram olmuş ah 2 kiloyu bi geçse kuşum benim :))))))))))

ayy canim gordunuz demekk masallah masallah ayian gore kilsou normal ama dimi...doktor olumsuz birsey soylemedi dimi..canim yaaa gunler ne cabuk geciyoo..mayista yagmur prenses kucaginda:))))

ayy canim gordunuz demekk masallah masallah ayian gore kilsou normal ama dimi...doktor olumsuz birsey soylemedi dimi..canim yaaa gunler ne cabuk geciyoo..mayista yagmur prenses kucaginda:))))

he he yok canım iyi kilosu en az 1-200 felan olması gerekiyodu daha aşşağısı yavaş gelişiyo demekti ama bizimki 1-375 iyi yani
ha ha yağmur bana göre AMA BABASI BİYERDEN ÖYKÜ DİYE İSİM DUYMUŞ 2 GÜNDÜR ÖYKÜDE GÜZEL İSİM DİYO VALLA ben doğurana kadar benimki bişiler üretir heralde :)))))))

öykü güzel isimmmm
benimmmm kızım olsaydı adııı berrak mina oğlumun adıda arık olcaktı

merhaba yetercim kusura bakma telde senle pek ilgilenemedim müsait değildik tam doktordan çıkıyoduk sen aradın çok özür

öykü güzel isimmmm
benimmmm kızım olsaydı adııı berrak mina oğlumun adıda arık olcaktı

berrak ve minayı çok beğenirim canım ama ben mutlaka kuranda geçen bir isim istiyorum o yüzden mutlaka 2. ismi nisa olacak ama ilkinde şimdi kararsız kaldı eşim sizce yağmurmu öykümü daha hoş :))))

berrak ve minayı çok beğenirim canım ama ben mutlaka kuranda geçen bir isim istiyorum o yüzden mutlaka 2. ismi nisa olacak ama ilkinde şimdi kararsız kaldı eşim sizce yağmurmu öykümü daha hoş :))))

canım mina kutsal bir dağ adıdır ve kurandada vadrdırrrr bende o yüzden seviyorummmm

hımmmmmmmmm gelelim yağmurmum öykümüüü bence tabiki öyküüüüüüüüüüüüüüü

umudumsun cnm ben çalışmıyorum...
nurcan güzel geçmiş kontrolünüz aman boşver takma sen kocanı kafaya
ama bak kocan bi yerde haklı öykü daha güzel yağmur bayatladı artık
buarada piştide olabiliriz nisa ismini bende dok beğeniyorum nisanur mesela koyabilirim ama daha açıklama yapmadım kimseye..
kendi babam rabia olsun diyo rabia da bana rahibeleri hatırlatıyo ve sert bi isim gibi geliyo
kayınpederimde benim gibi düşünüyo nisa nur,ben içimde düşünürken o bu isim olabilir dediğinde şaşırmıştım bu adam benim içimimi okuyo diye
karar verilmedi daha ama böyle bişi olabilir
sizce nasıllar

aaaaaaaaaaa asıl sen kusura bakma pat diye aradım pat diye kapatım adam ilçe neresi deyinceeeeeeeee:26::26::26: dr nasıl geçtiii
ha ha bende sende aynı dertteyiz bende eşime diyo kadınla ilgilenemedim oda kızıyo ne kadının suratına kapar gibisin diyo :)))))))))
canım mina kutsal bir dağ adıdır ve kurandada vadrdırrrr bende o yüzden seviyorummmm

hımmmmmmmmm gelelim yağmurmum öykümüüü bence tabiki öyküüüüüüüüüüüüüüü

canım mina bildiğim kadarıyla tek konulmuyor mna nur olarak konuluyor yanliş nilmiyorsam çünkü mina koyacaktık bi hoca arkadaşım sonuna nur koyun dedi gerç, geçen gün başka bi arkadaşta nisa nur yada hayrunnisa koyabilirsin dedi ay hepsi bi dert karşıya ge.ince orda bi hoca arkadaşım var ona soracağım bakalım :)))))))

yamurla öykü arasında öykü diyosun tamam bakalım herkez böle fikrini sölesin eşimin ona göre aklına sokim ben :))))))) ismi o koyacakya he he

canım ismin içinde nur olan evin dinimizde bereketi olur benim ailem biraz dinci yani babamın tarafı ordan biliyorum biz 6 kardeşiz ilk dördümüzün ismi
nuray
nurgül
nurcan
nurdan
böledir diğer iki kardeşim farklı bitek onlarda harun ve rabia biripeygamber diğeride ulemalardan evliyalardan
rabia yı taşıması zor kardeşimden biliyorum zaten kimsede rabia demiyor ismine herkez rabiş diyo öğretmenleri bile öle çağırıyo rabia zor geliyo herkeze ama nisa nur hem ince hemde hayırlı nbi isim bence nisa nuru düşün rabia çok ağır emin ol kız kardeşim daha 15 yaşında rabia dediğimde senki koca kadına hitap ediyomuşum gibi oluyo bende rabiş diyorum

o zaman bende nisa nur üzerinde yoğunlaşayım
hem kızımın ismi ince bi isim olsun
hem nur geçip evimiz bol bereketli olsun
hemde kuranda geçen isim olmuş olsun
güzel oldu

bu arada yağmur isminide eşim bulmuştu kızımıza o isim koyacağı için ben şu olsun diyemiyorum öle anlaşmıştık ben oğluma koyacaktım o kızına olum ölünce ben muhammed koydum şimdi kızına o koyacağı için sadece ona isim sölüyom ilk yağmuru beğendi şimdi öykü daha güzel diyor bakalım belkide öykü olur :)))))))) benim adam kızına bişi yakıştıramıyo valla yandım ben bunlarla :)))))))

kız nisanurda çok güzel anlamlı bir isimmmm
ya bir gün açarız teleriii oohhhhhh 1 saat konuşuruz
hımmmmmmmm adamın aklına ismi sokacaksınso nrada sen koydun bu ismi diyeceksin değilmiiii seni seniiiiiiiiii

o zaman bende nisa nur üzerinde yoğunlaşayım
hem kızımın ismi ince bi isim olsun
hem nur geçip evimiz bol bereketli olsun
hemde kuranda geçen isim olmuş olsun
güzel oldu

evet nisa nur güzel adıyla uzun yıllar hayırlıca yaşar inşallah :))))))) bakalım bizimde kızın bi ismi olur elbet he he

kız buraya yazdım diye koyulamayabilir bakalım eşim beğenecekmi?
yetercim evet güzel ve anlamlı inş bebeğimizin taşıyacağı bi isimler koyabiliriz..
seninde bulduğun isimler güzl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…